Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@16:34:42 GMT

محصول ایران‌ساخت جایگزین نمونه خارجی در صنعت فولاد شد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۹۶۳

محصول ایران‌ساخت جایگزین نمونه خارجی در صنعت فولاد شد

مهدی صنایعیان مدیر عامل شرکت دانش بنیان پولاد تجهیز ایرسا امروز - سه‌شنبه - در این خصوص اظهارداشت: ما توانستیم فناوری ساخت سیستم‌های انرژی شیمیایی کوره‌های قوس الکتریکی را بومی کنیم و در حال حاضر این محصول ایران ساخت نیاز کشور و صنعت فولاد را رفع می‌کند.

وی گفت: کوره‌های قوس الکتریکی یکی از روش‌های پرکاربرد فولادسازی است و این محصول انرژی شیمیایی کوره‌ها را با تزریق اکسیژن و کربن تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربرد این محصول برای افزایش بهره وری در تولید فولاد و ساخت فولادهای تمیز است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان این که در گذشته بیشتر از محصولات خارجی برای این کار استفاده می‌شد، ‌تصریح کرد: استفاده از نمونه خارجی مشکلاتی به همراه داشت و به عنوان تجهیزات مصرفی عمری کوتاه داشته و پس از مدت زمانی فرسوده می‌شوند. البته در حال حاضر به علت تحریم‌ها وارد نمی‌شوند.

صنایعیان که با پایگاه اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت و گو کرد، درباره برتری محصول ساخت ایران در مقایسه با نمونه خارجی، افزود: طول عمر و کارایی این محصول ۳ برابر افزایش یافته است و در مقابل این محصول یک چهارم نمونه خارجی قیمت دارد.

وی ادامه داد:‌ کوره‌های قوس الکتریکی فولاد مبارکه اصفهان در حال حاضر از این محصول استفاده می‌کنند و سال گذشته با استفاده از آن ۲۵ میلیارد تومان صرفه جویی ارزی در این شرکت رخ داد. همچنین در حال انعقاد قرارداد برای تامین نیاز ۳ شرکت فعال در حوزه فولادسازی هستیم و توانایی رفع نیاز کشور به این محصول دانش بنیان را داریم.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان پولاد تجهیز ایرسا یادآور شد: پروژه طراحی نخستین کوره قوس الکتریکی با فناوری کاملا ایرانی نیز با همکاری فولاد مبارکه اصفهان در حال انجام است.

صنایعیان از تولید محصولات جدید برای صنعت فولاد خبر داد و خاطرنشان کرد: پنل‌های آب گرد صفحه‌ای، آرم‌های الکترودگیر و کفشک الکترود گیر برخی دیگر از این محصولات هستند که در شرایط تحریم تولید می‌شوند.

برچسب‌ها فولاد مبارکه اصفهان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فولاد مبارکه اصفهان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان قوس الکتریکی نمونه خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان