Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه شنبه ایرنا، حسام مقدم علی در حاشیه بازدید از ساخت فاز توسعه‌ای مجتمع نفلین سینیت کلیبر اظهار کرد: مجتمع نفلین سینیت کلیبر تنها یکی از واحدهای تابعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بوده و کاملاً دولتی است که در یک مزایده به شرکتی صاحب صلاحیت واگذار شد.

معاون شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ادامه داد: این شرکتی که در مزایده واگذاری مجتمع نفلین سینیت کلیبر برنده شده است، توانست برای توسعه هرچه بیشتر این مجتمع از سرمایه‌گذاران ایرانی و چینی نیز استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از سیاست‌های دولت این بود که فعالیت‌های معدنی به بخش خصوصی واگذار شود و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بر اساس تصمیم دولت، برون‌سپاری فعالیت‌ها را در اولویت کاری قرار داد که واگذاری مجتمع نفلین سینیت کلیبر به بخش خصوصی در راستای اجرای سیاست‌های دولت بوده است.

مقدم علی بابیان اینکه در واگذاری فعالیت‌های معدنی به بخش خصوصی، بر حفظ وضعیت تولید و تسهیل سرمایه‌گذاری تاکید داریم، گفت: از این‌رو دولت مصمم است تا زمینه حضور سرمایه‌گذاران و فعالیت آنها را در حوزه تولید و اشتغال فراهم کند.

معاون بهره‌برداری و اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی فاز توسعه‌ای مجتمع نفلین سینیت کلیبر خبر داد و گفت: تا تکمیل فاز توسعه‌ای، میزان تولید محصول نفلین سینیت کیفی در مجتمع نفلین سینیت کلیبربه ۱۵۰ هزار تن خواهد رسید

وی تشریح کرد: تا به حال حدود ۴۰ میلیارد تومان به صورت ریالی و ارزی در فاز توسعه‌ای مجتمع نفلین سینیت کلیبر هزینه شده و برای تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه بایستی حدود ۲۰ میلیارد تومان دیگر نیز هزینه شود.

مقدم علی اضافه کرد: محصول تولیدی مجتمع نفلین سینیت کلیبر نویدبخش این است که ایران با داشتن ذخایر غنی و تولید محصول با کیفیت به قطب تولید نفلین سینیت در دنیا تبدیل خواهد شد.

معاون بهره‌برداری و اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، دلیل تاخیر در اجرا و تکمیل فاز توسعه‌ای مجتمع نفلین سینیت کلیبر را تحریم‌های آمریکا و شیوع ویروس کرونا عنوان کرد و یادآور شد: تحریم‌های آمریکا در تامین تجهیزات صنایع معدنی به مشکلات را به وجود آورده است.

کانسار نفلین سینیت کلیبر بزرگترین توده نفلین دار اکتشاف شده در کشور بوده که با وسعتی حدود ۱۰۰ کیلومتر مربع در ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان کلیبر قرار دارد.

ذخیره اکتشاف شده در یک محدوده کوچک که مورد عملیات اکتشافی قرار گرفته حدود ۷ میلیون تن می باشد ولی ذخیره احتمالی توده بیش از ۹۶ میلیون تن برآورد شده است.

کانسار استخراج شده جهت تولید کنسانتره نفلین سینیت به کارخانه این مجتمع ارسال می گردد. کارخانه فرآوری نفلین سینیت با ظرفیت سالیانه ۵۲ هزار تن تولید کنسانتره، اولین تولید کننده این ماده معدنی در خاورمیانه می باشد. محصول تولیدی این مجتمع در صنایع مختلف اعم از کاشی، سرامیک، چینی، شیشه، رنگ و پلاستیک از اهمیت فراوانی برخوردار است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی پروژه ساختمانی اهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی پروژه ساختمانی اهر آذربایجان شرقی پروژه ساختمانی اهر شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نوچاد»، دریچه نوآوری در چادرملو

اختتامیه نخستین رویداد چادرو با عنوان « رویداد جذب ایده ها و طرح های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری نوچاد» به همت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۱۲ اردیبهشت ماه در مجتمع معدنی چادرملو در یزد برگزار می شود. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اختتامیه نخستین رویداد چادرو با عنوان « رویداد جذب ایده ها و طرح های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری نوچاد» به همت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو 12 اردیبهشت ماه در مجتمع معدنی چادرملو در یزد برگزار می شود.

در این مراسم از ده طرح برگزیده در محورهای زنجیره ارزش فولاد ( از اکتشافات معدن تا محصول نهایی)، انرژی، آب و محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال رونمایی می شود.

 

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «نوچاد»، دریچه نوآوری در چادرملو
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح عمرانی آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی