Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:15:03 GMT

یکصد جایگاه تک سکوی سوخت در تهران احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۳۶۹۸

یکصد جایگاه تک سکوی سوخت در تهران احداث می‌شود

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تعداد جایگاه‌های سوخت بنزین و سی‌ان‌جی در کشور را شش هزار و 500 باب اعلام کرد و گفت: یکصد جایگاه تک سکوی سی‌ان‌جی و سوخت مایع به جایگاه‌های سوخت تهران اضافه می‌شود.
به گزارش شانا، کرامت ویس کرمی درباره نیاز کشور به ویژه کلان‌شهرها به جایگاه سوخت سی‌ان‌جی افزود: پراکندگی شش هزار و 500 جایگاه‌ سی‌ان‌جی و بنزین با توجه به میزان مصرف در هر شهر و استانی متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره کافی بودن جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی برای افزایش توزیع این سوخت پاک در کشور تاکید کرد: در کلان‌شهرهایی مانند تهران نیاز به افزایش تعداد جایگاه‌ها داریم، اما شهرستان‌های اطراف تهران از این نظر تکمیل بوده و نیاز بیشتری ندارند.
ویس کرمی تصریح کرد: کار مطالعاتی و برنامه‌ریزی در حال انجام است تا شهرها و کلان‌شهرهایی که نیاز به جایگاه سوخت دارند، شناسایی شده و نسبت به احداث آن‌ها اقدام کنیم.
وی گفت: برای نمونه کلان‌شهری مانند تهران 200 جایگاه سوخت سی‌ان‌جی دارد و باز هم نیاز به افزایش دارد که پیش بینی شده اضافه کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره موانع و یا ضروریات مورد نیاز برای افزایش تعداد جایگاه‌های سوخت بیان کرد: زمین مورد نیاز برای احداث جایگاه‌های سوخت باید به‌طور حتم در حوزه شهری باشد و شهرداری آن را اختصاص دهد.
ویس کرمی افزود: تایید دستگاه‌های ذیربط مثل محیط زیست نیاز است و باید بررسی‌های زیست محیطی روی آن‌ زمین‌ها انجام شود.
وی تاکید کرد: جایگاه موردنظر باید به‌طور حتم استانداردهای فنی و ایمنی به‌ویژه زیست محیطی را داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی میزان صرفه‌جویی در مصرف بنزین با طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودروها توضیح داد: اگر تبدیل ناوگان یک میلیون و 460 هزار خودروی عمومی محقق شود، روزانه 12 میلیون مترمکعب به مصرف سی‌ان‌جی اضافه شده و در حقیقت 12 میلیون لیتر از مصرف بنزین کاسته می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جایگاه های سوخت سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۳۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران