Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سردار کمال هادیانفر با بیان این مطلب اظهار کرد: یکی از اقدامات پلیس راهور در حوزه تصادفات کشور، پیگیری دلیل تصادفات در ۱۱ سال گذشته بود که بر اساس تجزیه و تحلیل مشاهده شد از گذشته فراوانی وسائل نقلیه کشنده در تصادفات پراید و ۴۰۵ بوده است.

وی ادامه داد: بر این اساس از مسیر تولید خارج شدن این دو خودرو از موضوعات جدی بود که در جلسات متعدد با معاون اول رئیس جمهوری و وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین خودروسازان و سازمان استاندارد، به این نتیجه رسیدیم که تولید این خودروها باید متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار هادیانفر تصریح کرد: البته خودروسازان توجیحاتی داشتند که برای ما به صورت مکتوب نوشتند و پلیس راهور هم با دلایل فنی، آمار و تحلیل‌هایی را گزارش کرد که در نهایت در جلسات حضوری به این نتیجه رسیدیم که بر اساس یک برنامه زمان‌بندی شده که شرکت‌های سایپا و ایران خودرو ارائه کردند، مقرر شد یک سری از خودروهای پراید در اسفند سال ۹۸ از رده خارج شود.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: در جلسات اخیر هم بر اساس گزارشی که دریافت کردیم، مدل دیگری از پراید از رده خارج شد و فقط یک مدل ۱۳۳ مانده که بر اساس تعهد شرکت آخرین محصول خود را بر اساس تعهداتی که به مردم داده‌اند و ثبت‌نامی جدیدی ندارند، مرداد امسال از رده خارج می‌شود. در واقع سه دستگاه پراید با هر پلتفورمی که دارد از رده خارج می‌شود. البته دو دستگاه خارج شده و آخرین مورد سری دوم بعد از تولید، از رده خارج شده و خط تولید آن جمع شود.

وی با بیان اینکه خودروی پراید ۱۳۳ مرداد امسال از رده خارج می‌شود، گفت: از مرداد ماه به بعد دیگر خودرویی به نام پراید نداریم. البته در این بخش در جلسات متعدد از وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین مدیرعامل سایپا خواستیم به جهت اینکه این وسیله در توان خرید قشر ضعیف است، خودروی جایگزین با ایمنی بیشتر تولید کنند.

سردار هادیانفر گفت: همچنین این مساله مطرح شد تا قشر ضعیف جامعه بتوانند از خودروهای ایمن با تسهیلات خاص استفاده کنند. در مورد خودروی ۴۰۵ هم در جلسات سال گذشته و اخیر با مدیران ایران خودرو مقرر شد تا تابستان این خودرو نیز از رده خارج و محصولات دیگری جایگزین آن شود.

مرجع مشخصی برای اعلام قیمت واحد خودروها وجود ندارد

رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی در مورد افزایش قیمت خودرو نیز گفت: افزایش قیمت خودرو تابع بحث پراید نیست چون همه خودروها افزایش قیمت داشته و یک بحث اقتصادی است، بر این اساس قیمت خودرو نیز تابع شرایط اقتصادی کشور است و این مساله وابسته به پراید و غیر پراید نیست.

سردار هادیانفر افزود: اکنون همه خودروها به نوعی تفاوت قیمت فاحشی بین قیمت کارخانه و بازار آزاد دارند و هنوز مرجع مشخصی در کشور نیست که یک قیمت واحد و به روز اعلام کند تا تفاوت قیمت کارخانه و بازار آزاد را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: افزایش قیمت خودرو از موضوعات اقتصادی است و به حیطه کار ما ارتباطی ندارد و هیچ ارتباطی به پراید ندارد. در مورد خودروهای دیگر هم این موضوع حاکم است و در قیمت خودروها تفاوت قیمت بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون وجود دارد. بر این اساس در بازار آزاد باید با توجه به شرایط اقتصادی کشور، نرخ‌گذاری و فاصله ایجاد شده را به نوعی مدیریت کرد و مطمئنا مردم هم از عدم تولید خودروی ناایمن استقبال می‌کنند.

کد خبر 513217 برچسب‌ها پلیس راهور - جاده‌ها خودرو - ایرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس راهور جاده ها خودرو ایرانی افزایش قیمت رده خارج قیمت خودرو پلیس راهور خارج شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • از پذیرش اتباع جدید معذوریم؛ از ایران خارج شوند
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار