Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@04:57:15 GMT

چگونه با ورزش کردن در منزل عضلات را تقویت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۴۳۸۴

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حمید اراضی با اشاره به تمهیدات ورزشی خانگی در شرایط شیوع کووید۱۹، اظهار کرد: فعالیت ورزشی با سبک زندگی سالم عجین شده است و ورزش و سلامت گره خورده هستند.

وی با بیان اینکه پاندمی کرونا کلیه فعالیت ها اعم از ورزشی را در دنیا با تعطیلی مواجه کرده است، افزود: نیازمند تغییر سبک زندگی و انجام دادن فعالیت های ورزشی در منزل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته فعالیت ورزشی در منزل نیازی به آمادگی زیاد و امکانات خاص ندارد و باید حرکات لازم را انجام دهیم.

عضو هیئت علمی گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان، فعالیت مناسب ورزشی در منزل را بین ۱۵ دقیقه تا ۶۰ دقیقه دانست و گفت: مدت زمان فعالیت ورزشی وابسته به آمادگی جسمانی افراد است و افرادی که آمادگی کمتری دارند مدت زمان کمتر و افرادی که زمینه ورزشی و آمادگی جسمانی بالاتری دارند، مدت زمان بیشتری را به ورزش اختصاص دهند.

اراضی مدت زمان فعالیت ورزشی در منزل را به سه بخش تقسیم کرد و یادآور شد: بخش اول گرم کردن است که ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد و فرد با یکسری حرکات ساده کششی و نرمش بدنش را آماده ورود به تمرینات اصلی می کند.

وی با بیان اینکه تمرینات اصلی مجموعه عضلات بزرگ بالاتنه و پایین تنه را در بر می گیرد، خاطرنشان کرد: بعد از انجام تمرینات اصلی چند دقیقه برای کاهش دمای بدن و فروکش کردن جریان خون و رساندن تدریجی ضربان قلب افزایش یافته به حد نرمال لازم است. این بخش با حرکات محدود کششی به عنوان سرد کردن انجام می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان، شنا را یکی از حرکات ورزشی مناسب برای بالاتنه دانست که به راحتی بر روی زمین قابل انجام است و تصریح کرد: با استفاده از وزن بدن و تغییر وضعیت فیزیکی می توان مقاومت و آمادگی عضلات را افزایش داد.

اراضی، با بیان اینکه حرکات نیمه نشسته با استفاده از تک پا، دو پا، قیچی، تکیه و فشار به دیوار و... عضلات پایین تنه را مقاوم می کند، متذکر شد: انجام ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تمرینات تاثیر خوبی بر درگیری عضلات دارد و علاوه بر ایجاد مقاومت، موجب تغییر وزن بدن می شود.

وی با اشاره به شدت مناسب فعالیت های ورزشی برای هر کدام از عضلات، عنوان کرد: تمرینات در ناحیه پایین تنه برای تقویت میان تنه و بالاتنه مناسب است. همچنین باید ضربان قلب را در انجام حرکات ورزشی کنترل کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان، با تاکید بر لزوم استفاده از آزمون صحبت کردن در حین ورزش، اضافه کرد: فرد باید بتواند در هنگام ورزش کردن یک جمله کوتاه را بیان کند و اگر نتوانست یعنی باید شدت ورزش را کم کند و اگر صحبت کردن طولانی تر شد، یعنی شدت ورزش کم است و باید افزایش دهد.

اراضی، شاخص ضربان قلب را محدوده شدت فعالیت ورزشی دانست و یادآور شد: نبض بر روی شریان رادیال ناحیه مچ دست چپ یا گردن قابل لمس است و باید ۱۵ ثانیه نبض را بگیریم و در عدد چهار ضرب کنیم تا ضربان قلب به دست آید. محدود ضربان قلب مناسب برای فعالیت ورزشی ۶۰ تا ۸۰ است.

وی با بیان اینکه محدوده مناسب برای ورزش کردن از کم کردن سن از عدد ۲۲۰ به دست می آید، خاطرنشان کرد: شش دهم تا هشت دهم محدوده مناسب ضربان قلب در هنگام ورزش کردن است و باید در این محدوده ورزش کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ورزش عضلات ورزشی در منزل فعالیت ورزشی ورزش کردن ضربان قلب مدت زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۴۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اعظم گودرزی عصر امروز جشنواره سفیران سلامت منطقه گل تپه، آموزش سلامت را از اهداف هدفمند حوزه تعلیم و تربیت در مدارس خواند و با بیان اینکه نگاه مهارت افزایی آموزشی در این عرصه بسیار اهمیت دارد، اظهار داشت: در بخش تأمین و جذب نیرو، کوشش لازم انجام شده است.

گودرزی افزود: برای تحول در این بخش، رشته بهداشت مدارس در دانشگاه فرهنگیان ایجاد شده است و با اولویت تخصیص و بکارگیری نیروی بومی، این نیاز جدی سازمانی و منابع، پیگیری خواهد شد.

وی تاکید کرد: ایجاد آموزش‌های مهارت محور، یکی از فرآیندهای آموزشی است، خوشبختانه به صورت پایلوت در چند منطقه و حوزه در کشور، اجرای آن کلید خورده است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: از ظرفیت و فرصت تعامل نهاد هلال احمر برای این پروسه مطابق با تفاهم نامه‌های که منعقد شده به منظور تربیت مهارتی همکاران و خانواده‌ها، استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: نهضت فعال سازی زیرساخت‌های بهداشتی در مدارس، در دستور اجرا قرار دارد و در بخش بهسازی سرویس‌های بهداشتی با اعتبارات و مشارکت‌های مختلف، اهتمام شده و محقق لازم به عمل آمده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: کمک به بهبود تغذیه دانش آموزان از موارد جدی بوده و با این مبنا در دوره جدید نسبت به احیای پوشش شیر مدارس، اهتمام صورت پذیرفته است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خاتمه تصریح کرد: تغذیه سلامت نیز از دغدغه‌های دیگر است و با ساماندهی و پیشبرد مطلوب این مساله چه در بعد و محور آموزش و چه رفتار و چه الگو سازی، تأثیر و نقش تشکل سفیران سلامت بسیار ارزنده است و این مجموعه شایسته است مأموریت خود را ایفا کند.

کد خبر 6088102

دیگر خبرها

  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس!
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ملی‌پوشان ووشو
  • شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود