Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@17:08:46 GMT

سوددهی خودروساز ژاپنی در بحران پاندمی کرونا

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۴۴۷۰

سوددهی خودروساز ژاپنی در بحران پاندمی کرونا

شرکت خودروسازی سوبارو ژاپن به تازگی از رشد ۱۵.۷ درصد سود عملیاتی سالانه خود در سال مالی منتهی به مارس ۲۰۲۰ خبر داده است.

به گزارش ایسنا، سوبارو که یکی از خودروسازان بزرگ و موفق ژاپن به شمار می رود و سهم قابل توجهی در بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده است، به تازگی با انتشار گزارشی جدید از عملکرد مالی خود در سال مالی گذشته اعلام کرده که شیوع گسترده و پاندمی کرونا بر سود دهی این شرکت در سال مالی منتهی به مارس ۲۰۲۰ تاثیر چندانی نداشته است و این خودروساز توانسته یک رشد ۱۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصد را در میزان سود عملیاتی سالانه خود به ثبت برساند.

بر اساس گزارش رویترز، میزان سوددهی سوبارو در این بازه زمانی یک ساله به ۲۱۰.۳ میلیارد ین ژاپن معادل ۱.۹۶ میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال مالی قبل از آن که ۱۸۱.۷ میلیارد ین بوده است، افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است.

این شرکت همچنین از پیش بینی های صورت گرفته توسط تحلیلگران فعال در حوزه خودرو نیز که پیشتر میزان سوددهی سوبارو را در سال مالی منتهی به مارس سال جاری میلادی ۲۰۴.۷ میلیارد ین را برآورد کرده بودند، نیز سبقت گرفته و رقم بالاتری را به ثبت رسانده است.

این در حالیست که خودروسازان برتر جهان به شدت درگیر مشکلات و بحران های مالی ناشی از شیوع گسترده و پاندمی ویروس خطرناک و مرگبار کرونا هستند که منجر به تعطیلی کارخانه‌های خودروسازی نمایشگاه و فروشگاه های خودرو و افت شدید تقاضای مشتریان در بازارهای جهانی شد.

تامومی ناکامورا، مدیر ارشد اجرایی شرکت سوبارو در جریان برگزاری یک تله کنفرانس در این خصوص خاطرنشان کرده است: تبعات منفی ناشی از شیوع گسترده و پاندمی کرونا بر روی نتایج و عملکرد ما در سال مالی منتهی به مارس سال جاری میلادی بسیار اندک و ناچیز بوده است.

وی در ادامه سخنان خود افزود: با توجه به اینکه پاندمی کرونا موجب شد که فعالیت و خطوط تولید کارخانه های سوبارو همچون بسیاری دیگر از خودروسازان جهان متوقف و تعطیل شود، و اوضاع در یکی دو ماه گذشته رو به وخامت برود، انتظار می رود تاثیر و تبعات منفی آن در سال مالی بعد منتهی به مارس ۲۰۲۱ میلادی مشهود و ملموس خواهد شد.

ناکامورا همچنین ادامه داد: با عدم قطعیتی که در خصوص آینده شیوع کرونا و بیماری زایی این ویروس خطرناک و مرگبار وجود دارد، نمی توان چشم انداز روشنی از عملکرد شرکت در ماه‌های آتی ارائه داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سوبارو کروناویروس کرونا در جهان پاندمی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۴۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد ژاپن دست پُر آمد

آمارها نشان داد که تولید کارخانه ژاپن در مارس ۳.۸ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت و این در مقابل میانگین پیش‌بینی بازار برای افزایش ۳.۵ درصدی بود.

به گزارش ایسنا، تولیدکنندگانی که وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن مورد بررسی قرار داد، انتظار دارند که تولید فصلی تعدیل شده در آوریل ۴.۱ درصد افزایش یابد و در ماه می ۴.۴ درصد افزایش یابد.

داده‌های جداگانه نشان می‌دهد که فروش خرده فروشی ژاپن در ماه مارس نسبت به سال قبل ۱.۲ درصد افزایش یافته است و این نتیجه پایین‌تر از میانگین پیش‌بینی بازار برای افزایش ۲.۲ درصدی بود اما بیست و پنجمین ماه متوالی رشد را نشان داد.

طبق گزارش رویترز، داده‌ها نشان می‌دهد که خرده فروشی در ماه مارس ۱.۲ درصد در مقایسه با ماه قبل، کاهش یافته است که پس از افزایش ۱.۷ درصدی در فوریه است.

دیگر خبرها

  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • نرخ بیکاری ژاپن منحرف شد
  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد