Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دیدار با معاونان و مجریان طرح‌های توسعه شرکت مس گفت: آینده اقتصادی هر شرکتی به توسعه‌هایش گره خورده است و این حوزه با توجه به این‌که زمینه‌ساز جهش تولید است تحت هیچ شرایطی نباید متوقف شود.

به گزارش مس پرس، سعدمحمدی با اشاره به ذخایر خوب معدنی مس کشور که فرصت‌های خوبی برای توسعه صنعت مس ایران مهیا کرده است، گفت: برای جهش تولید نیازمند بازنگری در سطح پیمانکاران و شناسایی پیمانکاران توانمند و استفاده بیشتر از ظرفیت‌های بخش خصوصی هستیم تا ارزش حضور شرکت مس در بخش خصوصی بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعدمحمدی با بیان این‌که با این کار هم فضای رقابت ایجاد خواهد شد و هم بهره‌وری و سرعت در انجام امور بیشتر خواهد شد اظهار داشت: صنعت مس ایران از ظرفیت‌های فراوانی برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید و در اختیار گرفتن سهم بیشتری از اقتصاد کشور برخوردار است و لازمه این کار انجام طرح‌های توسعه و تعریف طرح‌های توسعه جدید بر پایه مطالعات اقتصادی است.

مدیرعامل شرکت مس با اشاره به این‌که در بسیاری از صنایع معدنی بحث صنایع جایگزین مطرح شده است گفت: صنعت جایگزین زنگ خطری برای بسیاری از صنایع معدنی است تا از منابع موجود بهترین استفاده را بکنند و طرح‌های توسعه خود را گسترش دهند تا بیشترین سودآوری را برای کشور داشته باشند.

گفتنی است در این جلسه با حضور مجریان طرح‌های توسعه‌ای شرکت مس در استان کرمان و آذربایجان شرقی وضعیت پروژه‌‌های توسعه‌ای معدن مس سونگون، فاز 3 تغلیظ سونگون، تکمیل چرخه تولید و طرح هیپ لیچینگ و طرح تولید آهک اهر، معدن مس درآلو و دره‌زار و فاز 2 تغلیظ میدوک، فلوتاسیون سرباره سرچشمه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین با توجه به این‌که تأمین منابع آب و برق مورد نیاز طرح‌های توسعه جزو مسائل کلیدی برای پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای صنعت مس است با حضور مجریان طرح جامع برق و طرح جامع آب وضعیت این پروژه‌ها نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه: asriran.com/0033j3

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شرکت مس صنایع مس طرح های توسعه شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۴۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم