Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید مغازه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به مصوب ستاد تنظیم بازار برای دریافت روغن امانی از شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: به رغم اینکه این مصوبه لازم الاجرا است، اما شرکت بازرگانی دولتی ایران تا این لحظه از آن سر باز زده است.

وی ادامه داد: عدم تامین روغن مورد نیاز صنایع غذایی مشکلات جدی را برای این صنایع ایجاد کرده است به نحوی که پیش‌بینی می‌شود حداکثر تا اواسط تیرماه دوام بیاروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مغازه‌ای با تاکید بر اینکه فقط در بخش صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات بیش از 80 هزار شغل مستقیم در معرض تهدید قرار گرفته است، افزود: 300 تا 306 کارخانه عضو انجمن ما هستند که در این کارخانه‌ها به طور مستقیم 80 هزار نفر مشغول کارند و عدم تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید از جمله روغن می‌تواند شغل این افراد را تهدید کند.

به گفته وی؛ کمبود روغن برای صنایع غذایی از 20 تا 25 روز پیش تشدید شد و با توجه به میزان مصرف روغن در صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات تاثیر منفی آن بر این صنایع بیش از سایر صنایع و حدود 70 درصد بوده است.

مغازه‌ای با بیان اینکه در حال حاضر کارخانه‌ها برای ادامه فعالیت به همدیگر روغن قرض می‌دهند، گفت: با خالی شدن انبار کارخانه‌ها به تدریج به روزهای نزدیک خواهیم شد که امکان ادامه تولید برای کارخانه وجود نداشته باشد.

وی تصریح کرد: به زودی این مشکل تاثیر خود را بر بازار مصرف داخلی خواهد گذاشت و بازار بر اثر کاهش عرضه با افزایش قیمت روبه‌رو می‌شود.

مغازه‌ای یکی دیگر از نگرانی‌های بزرگ این صنایع را اختلال در صادرات عنوان کرد که از سال گذشته روند کاهشی داشته است.

وی میزان کاهش صادرات بیسکویت، شیرینی و شکلات کشور در سال گذشته را 40 درصد عنوان کرد که با ادامه مشکل در تامین مواد اولیه در سالجاری درصد آن بسیار بیشتر خواهد شد.

مغازه تاکید کرد: ما نسبت به مشتریان خارجی خود تعهداتی داریم که عدم اجرای آن‌ها می‌تواند منجر به واگذاری بازار به رقبا شود.

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات میزان روغن مورد نیاز این صنایع را 300 تا 350 هزار تن در سال اعلام کرد.

مغازه‌ای یادآرو شد: اجرای مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر تامین روغن مورد نیاز صنایع به شکل امانی بر عهده شرکت بازرگانی دولتی ایران و هرگونه نتایج منفی حاصل از عدم اجرای این مصوبه و مشکلاتی که برای صنایع پیش خواهد آمد بر گردن این شرکت خواهد بود و باید قانونی پاسخگو باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران تنظیم بازار شیرینی و شکلات صنایع غذایی کاهش صادرات شرکت بازرگانی دولتی روغن مورد نیاز شیرینی و شکلات مغازه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۵۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سوژه اصلی جلسه کارگروه تنظیم بازار این هفته، عرضه گوشت با قیمت‌های نامتعارف بود؛ نظارت بر قیمت تالار‌ها و رستوران ها، عرضه کالا‌های اساسی و کاسبان امین هم از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل