Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

آزمایشگاه چین اعلام کرد: دارویی تولید کرده که قادر است بدون نیاز به واکسن به همه‌گیری کروناویروس پایان دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، بیماری کووید-19 سال گذشته از چین آغاز و موجب همه‌گیری جهانی شد، به همین دلیل تلاش‌های جهانی زیادی در ساخت واکسن و تولید دارو برای مقابله با این بیماری در سرتاسر جهان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروی جدید تولیدشده توسط محققان دانشگاه پکن نه‌فقط زمان بهبودی را کاهش می‌دهد، بلکه ایمنی کوتاه‌مدت در برابر ویروس نیز ایجاد می‌کند.

مدیر مرکز نوآوری ژنتیک دانشگاه پکن، سنی شی گفت: عملکرد این دارو در مرحله آزمایش حیوانات موفقیت‌آمیز بوده است.

وی افزود: هنگامی‌که ما آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده را به موش‌های آلوده تزریق کردیم، پس از پنج روز بار ویروسی به میزان قابل توجهی کاهش یافت، به این معنی که این داروی بالقوه دارای اثر درمانی است.

این دارو از آنتی‌بادی‌های خنثی سیستم ایمنی بدن انسان ساخته و برای جلوگیری از آلودگی ویروس کرونا استفاده‌شده است. این آنتی‌بادی‌ها از 60 بیمار بهبودیافته دریافت شده است.

این گروه تحقیقاتی تشریح کردند: استفاده از آنتی‌بادی‌ها، پتانسیل درمانی برای این بیماری و کاهش مدت‌زمان بهبودی دارد.

شی گفت: "تخصص ما ژنومیک تک‌سلولی است تا ایمونولوژی یا ویروس‌شناسی اما وقتی فهمیدیم که رویکرد ژنومی تک‌سلولی می‌تواند آنتی‌بادی خنثی‌کننده‌ای برای مقابله با این بیماری باشد، بسیار هیجان‌زده شدیم."

وی تاکید کرد: این دارو باید اواخر امسال و به‌موقع برای هرگونه شیوع احتمالی در زمستان  آماده شود.

وی گفت: "امیدواریم این آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده به یک داروی تخصصی تبدیل شوند که همه‌گیری را متوقف کند."

یک مقام بهداشت چین گفت: " در حال حاضر، پنج واکسن کروناویروس چین در مرحله آزمایش انسانی قرار دارد.اما سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که ساخت واکسن 12 تا 18 ماه طول می‌کشد."

دانشمندان همچنین به مزایای احتمالی پلاسما درمانی از افراد بهبودیافته از این بیماری اشاره کردند که باعث می‌شود بدن در مقابل ویروس از خود دفاع کند.

بیش از 700 بیمار، پلاسما درمانی در چین دریافت کردند و اثرات درمانی بسیار خوبی همراه داشته است. بااین‌حال، این روش محدودیت دارد.

شی اعلام کرد: 14 آنتی‌بادی خنثی‌کننده مورداستفاده در داروی آنها می‌توانند به‌سرعت در تولید انبوه قرار بگیرند.

 

پیشگیری و درمان

استفاده از آنتی‌بادی‌ها در داروهای درمانی روش جدیدی نیست و در درمان چندین ویروس ایجادکننده بیماری‌های دیگر مانند ایدز ، ابولا و سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) موفقیت‌آمیز بوده است.

شی اظهار کرد: محققان چین پیش از سایر کشورها تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.

داروی ابولا، رمدسیویر یک درمان اولیه امیدوارکننده برای کووید-19 در نظر گرفته‌شده و کارآزمایی‌های بالینی در ایالات‌متحده نشان داده که مدت‌زمان بهبودی در برخی از بیماران تا یک‌سوم کاهش می‌یابد اما تفاوت در میزان مرگ‌ومیر چندان چشمگیر نبوده است.

داروی جدید حتی می‌تواند محافظت کوتاه‌مدت در برابر ویروس ارائه دهد.

این مطالعه نشان داد که اگر آنتی‌بادی خنثی‌کننده قبل از اینکه موش‌ها به ویروس آلوده شوند، تزریق شود، موش‌ها از عفونت دورمانده و هیچ ویروس در آنها تشخیص داده نمی‌شود.

این دارو ممکن است برای چند هفته محافظت موقتی برای کارمندان پزشکی ایجاد کند و امکان گسترش آن تا چند ماه نیز وجود دارد.

بیش از 100 واکسن برای مقابله با کووید-19 در سطح جهانی در حال آزمایش است، اما ازآنجاکه روند تولید واکسن طولانی است، شی امیدوار است که داروی جدید بتواند روشی سریع‌تر و کارآمدتر برای متوقف کردن همه‌گیری جهانی کروناویروس باشد.

وی گفت: "ما قادر خواهیم بود همه‌گیری را با یک داروی موثر حتی بدون واکسن متوقف کنیم."

نتایج این تحقیق در نشریه علمی Cell منتشرشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کرونا ویروس داروی کرونا پایان کرونا آنتی بادی ها داروی جدید خنثی کننده همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد