Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@22:03:31 GMT

افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در مهدی‌شهر نگران‌کننده است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۷۶۴۱

افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در مهدی‌شهر نگران‌کننده است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا میقانی بعدازظهر سه‌شنبه در جلسه ستاد مبارزه با کرونا مهدی‌شهر به میزبانی فرمانداری این شهرستان ضمن بیان اینکه متأسفانه مهدی‌شهر از روزهای خوب خود در بحث مبارزه با ویروس کرونا فاصله گرفته است، ابراز داشت: روند افزایش مبتلایان به شدت نگران‌کننده است که این مهم می‌طلبد تا فعالان فضای مجازی و اصحاب رسانه برای آگاه‌سازی مردم و اعلام خطر شیوع این بیماری همه توان خود را به‌کارگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه شهرداری‌ها در راستای فضاسازی عمومی و نصب بنرهای هشدارآمیز در سطح اقدامات خود را می‌بایست افزایش دهند، افزود: از شهرداری‌ها انتظار می‌رود تا نظارت دقیق بر تاکسی‌ها مبنی بر عدم سوار کردن دو نفر بیشتر در صندلی عقب خودرو را اعمال کنند.

فرماندار مهدی‌شهر بابیان اینکه تمامی بوم گردی‌ها و مراکز اقامتی شهرستان همچنان تعطیل است، ابراز داشت: برای تعطیلات پیش‌رو واحدهای اقامتی حق مسافر گیری ندارند و در صورت مشاهده تخلف پلمپ خواهند شد.

میقانی یکی از مهم‌ترین علل افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان مهدی‌شهر را افزایش مراودات و رفت‌وآمدهای خانگی برشمرد و تصریح کرد: از مردم عزیز استان و دیگر شهرستان‌ها نیز خواهشمندیم در تعطیلات پیش رو به هیچ عنوان به شهرستان مهدی‌شهر سفر نکنند تا قطع شیوع ویروس کرونا را در شهرستان شاهد باشیم.

وی بابیان اینکه تمامی مراسم تشییع، بزرگداشت درگذشتگان، تجمع در آرامستان ها ممنوع و حتی تجمع در منازل نیز برای بزرگداشت اموات خطرناک است، افزود: از جمعیت هلال احمر شهرستان انتظار می‌رود برای غربالگری با استفاده از تجهیزات به‌روز اکسیژن سنجی در مناطق پر جمعیت شهر پایگاه‌های موردنیاز را دایر کند.

فرماندار مهدی‌شهر بابیان اینکه اکیپ‌های بهداشت محیط با همکاری ادارات صنعت و معدن، شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی کشت‌های بازرسی و نظارت خود را می‌بایست تشدید کنند، ابراز داشت: هر واحد صنفی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را انجام نمی‌دهد فوراً بدون اغماض پلمپ خواهد شد.

میقانی از آموزش‌وپرورش نیز خواست تا کمبود ماسک و ضدعفونی‌کننده در مدارس را اعلام و نسبت به تأمین آن اقدامات لازم انجام شود، اضافه کرد: مردم باید از ترددهای غیرضروری خودداری کنند و بر رعایت هرچه بیشتر پروتکل‌های بهداشتی همچون ماه‌های گذشته اهتمام بورزند تا شهرستان مهدی‌شهر همانند ماه‌های گذشته جزو کمترین مبتلایان به ویروس کرونا شناخته شود.

کد خبر 4929701

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد مقابله با کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد گرگان شب قدر قزوین شیوع کرونا کمک به نیازمندان ایلام بیرجند مواسات زلزله ماه مبارك رمضان ویروس کرونا مهدی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشییع پیکر شهید محمد مهدی فانی بعد از ۴۰ سال
  • جهش تولید با رفع دغدغه معیشت کارگران محقق می‌شود
  • تداوم بارش‌های همدان تا فردا صبح/ مسافران نگران مسدود شدن جاده‌ها نباشند