Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش در بخشنامه‌ای بر عدم‌تغییر نام مدارس خیرساز بدون توافق با آن‌ها یا وراثشان تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، در این بخشنامه آمده است: مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی وزارت آموزش‌وپرورش یک موهبت ارزشمند و ظرفیت بی‌بدیل برای رشد و پیشرفت نظام تعلیم و تربیت به شمار می‌آید؛ حفظ و تقویت این فرصت یک ضرورت سازمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بخشنامه می‌افزاید: از سوی دیگر قوانین بالادستی ازجمله تأکیدات مصرح در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و مصوبه شماره ۶۶۳ شورای عالی آموزش‌وپرورش و فرمایش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی - حفظِ الله - که مجموعه خیرین مدرسه‌ساز را از پدیده‌های مبار ک انقلاب و کشور نامیده و تأکید فرمودند که اسم مدرسه‌هایی را که خیرین ساخته‌اند تغییر ندهند، همچنین نظر به اهمیت گسترش مشارکت‌های مردمی در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی که دربسته اجرایی تحولی « آجر به آجر» نیز مورد تأکید قرارگرفته است، ضرورت همراهی و همگامی با خیرین محترم مدرسه‌ساز دوچندان می‌شود.

این بخشنامه تاکید دارد که در همین ارتباط انتظار دارد به‌منظور پیشگیری از «تغییر نام و کاربری مدارس خیر ساز» موارد ذیل از سوی مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش استان‌ها به‌دقت رعایت شود و از هرگونه تغییر نام و کاربری مدارس احداثی توسط خیرین گرامی مدرسه‌ساز، ممانعت به عمل آید:

 ۱- به استناد مفاد مصوبه ۶۶۳ شورای عالی آموزش‌وپرورش (ضرورت تجلیل خیرین) تغییر نام و کاربری مدارس خیر ساز ( مگر به اذن خیرین محترم) ممنوع است و مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش با نظارت مستمر و دقیق در این مسئله، از بروز آن پیشگیری نمایند.

۲- به استناد ماده ۳آیین‌نامه اجرایی بند «ت» ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه، تغییر نام مدارس خیر ساز بدون توافق با آن‌ها یا وراثشان امکان‌پذیر نیست.

 ٣- نوع کاربری و نام مدارس خیرساز باید بر اساس تفاهم‌نامه اولیه که بین خیر محترم و مجمع خیرین مدرسه‌ساز و اداره کل نوسازی مدارس استان منعقد می‌شود، تعیین شود. تبصره: ازآنجاکه این تفاهم‌نامه‌ها به امضای مدیران کل آموزش‌وپرورش استان نیز می‌رسد، پس از امضا ملاک و مبنای تصمیم‌گیری خواهد بود و بر طبق موارد ذکرشده در آن باید عمل شود.

 ۴- مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش از تاریخ صدور این بخشنامه نسبت به رفع موارد مشابه که موجب نارضایتی خیرین محترم شده است اقدام و نتیجه اقدامات را حداکثر ظرف یک ماه آینده به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اعلام نمایند.

۵- رعایت نیات خیر یا خیرین محترم یک رویکرد اصولی است و مدیران کل محترم باید تمام مساعی و اهتمام خویش را در تمام سطوح مدیریتی ادارات کل و مناطق آموزش‌وپرورش برای حفظ کرامت خیرین به عمل‌آورند. بدیهی است حفظ و تقویت ظرفیت مشارکت‌های مردمی و به‌ویژه خیرین محترم مدرسه‌ساز یک راهبرد اساسی برای وزارت آموزش‌وپرورش است و رعایت آن ضروری است.

لینک کوتاه: asriran.com/0033k5

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدرسه سازی مدیران کل محترم مدارس خیر ساز نام مدارس خیر آموزش وپرورش خیرین محترم تغییر نام مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • افزایش۱۵۳ مدرسه و ۳۰۰ فضای ورزشی در شهرستان‌های استان تهران
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل