Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی عبدالله‌ نژاد، شامگاه سه‌شنبه در آیین بهره‌برداری از سلول چهل و سوم مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) بیان داشت: با تلاش نیروهای متخصص و بهره‌گیری از به روزترین فناوری تولید، امروز (سی ام اردیبهشت ۹۹) چهل و سومین سلول احیای آلومینیوم در این واحد صنعتی راه‌اندازی شد و با همت جهادگران صنعتی فعال در این مجتمع، هفته آینده و در آستانه عید سعید فطر نیز پنجاهمین سلول احیا به بهره برداری خواهد رسید که با انجام این مهم، تولید آلومینیوم از مرز ۶۰ هزار تن فراتر خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: می‌کوشیم تا تیرماه ۹۹ شمار سلول‌های احیا این مجتمع را بر اساس زمان‌بندی مورد نظر شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به ۸۶ سلول ارتقا دهیم و برای تحقق این امر، مراحل جذب نیروهای مورد نیاز برای این افزایش تولید از طریق آزمون، مصاحبه تخصصی و آزمایش‌های پزشکی و روانشناختی انجام شده است.

مدیرعامل مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) با اشاره‌ به افتتاح فاز نخست این واحد صنعتی توسط رییس جمهوری در چهارم اردیبهشت ۹۹ گفت: با افتتاح این قطب عظیم صنعتی، تحولی بنیادین در رشد و توسعه صنعت آلومینیوم کشور شکل گرفته است، به گونه‌ای که توانستیم با تلاش متخصصان در کمتر از یک ماه، ظرفیت ۴۰ سلول احیا در روز افتتاح را به ۵۰ سلول احیا برسانیم و همین روند پُر شتاب در سال جهش تولید برای بهره‌برداری از سلول‌های جدید نیز به سرعت ادامه خواهد یافت

عبدالله نژاد بیان کرد:در همه دنیا و حتی کارخانه‌های مشابه داخلی، رسیدن به نقطه ظرفیت نهایی تولید در صنعت آلومینیوم، به صورت تدریجی و براساس زمان‌بندی و مرحله به مرحله، امری کاملا طبیعی است اما ما امیدواریم که در سایه همدلی ملی، منطقه‌ای و با استفاده صحیح از ظرفیت متخصصان داخلی در سریع‌ترین زمان ممکن طبق برنامه‌ریزی قبلی تا پایان سال ۹۹ این کارخانه به ظرفیت کامل و نهایی خود که تولید ۳۰۰ هزار تن آلومینیوم در سال است، برسد و شاهد رشد ۷۰ درصدی تولید آلومینیوم در کشور باشیم.

فاز نخست مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب که در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان لامرد مستقر است، با تولید ۱۲۰تن شمش آلومینیوم در روز، چهارم اردیبهشت ۹۹ به طور رسمی با دستور رییس ‌جمهوری به بهره‌برداری رسید. افتتاح این مرحله از طرح در زمینی به مساحت ۹۰ هکتار برای ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده‌ است.
چشم‌انداز تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن شمس آلومینیوم برای این مجتمع در وسعتی به مساحت ۲۰۰ هکتار طرح‌ریزی شده است.
محصولات این مجتمع در صنایع هوا فضا، صنایع دفاعی، صنایع خودرویی، صنعت ساختمانی، صنایع کابل و مفتول سازی و صنایع بسته بندی کاربرد دارد.
این مجتمع در زمان بهره‌برداری کامل به صورت مستقیم یک هزار و ۵۰۰ نفر و به صورت غیرمستقیم پنج هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند.
برای اجرای این طرح ۱۸۶ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ریالی و یا معادل ۱.۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری ارزی صورت گرفته است.
این طرح با سرمایه‌گذاری ۴۹ درصدی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و ۵۱ درصدی شرکت سرمایه گذاری غدیر احداث شده و در حال تکمیل است.
سرمایه در گردش مورد نیاز این مجتمع ۱۰ هزار میلیارد ریال با عاملیت بانک صادرات به عنوان بانک پیشرو و بانک‌های صنعت و معدن، ملت و ملی پیش‌بینی شده است.
اجرایی شدن این طرح از مصوبات سفر سال ۱۳۹۴ کاروان دولت تدبیر و امید به ریاست رییس‌جمهوری به استان فارس است که به گفته رییس‌جمهوری، اجرای این طرح پیرو گشایش‌های صورت گرفته بعد از برجام صورت گرفته است.

شهرستان لامرد در فاصله ۳۶۵ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها لامرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد شرکت آلومینیوم ایران فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لامرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد شرکت آلومینیوم ایران فارس لامرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد شرکت آلومینیوم ایران فارس سرمایه گذاری بهره برداری سلول احیا هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل پتروشیمی گچساران گفت: محصول تولیدی این مجتمع بزرگ صنعتی، اتیلن است که برای تامین نیاز صنایع جانبی وارد لوله اتیلین غرب کشور شد.
مصدقی فر افزود: سالانه یک میلیون تن اتیلن و ۸۴ هزار تن برش پروپان در این مجتمع تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی گچساران با سرمایه گذاری بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد یورو ساخته شده است اضافه کرد: مراحل طراحی و ساخت این صنعت به دست متخصصان داخلی اجرا شده است.
 مدیرعامل پتروشیمی گچساران با اشاره به اینکه ۸۳ درصد از تجهیزات بکار رفته در این مجتمع ساخت داخل است گفت:۷۰ شرکت دانش بنیان داخلی در ساخت این مجتمع نقش داشته اند.
مصدقی فر افزود: بومی سازی مجتمع پتروشمی گچساران دست کم ۲۶۹ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۵۰۰ تن در قسمت‌های مختلف این مجتمع مشغول بکار هستند اضافه کرد: میزان اشتغال غیر مستقیم آن نیز ۴ هزار نفر برآورد شده است.
دو صنعت جانبی پتروشیمی در استان در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها زنجیر تولید فراورد‌های گازی استان تکمیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد