Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهور گفت: بارها و بارها مولاوردی مورد تهمت قرار گرفته و بر علیه او داستان سازی هایی صورت گرفته است و گاه از شدت نداشتن موضوع با دروغ و تهمت های غیرقابل باور پرونده سازی کردند.

«معصومه ابتکار»، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا، در خصوص"هجمه های طیف خاص به معاون سابق رییس جمهور در امور زنان و خانواده و دستیار حقوق شهروندی، گفت: اختلاف نظر و رقابت بین جریانات فکری و سیاسی در جامعه تا زمانی طبیعی است که از یک قوائدی پیروی کند، چه این قواعد براساس اخلاق و دین باشد و چه قانون و مقررات، مهم‌ این است که در اختلاف نظرها باید یک انضباط اجتماعی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اتهام زنی، بهتان و جوسازی در صدد تخریب و با هدف از میدان به در کردن رقیب، جامعه را بی ثبات می کند. بهتان از گناهان کبیره است و از جنبه دینی در مورد آن بسیار نهی شده و بارها مورد نهی بزرگان دینی و مقام معظم رهبری واقع شده است. اینکه بخواهیم با تهمت، بهتان، جوسازی و شانتاژ همدیگر را تخریب و برای هم پرونده بسازیم و بنای ما حذف دیگری باشد، رفتاری انتقام جویانه است.

ابتکار مطرح کرد: تنوع و تکثر فکری در جامعه غیر قابل انکار است. مولاوردی فرد شناخته شده ای به جهت دیانت و اعتقادات است از جهت خانواده دار بودن و  پایبندی نیز همینطور. بارها و بارها مولاوردی مورد تهمت قرار گرفته و بر علیه او داستان سازی هایی صورت گرفته است و گاه از شدت نداشتن موضوع با دروغ و تهمت های عیرقابل باور پرونده سازی کردند. البته که در این اتهامات سخیف و جوسازی ها با شکایت وی به دادگاه، برخی از تهمت زنندگان محکوم هم شدند.

ابتکار گفت: متاسفانه مدتهاست که بد اخلاقی در جامعه رواج پیدا کرده که هدف آنها تخریب افراد خاص است. جالب است که اینها با معاندین و افراد خارج از کشور هم صدا می شوند، هدف این ها مشخص و یکی است و می خواهند چهره انقلاب و چهره هایی که مردم به آنها امید دارند را تخریب کنند تا مورد اعتماد نباشند. هم صدایی جریان خاص در داخل با معاندین منجر شده که مردم بی اعتمادتر شوند. این جریان به جای روشنگری و دفاع و بیان از حقیقت، با دروغ و تهمت و فیک نیوز باعث شده نه تنها به خودشان هیچ اعتمادی وجود نداشته باشد بلکه مردم به دیگران هم اعتماد نکنند. این روش ها به نفع انقلاب و جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب و کشور نیست، زیرا در هیچ خیرخواهی چنین رفتار هایی وجود ندارد، ارزش ها و اصول انقلاب اسلامی هیچ نسبتی با این رفتار ها ندارد. این رفتار با مطالبه گری و دغدغه های جریان ارزشی اصیل بسیار متفاوت است.

او گفت: جامعه نیاز به همگرایی و همدلی دارد. مولاوردی در موضوع اخیر به صراحت اعلام کرد که اشتباه صورت گرفته و چند ساعت بعد از نشر پوستری که به آن اعتقاد ندارد، عذرخواهی کرد. خیلی جالب است که عذرخواهی هم صورت گرفته، اما جریانی که به دنبال عیب جویی است، دست بردار نیست. در سیره پیامبر و ائمه، چیزی که بسیار نهی شده عیب جویی و بهتان است. نمیدانم چرا گرفتار این مسایل شده ایم؟ ماه مبارک رمضان است باید مقداری پروا داشته باشیم. باید نسبت به این موضوعات پرهیز کنیم. این افراد را به خواندن سوره حجرات دعوت می کنم که مبانی اخلاق در جامعه در آن سوره مورد اشاره واقع شده است. اگر پایه اخلاق را در جامعه به عنوان اولین اصل در هر فعالیت سیاسی اجتماعی نداشته باشیم هیچ شانی برای ما باقی نمی ماند، این یکی از مهم ترین مسایل است. تمسخر، غیبت و تهمت زدن  و به القاب زشت هم را صدا زدن این ها به صراحت در قرآن گریم نهی شده است. 

او گفت: پستی که بازدید آن کلا 60 نفر بوده، پس از حذف به دروغ آن را گسترش می دهند که این خود یک شایع کردن عمل زشت است. یک زن مسلمان که همه شخصیت و زندگی اش عیان است و جز خدمت برای مردم چیزی نداشته، اینگونه برخورد می کنند.  

او گفت: مولاوردی انقدر شجاعت داشت که سریعا اعلام‌ کرد من اشتباه کردم و علت غفلت بوده‌ است. جالب است چون مولاوردی را از خود نمی دانند چنین رفتاری با او می کنند اما افرادی که از خودشان هستند مثل آن آقای مداح که مطالب دور از شان ائمه اطهار مطرح کرد را رفع و رجوع کردند. چیزی که برای مردم سوءظن بوجود آورد اصلا نباید بیان شود.‌ چرا باید این همه معارف درخشان دینی را رها کنیم و روایت های غیر مستند مطرح کنیم، این مداح چون  خودی بود اصل را بر حسن ظن گذاشتند، باید این حسن ظن را، نسبت به بقیه نیز داشت. خداوند می فرماید بحث سوءظن نسبت به مومن گناه است.  

معاون رییس جمهور گفت: نباید تنوع و تکثر طیف های فکری را با بهتان از میدان به در کرد.‌ این جریان سال هاست تلاش می کند و همه وقت خود را صرف اینکار کرده است. از کجا خط می گیرند که چنین جریان پرکینه ای را در جامعه علیه شخصیت های برجسته انقلاب و کشور رواج می دهند. آنها به مقامات عالی رتبه، رییس جمهور، وزرا توهین و آنها را متهم می کنند، به امید اینکه مردم دست از اعتقادات بردارند اما این رفتارها جواب نمی دهد و در قیامت بازخواست می شوند. این ها اعمالی است که به ظاهر برای شما آراسته است و فکر می کنید کار خوب انجام می دهید در حالی که سیئه است. این افراد دغدغه شان، مطالبات سیاسی است نه مطالبات زنان و خانواده و قص شان انتقام جویی است. می خواهند انتقام سال ۹۲ و۹۶ را  از افرادی مثل مولاوردی و اعضای دولت بگیرند. در جامعه ای هستیم‌ که با توجه به شرایط کنونی نیاز به همدلی داریم. کشور ما با مدیریت خول و همگرایی مردم در دوران کرونا درخشید. نقد، بسیار خوب است، حتما در کارهای ما کاستی و کمبود وجود دارد؛ ولی نقد با بهتان، عیب جویی، تخریب و نفرت پراکنی فرق دارد. این‌ نفرت پراکنی به خودشان برمی گردد و شکاف های اجتماعی، یاس و ناامیدی را رواج‌ می دهد‌. یکی از دلایل عدم حضور مردم در انتخابات همین جوسازی ها است.‌ باید دعوت به گفت و گو کرد؛ باید نقد مشوقانه‌ کرد. همه نیازمند توبه هستیم و نیاز داریم خداوند خطاهایمان را بپوشانند اما اینکه مسائل را تبدیل به جو کنیم اصلا درست نیست.

او در خصوص نوشتن نامه شکایت در این خصوص به رییس قوه قضاییه گفت: شکایت در مورد چی؟ در مورد یک مطلب اشتباه که بعد هم‌ عذر خواهی شده است. همه به اشتباهات و هوای نفسانی خود پی ببریم و از خدا ‌بخواهیم‌ ما را به راه راست هدایت کند و از گناهانی که صراحتا در قران کریم نامبرده شده، پرهیز کنیم‌.  سعی کنیم جامعه ای توام‌ با همگرایی، مهر و محبت داشته باشیم و انصاف را رعایت کنیم. زشتی قومی‌ باعث نشود از اعتدال و انصراف خارج شویم و در نهایت از هم‌ بگذریم‌ و برای هم‌ تقاضای استغفار کنیم. همه مسایل را به تنش های اجتماعی تبدیل نکنیم. کینه ها را به جامعه نبریم برای هم طلب مغفرت کنیم، این خواسته امام، شهدا و رهبری است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مولاوردی معاون رییس جمهور رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با روز جهانی کارگر، نشست هم‌اندیشی رئیس بنیاد ملی نخبگان با منتخبان سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه برگزار شد.

 روح الله دهقانی در جمع کارگران نخبه برگزیده در جشنواره امتنان با اشاره به مفهوم نخبگی محدود به قشر دانشگاهی نبوده و جامعه کارگری برجسته‌ترین نخبگان کشور را به خود دیده است، افزود: تلقی عموم جامعه از نخبگان، افرادی است که دانشگاهی هستند، در حالی‌که نخبه محدود به قشر خاصی از جامعه نبوده و جامعه کار و کارگری ما بهره‌مند از وجود افرادی است که با تلاش، خلاقیت و نوآوری خود مفهوم تازه‌ای به نخبگی بخشیده‌اند.

وی با تاکید بر این‌که می‌بایست تعریف و بیان جامعه از کارگر نخبه شفاف و تبیین شود، ادامه داد: در ادبیات و باور عمومی ما، کارگر کسی است که کار یدی و خدماتی انجامی می‌دهد، در حالی که عمده حاضران در این جمع از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و پژوهشگر هستند. پس یک مفهوم عمومی از کارگر داریم و یک مفهوم تخصصی، اما به طور کلی تلقی و تعریف دقیقی از مفهوم کارگر وجود ندارد و کامل نیست

دهقانی با تأکید بر این‌که تشویق و سوق دادن همه جامعه به کارآفرینی، صحیح نیست، ادامه داد: اشتغال جامعه به مشاغل گوناگون در جامعه را می‌توان دو دسته دانست؛ دسته اول، اشتغال فرد کارآفرین و دسته دوم، افرادی که برای یک شرکت، سازمان یا صنعت کار می‌کنند. قبلاً هم بار‌ها تأکید کرده‌ام که تشویق و سوق دادن همه افراد جامعه به کارآفرین شدن یک اشتباه بزرگ راهبردی است.

وی گفت: کارآفرینی در نگاه اول یک مقوله شیک به نظر می‌رسد، اما تمام نیاز کشور را پوشش نمی‌دهد و لزوما به استعداد علمی ربط ندارد، بلکه ریسک‌پذیری بالا، تعاملات تجاری و ... را طلب می‌کند. در مقابل، افرادی هستند که خداوند استعداد‌های دیگری را در اختیارشان قرار داده از جمله توانایی ایده‌پردازی، تحلیل و تفکر، تعمق و ریزبینی و بسیاری از ظرفیت‌های دیگر که تشویق چنین فردی به کارآفرین شدن، قطعا اشتباه است. بلوغ انسان این است که توانمندی خود را بشناسد و در موقعیت مناسب به کار ببندد.

به گفته وی، وقتی به فردی کارگر نخبه اطلاق می‌کنیم، منظور ما افرادی است که از توانمندی و ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردارند و در مجموعه خود یک نیاز را بسته به توانمندی‌ها و استعدادهایشان تامین می‌کنند.

دهقانی با بیان این‌که بسط مفهوم نخبگی از محیط صرفاً آکادمیک و دانشگاهی به تمامی حوزه‌های نخبه‌پذیردر بنیاد ملی نخبگان به طور جدی دنبال می‌شود، ادامه داد: به دنبال بسط مفهوم نخبگی از محیط دانشگاهی هستیم. صرفا کسی که در دانشگاه است، نخبه شمرده نمی‌شود و سایر حوزه‌ها مانند صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و کارآفرینی برخی از ساحت‌هایی هستند که با تدوین آیین‌نامه‌هایی در بنیاد ملی نخبگان، حوزه‌های جدید شناسایی و معرفی نخبگان خواهند بود.

رئيس بنیاد ملی نخبگان با بیان این‌که نخبگان کارگری، پیش قراولان حوزه نخبگانی کشور هستند، ادامه داد: نوآوری چندین محیط دارد و در بستر‌های مختلفی شکل می‌گیرد. نوآوری انواع مختلفی دارد که از جمله آنها می‌توان به نوآوری در فرآیندها، نوآوری در محصول، نوآوری‌های برافکن و نوآوری‌های بهبوددهنده اشاره کرد. نوآوری‌ها در بستر مناسب خود رشد می‌یابند. 

دهقانی با بیان این‌که ایده‌های نوآورانه و بهبود دهنده به دست نخبگان درون هر سازمان اتفاق می‌افتد، افزود: یکی از دلایلی که صنعت ما در برخی موارد نسبت به دانشگاه‌ها احساس خوب ندارد همین جا است. نوآوری در صنعت قید‌ها و الزاماتی دارد که فرد نخبه دانشگاهی ممکن است ممکن است با آنها آشنا نباشد. همین باعث می‌شود که نوآوری دانشگاهی به تنهایی در بهبود صنعت کارآمد نیافتد؛ بنابرای نوآوری‌های درون سازمانی فقط توسط افرادی می‌تواند تأثیرگذار باشد که در آن سازمان فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به تدوین آیین نامه نخبگان درون‌سازمانی در همین راستا افزود: با توجه به اهمیت بالای نخبگان و متخصصانی که در دل صنعت فعالیت می‌کنند، امسال آیین‌نامه نخبگان درون‌سازمانی تدوین و اجرا خواهد شد. نخبه همان کارشناسی است که در یک صنعت، یک فرآیند را اصلاح می‌کند، یک محصول جدید ارائه می‌دهد، استانداردی را پیاده سازی می‌کند و صد‌ها برابر هزینه‌ای که برای خودش می‌شود به آن صنعت سود می‌رساند، قطعاً مصداق نخبگی است و بر همین اساس، بنیاد ملی نخبگان برنامه دارد تا آیین‌نامه‌ای را با هدف حمایت از نخبگان درون سازمانی یا به اصلاح عام کارگران نخبه، تدوین و اجرا کند.

دهقانی ادامه داد: معتقدم نگهداشت نیروی انسانی نخبه کار، نسبت به سایر حوزه‌ها ارجحیت دارد و امیدوارم دوره بعدی که این نشست برگزار می‌شود، فرآیند شناسایی ارزیابی و حمایت از نخبگان درون سازمانی و دیگر حوزه‌ها همچون نخبگان کارآفرینی و مدیریت، صنعت، فرهنگ، هنر و دیگر حوزه‌ها برقرار شده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • اظهارات رئیسی درباره انتخابات مرحله دوم مجلس
  • رسیدگی به ۵۳ فقره پرونده دادگستری مازندران با هدف تکریم ارباب رجوع
  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • خبر تازه درباره پرونده باغ ازگل؛ چه افرادی احضار شدند؟
  • احضار افرادی درباره پرونده باغ ازگل
  • سخنگوی قوه قضاییه: احضار افرادی در پرونده حوزه ازگل