Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@10:42:27 GMT

این خودروی برقی با هر شارژ ۶۰۰ مایل طی می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۵۷۵۸

این خودروی برقی با هر شارژ ۶۰۰ مایل طی می‌کند

یک شرکت تولید لوازم خانگی برقی، نمونه اولیه یک خودروی الکتریکی را تولید کرده است که با هر بار شارژ، ۶۰۰ مایل طی می‌کند و سرعت آن در ۴.۸ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، افزایش غیرمعمول فیتوپلانکتون‌ها در جزیره قشم، توسعه متوازن زنجیره ارزش فناوری فضایی برای جهش تولید، رونق زیست‌فناوری پزشکی با فعالیت ۶ شتاب‌دهنده، تولید یک خودروی برقی که با هر شارژ ۶۰۰ مایل طی می‌کند و توقف سفارش‌های جدید هواوی در یک شرکت تراشه ساز تایوانی را در بسته خبری تکنولوژی ایمنا بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش غیرمعمول فیتوپلانکتون‌ها در جزیره قشم

پایش ماهواره‌ای میزان کلروفیل A در خلیج فارس و دریای عمان، از افزایش غیرمعمول فیتوپلانکتون‌ها در جنوب جزیره قشم حکایت دارد. تولید مثل سریع فیتوپلانکتون‌ها را شکوفایی جلبکی یا بلوم جلبکی می‌نامند و افزایش جمعیت برخی از آن‌ها که در بسیاری از موارد منجر به شکوفایی مضر جلبکی می‌شود، (Harmful Algal Blooms) نام دارد؛ این شکوفایی مضر جلبکی با عنوان کشند سرخ نیز شناخته می‌شود.

شکوفایی این جلبک‌های مضر لزوماً قرمز نبوده و با توجه به نوع فیتوپلانکتون‌ها به رنگ قهوه‌ای، سبز و گاهی به رنگ قرمز مایل به نارنجی نیز ظاهر شده و تا عمق آب پیش می‌رود. حال با توجه به تاثیرات مخرب کشند سرخ از جمله زیان‌های اقتصادی (ماهیگیری، صنعت آبزی پروری، تاسیسات آب شیرین کن)، آسیب‌های زیست محیطی (تلفات سایر آبزیان، پرندگان دریایی‌، مرجان‌ها) و تهدید سلامت انسان (سندروم‌های انسانی ناشی از جلبک‌های سمی)، شناخت، پیش بینی و مدیریت این پدیده، امری ضروری به حساب می‌آید.

از این رو با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد تصاویر ماهواره‌ای همچون تهیه پوشش‌های منظم از محدوده‌های وسیع، قدرت تفکیک مکانی و زمانی مختلف، امکان نظارت متمرکز و مستمر و کاهش هزینه‌ها می‌توان از طریق فناوری فضایی سنجش از دور، فرایند مطالعه و پایش پدیده کشند سرخ را در کنار روش‌های جاری، سرعت بخشید.

هم اکنون تصاویر ماهواره‌ای و فنون سنجش از دور این امکان را فراهم می‌کندکه با تولید ترکیب‌های باندی متفاوت، اعمال شاخص‌ها و الگوریتم‌ها و تجزیه و تحلیل شرایط فیزیکی اقیانوس، تغییرات زمانی و مکانی فیتوپلانکتون‌ها در سطح آب شناسایی و ردیابی شود.

کلروفیل A از مهمترین رنگدانه‌های گیاهی است که در همه گیاهان از جمله فیتوپلانکتون‌ها وجود دارد. افزایش غیر طبیعی غلظت کلروفیل A در سطح آب، حاکی از تولید مثل زیاد فیتوپلانکتون‌ها بوده و خطر ایجاد شکوفایی مضر جلبکی (کشند سرخ) را اعلام می‌کند.

توسعه متوازن زنجیره ارزش فناوری فضایی برای جهش تولید

رئیس سازمان فضایی ایران از تدوین برنامه مدون و منسجم برای توسعه متوازن تمامی ارکان زنجیره ارزش فناوری فضایی در سال جهش تولید خبر داد. مرتضی براری در اینستاگرام نوشت: توسعه متوازن تمام ارکان زنجیره ارزش فضایی همواره در دستور کار و جزو اولویت‌های سازمان فضایی است.

وی افزود: در سال جهش تولید و برای تحقق اهداف این شعار، همه این ارکان با یک برنامه مدون و منسجم نسبت به توسعه بخش و نهادسازی‌های مرتبط اقدام خواهند کرد که گزارش آن را اطلاع رسانی خواهم کرد.

زیست‌فناوری پزشکی با فعالیت ۶ شتاب‌دهنده رونق می‌گیرد

۶ شتابدهنده فعال در حوزه زیست فناوری، در صدد توسعه محصولات این حوزه هستند. زیست‌فناوری جزو علومی است که مدام تغییر، تحول و پیشرفت را تجربه می‌کند. این رشته همه فن حریف، شاخه‌های علمی زیادی را در دل خود جای داده و به نوعی می‌توان گفت علمی برای بالا بردن کیفیت زندگی بر روی کره زمین است. یکی از حوزه‌هایی که سر و کار زیادی با زیست‌فناوری دارد، حوزه پزشکی و درمان است.

زیست فناوری در علوم پزشکی و دارویی، موضوعات بسیار گسترده‌ای مانند ابداع روش‌های کاملاً جدید برای تشخیص مولکولی مکانیسم‌های بیماری‌زایی و گشایش سرفصل جدیدی به نام پزشکی مولکولی، امکان تشخیص پیش از تولد بیماری‌ها و پس از آن، ژن‌درمانی، تولید داروها و واکسن‌های نوترکیب و جدید، ساخت کیت‌های تشخیصی، ایجاد میکروارگانیسم‌های دستکاری شده برای کاربردهای خاص و تولید پادتن‌های تک‌دودمانی را در بر می‌گیرد.

علم پیچیده و کاربردی زیست‌فناوری پزشکی در ایران با تلاش بازیگران این حوزه مسیر پیشرفت را در پیش گرفته است؛ مسیری که با حضور دانش‌بنیان‌ها و شتاب‌دهنده‌ها، حرکتی شتابان به خود گرفته و پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این تلاش دسته جمعی به عنوان یکی از پیشروان حوزه مذکور با حمایت از شکل گیری ۶ شتاب‌دهنده، مسیر حرکت فعالان این عرصه علمی را هموارتر کرده است.

تولید یک خودروی برقی که با هر شارژ ۶۰۰ مایل طی می‌کند

یک شرکت تولید لوازم خانگی برقی، نمونه اولیه نوعی خودروی الکتریکی را ساخته که با هر بار شارژ ۶۰۰ مایل طی می‌کند و سرعت آن در ۴.۸ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. شرکت دایسون که لوازم خانگی برقی تولید می‌کند، در ماه اکتبر ۲۰۱۹ میلادی، پروژه تولید خودروی برقی را متوقف کرد. این پروژه به حدی مرموز بود که فقط تعداد اندکی از مهندسان این شرکت، نمونه واقعی این خودرو را دیده بودند.

توقف سفارش‌های جدید هواوی در یک شرکت تراشه ساز تایوانی

شرکت تایوانی "تی اس ام سی" که نیمه رسانا تولید می‌کند، با توجه به اقدام جدید آمریکا علیه هواوی، سفارش‌های جدید شرکت چینی را متوقف کرده است. این اقدام واکنشی به جدیدترین تحریم‌های واشنگتن علیه شرکت چینی است. طبق جدیدترین قوانینی که دولت آمریکا تعیین کرده، تولید کنندگان تراشه که از تجهیزات و فناوری آمریکایی استفاده می‌کنند، برای تأمین ذخایر هواوی باید از وزارت بازرگانی این کشور مجوز دریافت کنند. این اقدام به شدت روی صادرات دومین تولید کننده بزرگ موبایل در جهان تأثیر می‌گذارد.

سفارش‌هایی کهTSMC قبل از اعلام این محدودیت دریافت کرده بود، هم اکنون در حال تولید است و در صورتی که تا قبل از نیمه سپتامبر بارگیری شود، تحت تأثیر تحریم‌های جدید آمریکا قرار نمی‌گیرد. TSMC، بزرگ‌ترین شرکت تراشه سازی جهان و یکی از تأمین کنندگان اصلی قطعات برای هواوی است. این شرکت هفته قبل اعلام کرد کارخانه‌ای در آمریکا می‌سازد و تغییر قوانین صادراتی آمریکا را به دقت دنبال می‌کند.

کد خبر 424573

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های تکنولوژی خودروی هیبریدی تکنولوژی هوآوی زیست فناوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فیتوپلانکتون ها توسعه متوازن فناوری فضایی زنجیره ارزش زیست فناوری خودروی برقی شتاب دهنده جهش تولید کشند سرخ یک شرکت ۶ شتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۵۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان

تین نیوز

 سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: یک هزار خودروی برقی وارداتی به شهر تهران پلاک ملی گرفته اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، شادی مالکی روز سه‌شنبه افزود: برقی سازی خودرو و تاکسی یک پروژه ملی است که از سوی دولت در دستور کار قرار گرفت و ما نیز در این راستا با وزارت صمت و خودروسازان داخلی در بحث واردات خودروهای برقی کار را شروع کردیم و از سوی دیگر شهرداری تهران هم راستا اقدام به وارادت خودروی برقی کرده است.

وی ادامه داد: امسال شاهد وارد شدن ۲۵ هزار خودروی برقی سدان و ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی و ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷ هزار و ۵۰۰ خودروی برقی از طریق خودروسازان داخلی ذیل توافق نامه با وزارات صمت خواهیم بود و در کل نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران می شود.

به گفته مالکی، از هفته گذشته تاکنون قرارداد نزدیک به ۱۰ هزار خودرو با خودروسازان داخلی منعقد کردیم و یک هزار دستگاه خودرو نیز هم اکنون در تهران است؛ این خودروها پلاک ملی گرفته‌اند و در صف دریافت پلاک تاکسی هستند.

وی تاکید کرد: خودروهای وارداتی استانداردهای لازم را از مراجع ذی ربط را دریافت کرده اند و از چند روز آینده ثبت نام از تاکسیرانانی که خودروی فرسوده دارند را آغاز می‌کنیم.

مالکی یادآور شد: به ازای خروج یک دستگاه خودروی فرسوده یک دستگاه تاکسی برقی جایگزین می‌شود و به محض دریافت پلاک تاکسی، این خودروها فعال می‌شوند و حتی مسیر حرکت آنها هم مشخص شده است.

وی در مورد حدود قیمت تاکسی برقی هم گفت: قیمت توسط سازمان حمایت و توسط وزارت صمت اعلام می شود اما بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان براساس نوع خودرو متفاوت است.

سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تسهیلاتی برای رانندگان از طریق شهرداری و انعقاد قرارداد با صندوق کارآفرینی امید با کارمزد پایین و بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته‌ایم و از طریق ماده ۱۲ هم یارانه ای هم از سوی دولت داده می‌شود که قیمت خودرو برای تاکسیران منطقی شود.

مالکی در مورد ایستگاه‌های شارژ خودروی برقی هم اضافه کرد: هم اکنون ۱۵ ایستگاه در شهر تهران با ۷۴ نازل داریم که تا پایان امسال ۹۳۰ نازل دیگر در قالب ۹۶ ایستگاه نصب می‌شود.

وی در مورد خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم تاکید کرد: خودروسازان متعهد شده اند که به ازای هر ۳۳۰ خودرو یک بخش تعمیرگاهی داشته باشند ضمن اینکه نرخ کرایه هم براساس لایحه‌ای که به شورای شهر ارسال می شود، مشخص خواهد شد.

۸۰ هزار تاکسی در تهران فعال است که نیمی از این تعداد فرسوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • ثبت‌نام از دارندگان تاکسی فرسوده برای جایگزینی با خودروی برقی
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»