Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر منطقه 10 عملیات انتقال گاز اظهار کرد: قابلیت اطمینان قطعه اول خط لوله چهارم سراسری در محدوده پارس جنوبی با تعمیرات ناشی از نتایج پیگرانی هوشمند افزایش یافت.
به گزارش شانا به نقل از شرکت انتقال گاز ایران، حمید خدری گفت: خوشبختانه فعالیت‌های مؤثری در سطح شرکت انتقال گاز ایران برای اجرای عملیات پیگرانی هوشمند انجام می‌گیرد که از روش‌های پیشرفته شناسایی عیوب خط به شمار می‌رود و این مهم نویدبخش استمرار پایداری هرچه بیشتر شبکه انتقال گاز کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مطابق برنامه زمان‌بندی تعمیرات دوره‌ای و سالانه منطقه، فعالیت‌های حفاری، عایق‌برداری، سندبلاست و تعمیرات لازم بر روی هفت نقطه شناسایی شده خط چهارم سراسری در محدوده پارس جنوبی انجام شد.
مدیر منطقه 10 عملیات انتقال گاز تصریح کرد: در پیگ‌های هوشمند از فناوری پیشرفته‌ای در شناسایی عیوب داخلی و خارجی خطوط لوله استفاده می‌شود که تعمیرات ناشی از نتایج پیگرانی هوشمند را در بالابردن قابلیت اطمینان خطوط انتقال گاز بسیار مؤثر می‌کند.
خدری با اشاره به اهمیت خط چهارم سراسری در شبکه انتقال گاز کشور و با تأکید بر نقش آن در تغذیه نیروگاه‌های مهمی مانند بعثت و BOO در پارس جنوبی، از زحمات همه عوامل اجرایی این پروژه با وجود همه‌گیری بیماری کرونا و ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مقارن شدن عملیات با ماه مبارک رمضان و سایر مشکلات قدردانی کرد و گفت: با این تلاش شبانه‌روزی و همت سازمانی ضریب ایمنی خط چهارم سراسری در منطقه ویژه و حساس پارس جنوبی افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: چهارم سراسری انتقال گاز پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت با خط لوله نداریم

به گزارش خبرنگار مهر ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

ادامه دارد…

کد خبر 6094284 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • خط لوله آبنیل ـ اصفهان ایمن سازی شد
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد