Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@15:05:34 GMT

۳ شناور صید ترال در آب‌های هرمزگان توقیف شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۷۲۵۵

۳ شناور صید ترال در آب‌های هرمزگان توقیف شد

خرداد: نیروهای مرزبانی شهرستان‌های جاسک و میناب در دو عملیات جداگانه موفق شدند ۲ کشتی و یک فروند لنج صیادی متخلف را توقیف و ۵۳ نفر به اتهام صیدغیرمجاز دستگیر شدند.
به گزارش خرداد ،رییس کل دادگستری هرمزگان اظهارداشت: با توقیف این ۳ فروند شناور ترال افزون بر ۴۰ تن انواع آبزیان از این شناورها کشف شد.
علی صالحی روز چهارشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: بنا به گزارش ضابطان در بازرسی از این شناورها مشخص شد آن‌ها مجهز به تور صیادی غیرمجاز ترال و حامل ۴۰ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم انواع آبزیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کل دادگستری هرمزگان در خصوص پرونده متهمان نیز گفت: پس از تکمیل روند تحقیقات و سیر مراحل قانونی به اتهام این افراد رسیدگی خواهد شد.
پیش از این رییس دادگستری هرمزگان نیز اعلام کرده بود: ۳۴شناور غیرمجاز صید ترال از ابتدای امسال تا کنون از سوی نیروهای دریابانی و یگان حفاظت از منابع آبزیان اداره کل شیلات استان هرمزگان شناسایی و توقیف شده است.
صالحی ۱۶ اردیبهشت امسال گفت: هم‌چنین تعداد ۲۸  فروند از این شناورها در غرب استان و تعداد ۶  فروند نیز در شرق هرمزگان توقیف شده‌اند که پرونده آنها توسط ضابطان برای اقدام به کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی و مراجع قضایی ارسال شده است.
دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس نیز نیمه اول اردیبهشت ماه امسال اعلام کرد: دستور قضایی توقیف شناورهای غیرمجاز صید ترال در آب‌های استان هرمزگان صادر و مقابله با صید ترال، ماموریت مشترک شیلات، دریابانی و سپاه این استان قرار گرفته است.
به گفته مجتبی قهرمانی، این دستور قضایی هم‌چنین در راستای حمایت از اشتغال و تولید در استان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری امسال به عنوان "جهش تولید" و صیانت از حقوق عامه صادر شده است.
شهریور سال گذشته (۹۸) نیز هفت فروند کشتی مخصوص صید ترال به دلیل تخلف صید توسط پایگاه امامت نیروی دریایی سپاه جاسک توقیف شدند.

صید ترال که یکی از دغدغه‌های جدی صیادان و کارشناسان و صاحبنظران این استان بوده، از سال‌های گذشته در استان هرمزگان آغازشده و همین امر آسیب‌های زیادی به ذخایر، صیدگاه‌ها و زیست‌گاه‌های آبزیان خلیج فارس وارد کرده و تهدید جدی برای صیادان این منطقه است.
در روش صید ترال، صیادان با استفاده از توری به شکل کیسه که انتهای آن کاملا بسته شده است و کشیدن آن با شناور ترال در نزدیکی بستر کف دریا و یا لایه‌های میان آبی و با فاصله از کف دریا اقدام به صید آبزیان مورد نظر می‌کنند.
صید ترال کف دریا را جارو می‌کند و نه تنها نسل آبزیان را از بین می‌برد، بلکه شاید نسلی از انسان‌ها را هم از دیدن آبزیان محروم کند.
روز شنبه ۱۳اردیبهشت امسال نیز خبرنگار حوزه محیط زیست خبرگزاری ایرنا هرمزگان در مصاحبه‌ای اختصاصی، با رییس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان از تخریب زیستگاه مرجان‌های دریایی در محدوده بندرلنگه از سوی ۲فروند شناور صیادی که به صورت غیرمجاز از یکی از استان های دریایی همسایه وارد آب های هرمزگان شده بودند، خبرداد.
در این گفت‌وگو رییس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان اعلام کرد: این شناورها از محدوده صید قانونی خود خارج شده و با استفاده از تورهای ترال که استفاده از آنها ممنوع است، موجب چندین مورد خسارت‌های زیست محیطی شدند.
به گفته افشین عسکری، این ۲شناور با دستور دادستانی توقیف و به بندرگاه منتقل شده اند و پرونده تخلفات آنها به دادگاه ارسال شد.    برچسب ها: صید ترال ، هرمزگان

منبع: خرداد

کلیدواژه: صید ترال هرمزگان توقیف شد صید ترال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام رحمانی اظهار کرد: بیش از ۷۴ تن از محصولات زراعی، دامی و آبزیان استان قزوین توسط شبکه تعاون روستایی به خارج از کشور صادر شده است.

وی افزود: از این میزان ۵۴ تن محصولات زراعی و ۲۰ تن محصولات دامی و آبزیان است.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان قزوین با بیان اینکه توسعه صادرات محصولات کشاورزی و حمایت از بهره برداران و شبکه تعاون روستایی ضروری است اظهار کرد: حضور فعال شبکه تعاون روستایی و سرمایه گذاری در این بخش حجم صادرات محصولات کشاورزی استان را افزایش خواهد داد.

کد خبر 6098288

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • خودروهای خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در آب های استان بوشهر توقیف شد
  • توقیف خودرو‌های خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در استان بوشهر
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند
  • توقیف بیل مکانیکی میلیاردی در هرمزگان
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • ناپایداری های جوی ودریایی در هرمزگان / احتمال رگبار پراکنده باران و رعدو برق
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان