Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، رضا صدیق اظهار کرد: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های‌ ریشه‌دار ایران نقش اجتماعی خود را ایفا می‌کند و حمایت‌های‌ لازم از اقشار آسیب‌دیده از بیماری کرونا و مشتریان را در دستور کار خود قرار داده است. برای مثال در اسفند 98 و فروردین 99 تسهیلات مناسبی به شرکت‌های‌ دارویی پرداخت کردیم تا بتوانند داروهای مورد نیاز شبکه درمان کشور را تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدیق افزود: براساس ابلاغیه بانک مرکزی، سهم بانک صادرات از تسهیلات 75 هزار میلیارد تومانی تعیین شده برای حمایت از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا 9 هزار میلیارد تومان با نرخ 12 درصد است که در حال برنامه‌ریزی هستیم تا با پرداخت آن کمک خوبی به مشاغل آسیب‌دیده داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه وزارت‌خانه‌های‌ مرتبط، دستورالعمل لازمه را در اختیار بانک‌ها ‌قرار خواهند داد، تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به شکل مناسب و در کمترین زمان ممکن  پرداخت خواهد شد.

قائم مقام بانک صادرات ایران در خصوص مهمترین اقدامات بانک برای مقابله با این بیماری نیز گفت: مدیریت بانک صادرات ایران برنامه‌های‌ متعددی برای محافظت از همکاران و مشتریان در مقابل بیماری کرونا به کار بسته است که یکی از آنها همگام با سایر بانک‌ها، شیفت‌بندی حضور همکاران در شعب بود. به این معنا که تا اواخر فروردین‌ماه 99، یک‌سوم کارکنان به شکل حضوری در شعب مشغول خدمت شدند. همچنین برخی شعب درجه دو، سه و چهار را در بعضی روزها تعطیل کردیم تا همه شعب درگیر نباشند. به خانم‌های‌ همکاری که فرزند کوچک زیر 12 سال دارند هم مرخصی دوهفته‌ای دادیم و از سایر همکاران خواستیم که جای آنها را پر کنند.

رضا صدیق تصریح کرد: با توجه به این‌که در حال حاضر حدود 92 درصد تراکنش‌ها ‌در خارج از شعب و با استفاده از ابزارهای الکترونیک یا خودپردازها ‌انجام می‌شود و فقط هشت درصد تراکنش‌ها ‌در داخل شعبه انجام می‌گیرد، برنامه‌ریزی برای کاهش این هشت درصد نیز داریم که فشار زیادی به کارکنان حاضر در شعب وارد نیاید. ضمن این‌که تعطیلات فروردین‌ماه باعث شد مشتریان کمتری مراجعه کنند. البته در کنار این موارد، به حوزه‌ها ‌اعلام کردیم اگر شعبه‌ای با کمبود نیرو مواجه شد، از سایر شعب تأمین خواهیم کرد، بنابراین با مشکل خاصی روبه‌رو نشدیم.

وی در خصوص توجه بانک به دستورالعمل بانک مرکزی برای تعویق سه ماهه اقساط نیز افزود: ما به همه شعب اعلام کردیم که از گرفتن اقساط خودداری کنند و اگر مشتری‌ها ‌برای پرداخت تسهیلات اقدام نکردند، پیگیر نشوند و اگر مراجعه حضوری داشتند اما از تنفس سه‌ماهه بی‌اطلاع بودند، به آنها توضیح داده شود که می‌توانند سه ماه دیگر اقساط‌شان را پرداخت کنند.

عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران همچنین در مورد بهره‌مندی از بانکداری الکترونیک به عنوان یکی از مهم‌ترین راه‌ها ‌برای جلوگیری از حضور مردم در شعب و کاهش ابتلا به شیوع ویروس کرونا گفت: یکی از اقدامات مناسبی که انجام شد، رونمایی از کیف پول الکترونیک بود. به این طریق نیاز به استفاده از کارت عابربانک از بین می‌رود و با گوشی موبایل هم می‌توان پرداخت‌ها ‌را انجام داد. برای ارائه این خدمت، همکاران ما در بانک صادرات در ایام تعطیلات نوروز تلاش شبانه‌روزی از خود نشان دادند و در زمان خیلی کوتاهی آن را به بهره‌برداری رساندند به نحوی که برای برخی‌ها ‌به سرانجام رسیدن این پروژه در مدت‌زمان محدود قابل تصور نبود. این نرم‌افزار روی دستگاه‌های‌ پوز نصب می‌شود و نیاز به استفاده از کارت‌ها را ‌که خود یکی از منشأهای انتقال ویروس هستند، از بین می‌برد.

صدیق با تسلیت به خانواده‌های همکاران بانکی درگذشته بر اثر بیماری کرونا، اظهار کرد: ما برای حمایت از همکارانمان تلاش کردیم به اندازه کافی ماسک، مواد شوینده و دستکش در اختیار شعب قرار دهیم. انواع و اقسام خدمات الکترونیک را هم فعال کردیم که با توجه به آنها نیاز به حضور مشتریان در شعب نباشد تا زنجیره انتقال ویروس تا جای ممکن قطع شود. تمام خدمات مهم و اصلی بانکی روی نرم‌افزارهای بانک صادرات قابل انجام است و این مسئله هم به نفع مردم و هم به نفع بانک است. ضمن این‌که برخی از کارها می‌تواند به آینده موکول شود. امیدواریم به‌زودی شاهد کنترل بیماری کرونا باشیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تسهیلات بانکی بانک صادرات بانک صادرات ایران رضا صدیق ویروس کرونا تسهیلات کرونایی بانک صادرات ایران بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به آماده‌باش نیروهای این جمعیت درپی هشدار بارندگی‌های شدید، گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها، امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی همچنان ادامه دارد.

وحید شعبانی عصر امروز (۱۴ اردیبهشت‌ ماه) اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان خوزستان درپی ورود سامانه بارشی در آماده‌باش قرار گرفته است و با توجه به تداوم بارندگی‌ها، امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به فراهم بودن تجهیزات برای مقابله با سیلاب احتمالی، ادامه داد: با هدف امدادرسانی درپی بارندگی‌ها، نیروهای امدادی و تیم‌های امداد و نجات در تمام پایگاه‌های ثابت و سیار، کشیک‌های شعب و تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال احمر استان خوزستان در آماده‌باش کامل هستند.  

او گفت: امدادگران، نیروهای عملیاتی و تجهیزات امدادی تا پایان هشدار هواشناسی در آماده‌باش هستند و در صورت بروز حوادث احتمالی، پاسخگوی نیازها باشند.

وی افزود: مردم بخصوص ساکنان مناطق کم‌برخوردار تا پایان زمان هشدار، از تردد غیرضروری پرهیز کنند. همچنین به‌دلیل امکان سیل و طغیان رودخانه‌ها، عشایر از اتراق در بستر و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳