Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام شورای عالی قرآن گفت: که طبق مصوبه شورای  عالی انقلاب فرهنگی قاریان دارای رتبه و درجه باید از طرح ارزیابی و مزایای قانونی در ادارات بهره ببرند اما تاکنون این امتیازات و تسهیلات محقق نشده است.

به گزارش ایسنا، سید علی سرابی- قائم مقام شورای عالی قرآن امروز چهارشنبه (۳۱ اردیبهشت ماه) در نشست نهمین دوره ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن کریم که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با اشاره به پیشینه این طرح گفت: برگزاری دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به قاریان قرآن کریم براساس مصوبه شورای توسعه فرهنگ قرآنی از یک دهه پیش به شورای عالی قرآن واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هشت دوره گذشته حدود ۳۵۰ نفر از قاریان و مدرسان که شامل ۲۲۳ قاری و ۱۲۰ مدرس است موفق به کسب گواهینامه درجات یک تا چهار شدند.

وی در ادامه با تاکید بر این موضوع که ۸۵ درصد از دریافت کنندگان این مدرک‌ها آقایان و ۱۷ درصد آن بانوان هستند، گفت: براساس مصوبه سال ۹۷ شورای توسعه فرهنگ قرآنی قرار بر آن است که آن دسته از اساتیدی که بالای ۵۰ سال سن دارند براساس  ارزیابی‌های غیرآزمونی گواهینامه دریافت کنند. بر همین اساس شورای عالی قرآن دو فراخوان عمومی و موردی در این خصوص داده است.

قائم مقام شورای عالی قرآن ادامه داد: افرادی که داوطلب بودند مدارک خود را ارسال کردند و حدود ۹۰ درصد  از آنها این گواهینامه را دریافت کردند. براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، قاریان دارای رتبه و درجه از طرح ارزیابی قاریان و مدرسان که در ادارات و دستگاه‌های دولتی مشغولند باید از مزایای قانونی آن بهره ببرند. متاسفانه تاکنون برخی از این امتیازها و تسهیلات  محقق نشده است و برخی از آنها هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

سرابی افزود: افرادی که در پست‌های مرتبط با حوزه قرآن در ادارات و دستگاه‌ها مشغول به فعالیت هستند باید از مزایای قانونی برخوردار شوند. تحقق این موضوع مستلزم این است که سازمان اداری استخدامی کشور آیین نامه اجرایی این بند از مصوبه را که دستگاه‌ها ملزم به انجام آن می‌کند تدوین و ابلاغ کنند.

وی گفت: ثبت‌نام و ارسال آثار به دبیرخانه نهمین دوره طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن کریم و اعطای مدرک تخصصی به آنها از مدتی پیش آغاز شده که با اتمام مهلت ثبت نام قاریان ومدرسان آثار آنها سطح بندی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی قرآن شورای عالی انقلاب فرهنگی علی سرابی قاریان قرآنی قاریان و مدرسان شورای عالی قرآن قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا ظهر پنج شنبه به همراه فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و گفت: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، افزود: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

گفتنی است؛ کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولین قرار گرفت.

کیوان که دنیا را از پس آیات نورانی قرآن می‌بیند با زبان بی‌زبانی ما را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کرده و یادآور می‌شود برای اشاعه فرهنگ قرآن در جامعه هیچ عذر و بهانه‌ای قابل قبول نیست و باید با قدرت و انگیزه پیش رفت.

کد خبر 6088553

دیگر خبرها

  • عدالت آزمونی در سازمان سنجش محقق شده است
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن