Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر خلیلی فوق تخصص غدد و متابولیسم بالغین و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این‌که مهم‌ترین فاکتور خطر در بیماری‌های تیروئید، سیگار است، گفت: به تمامی بیماران تیروئیدی به خصوص بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید و یا درگیری چشمی تیروئید توصیه می‌شود هرچه سریع‌تر برای ترک سیگار اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بررسی رفتار ویروس کرونا طی چند ماه گذشته و سابقه ویروس‌های مختلف در برخورد با تیروئید اظهار کرد: ویروس‌ها احتمال ابتلا به تیروئید را افزایش نمی‌دهند و همچنین مبتلایان به اختلالات تیروئید ریسک بالاتری برای ابتلا به ویروس ندارند و در صورت ابتلا نیز بیماری شدیدتری نخواهند داشت.

دکتر خلیلی با تاکید بر این‌که بیماران تیروئیدی جزو گروه نقص ایمنی محسوب نمی‌شوند، گفت: داروهای تیروئید به هیچ عنوان باعث تضعیف سیستم ایمنی نمی‌شود. بنابراین بیماران با خیال راحت داروهای خود را به طور منظم مصرف کنند.

این فوق تخصص غدد و متابولیسم بالغین درباره قرص لووتیروکسین نیز توصیه کرد: مصرف‌کنندگان این دارو حتما صبح‌ها ناشتا نیم‌ساعت قبل از صبحانه قرص را مصرف کنند و اگر کسی مکمل، جوشانده و یا قرص آهن مصرف می‌کند، حتما باید ۵ یا ۶ ساعت بعد از قرص لووتیروکسین باشد.

وی با بیان این‌که این روزها و به دنبال شیوع بیماری کوویدـ۱۹ سطح استرس افراد بالاست، عنوان کرد: طی این روزها بیمارانی با احساس خفگی و تنگی نفس مراجعه می‌کنند که اکثرا نگران مبتلا شدن به کرونا هستند، بیشتر این حالت‌ها به دنبال استرس و دل‌نگرانی درباره کرونا اتفاق می‌افتد و این احساس خفگی غالبا کاذب است.

این عضو هیات علمی دانشگاه در خاتمه با تاکید بر این‌که این حالت‌ها ارتباطی با کوویدـ۱۹ ندارد، افزود: با این حال اگر این حالت‌ها همراه با سرفه‌های مکرر یعنی بیشتر از ۳ اپیزود در طول روز و هر بار بیشتر از یک ساعت و تب یا تنگی نفس شدید باشد، حتما باید به پزشک مراجعه کنند.

کد خبر 513708 برچسب‌ها كروناويروس بیماری - تیروئید

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس بیماری تیروئید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند