Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از تشکل‌های دانشجویی با صدور نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس یازدهم تاکید کردند: بسیاری از هزینه‌هایی که در سال‌های گذشته از جانب مجلس‌های نهم و دهم به کشور وارد شده است، به‌نوعی به شخص رئیس مجلس مرتبط می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جمعی از تشکل‌های دانشجویی با صدور نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس یازدهم تاکید کردند: بسیاری از هزینه‌هایی که در سال‌های گذشته از جانب مجلس‌های نهم و دهم به کشور وارد شده است، به‌نوعی به شخص رئیس مجلس مرتبط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این نامه به شرح زیر است:

نمایندگان منتخب مجلس یازدهم در سراسر کشور

سلام و رحمة؛

اکنون که حوادث انتخابات مجلس یازدهم با تمام فراز و نشیب‌ها گذشته و مردم با اعتماد به تفکر انقلابی در اکثر حوزه‌های انتخابیه‌ سراسر کشور، نامزدهایی که شعارهای انقلابی مطرح کرده بودند را برگزیده‌اند و به‌زودی مجلس یازدهم وارد میدان عمل خواهد شد، ما جوانان دغدغه‌مند بر خود لازم می‌دانیم در تمامی مسائل پیش رو کمافی‌السابق تحلیل و نظر خود را به نمایندگان مردم منتقل کنیم. ما معتقدیم انتخابات پایان خط مردم‌سالاری نیست بلکه آغاز دوران رصد و امر به معروف توسط مردم و نخبگان است و در این راستا نظرات خود را در مورد اولین و یکی از مهم‌ترین آزمون‌های پیش‌روی منتخبان مجلس یازدهم بیان می‌کنیم.

روزهای ابتدایی مجلس همیشه به تعیین ترکیب کمیسیون‌ها و هیئت رئیسه‌ مجلس می‌گذرد و این بزنگاه در افکار عمومی و محافل نخبگان، برآیند مسیر فعالیت یک مجلس در چهارسال بعد را عیان می‌سازد. آنچه ما را بر آن داشته که این سیاهه را خطاب به شما به نگارش درآوریم، دغدغه‌ عدم تکرار روند معیوب گذشته در تعیین ترکیب مجلس، علی‌الخصوص روند انتخاب رئیس مجلس است که در نگاه مردم و قانون اساسی کشور پیشانی و نماد قوه‌ مقننه شناخته می‌شود. اعتقاد ما بر این است که بسیاری از هزینه‌هایی که در سال‌های گذشته از جانب مجلس‌های نهم و دهم به کشور وارد شده است، به نوعی به نادرست طی شدن این روند و شخص رئیس مجلس مرتبط می‌شود. از این رو به جد خواهان آن هستیم که در انتخاب رئیس مجلس آینده، تنها معیارهای انقلابی و کارآمدی بیش‌تر مدنظر قرار گیرد.

واضح و مبرهن است که با توجه به ترکیب مجلس یازدهم که اکثریت قاطع کرسی‌ها در اختیار کسانی است که خود را انقلابی نامیده‌اند، لازم به عدول از معیارها برای مقابله با جریان غربگرا نیست و توقع می‌رود رقابتی همراه با رفاقت بین نیروهای انقلاب برای انتخاب کارآمدترین و انقلابی‌ترین رئیس مجلس ممکن رخ دهد و تحت هیچ شرایطی، هیچ مسئله فرعی بر معیارها و شاخص‌های رئیس مجلس اصلح، سایه نیندازد. از نظر ما جوانان، معیارهای ده‌گانه رئیس مجلس تراز جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب به شرح ذیل است:

۱) تجربه‌ کافی و تسلط کامل نسبت به فرآیندهای تقنینی و سازوکارهای درونی مجلس

۲) پایبندی به اصل اساسی "شفافیت" در خصوص عملکرد مجلس و نمایندگان، همچون آرای نمایندگان، دارایی‌ها و فعالیت های اقتصادی آن‌ها، هزینه‌های تبلیغاتی و...

۳) مبارزه‌ صریح و بدون هیچ خط قرمز با فساد؛ چه از درون گروه خودی باشد چه بیرون و اشتهار به فسادستیزی در افکار عمومی مردم، جوانان و نخبگان سیاسی جریان انقلاب

۴) مورد اطمینان، وثوق و اجماع بودن بین طیف‌های گوناگون جریان انقلاب و وحدت آفرینی در بدنه‌ سیاسی کشور و مجلس

۵) گذشته‌ سیاسی و مدیریتی قابل دفاع

۶) عدم انحراف از خط انقلاب، امام و رهبری یا سکوت غیرانقلابی در بزنگاه‌هایی چون فتنه ۸۸، برجام، لوایح مرتبط با FATF

۷) متعهد به عدم استفاده‌ سیاسی، انتخاباتی و شخصی از جایگاه ریاست مجلس به نفع خود یا اطرافیان

۸) متعهد به عمل بر مبنای خرد جمعی و رفتار طبق مرّ آئین‌نامه‌ مجلس

۹) به معنای واقعی کلمه طرفدار عدالت و تقدم عدالت بر توسعه

۱۰) مدیریت بر مبنای اصول گفتمان اصیل انقلاب و میدان ندادن به تکنوکرات‌های ویران‌گر در سطح سیاست‌گذاری و تقنین

جوانان انقلاب در این بزنگاه مهم مجلس یازدهم به‌خوبی تک تک کنش‌های منتخبان را زیر نظر دارند و برای حفظ این مجلس بر ریل انقلاب مصمم هستند. امید است با انتخاب انقلابی‌ترین گزینه از میان افراد مطرح برای کرسی ریاست مجلس، گام اول در بازگرداندن مجلس به شأن و جایگاه اصلی خود در پیشبرد اهداف انقلاب و نظام اسلامی را برداشته و راه را بر تقلیل مجلس انقلاب به سکوی پرش به دیگر قوا ببندید که ملت ایران طعم واقعی مجلس خادم ملت را چشیده و نام شما را در تاریخ از وکیل الدوله‌های سیاست باز تفکیک کنند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: رئیس مجلس تشکل های دانشجویی انقلابی گام دوم انقلاب مجلس یازدهم رئیس مجلس مرتبط می شود بسیاری از هزینه مجلس یازدهم نهم و دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در نشست علنی امروز _یکشنبه ۹ اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به مجلس شورای اسلامی طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نتوانست رای لازم را کسب کند.

کد خبر 748696

دیگر خبرها

  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • آغاز طرح انسداد مرزهای شرقی کشور
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی