Web Analytics Made Easy - Statcounter

«میچا ژیووینوویچ» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در بلگراد به رفتار و گفتار دونالد ترامپ اشاره کرد و گفت که تزلزل و ناهمگنی در عملکرد و گفتارهای ترامپ را می توان کاملا متوجه شد و در واقع وی با تمامی سیاست های جهانی و حتی با سیاست و تدابیرهای خود نیز مخالف است.

این تحلیلگر صربستانی می افزاید: ترامپ به تعهدهای انتخاباتی خود که گفته بود آمریکا باید برای آمریکایی و نه پلیس بین الملل باشد، عمل نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی واشنگتن را در مسیری اشتباه قرار داد و اکنون خود متوجه این امر شده که آمریکا دیگر در این جهان پهناور یکه تاز نیست و به همین دلیل تلاش دارد که خود را به دیگر کشورها از جمله فدراسیون روسیه و چین نزدیک کند.

وی تاکید کرد: آمریکا نیز خود می داند که از مدت ها پیش جهان از یک قطبی بودن خارج شده و در مسیر چند قطبی قرار گرفته است که در آن روسیه، چین، هند، برزیل، ایران و برخی از کشورهای اروپایی جای دارند.

ژیووینوویچ که مقاله، گزارش و کتاب های متعددی را در امور بین الملل در پرونده خود دارد، آمریکا را در یک انزوای بی سابقه می بیند و تصریح کرد: پیشنهاد ترامپ برای فلسطین را نباید بخاطر فلسطینی ها دریافت، بلکه این پیشنهاد که هیچ پایه سیاسی ندارد و آن را می توان رشوه تلقی کرد، صرفا برای بیرون آوردن واشنگتن از انزوای سیاسی است.

کشورهایی که به لحاظ های سیاسی و اقتصادی و نظامی تا حدودی به آمریکا نزدیک بودند اکنون از واشنگتن فاصله گرفته اند، در این میان کشورهای آسیایی و حتی اروپایی که از اعضای ناتو و اتحادیه اروپا هستند را می توان اشاره کرد که از واشنگتن فاصله و به مسکو و یا چین و دیگر کشورها نزدیک شدند.

استاد سابق دانشکده امنیت در صربستان، آمریکا را حتی به لحاظ اقتصادی در مسیر نزولی می بیند که تلاش دارد با چاپ دلارهای بدون پشتوانه بر جهان حاکمیت کند، اما این اسکناس ها نیز نمی توانند پایه های فرسوده اقتصادی آمریکا را نگهدارند زیرا اکنون شاهد ظهور ارزهای دیگر کشورها از جمله یوان چین، ین ژاپن، روبل روسیه و یورو در بازارهای جهانی هستیم.

ژیووینوویچ، ویروس کووید-۱۹ را ساخنگی و آزمایشگاهی می داند که توسط آمریکا با هدف کاهش قدرت اقتصادی چین و کاهش جمعیت جهان به ویژه قشر سالمندان ایجاد شده که خود نیز در این آزمایش نیز قربانی شده است.

این تحلیلگر در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه صهیونیست ها و میلیاردرها، سیاست آمریکا را طرح و برنامه ریزی می کنند، افزود: بدون تردید می توان گفت که پیشنهاد ترامپ برای حل مساله فلسطین در واقع پیشنهاد اسرائیلی است. از سوی دیگر نیز می توان اشاره کرد که نه آمریکا و نه اسرائیل خواهان پایان دادن به مساله فلسطین و فلسطینی ها نیستند.

تحلیلگر صرب در امور بین الملل در رابطه با تصمیم ترامپ برای اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت: تصمیم رئیس جمهور آمریکا پیامدهای سیاسی- امنیتی به دنبال دارد و آن بی ثباتی خاورمیانه و دور کردن افکار عمومی از ضعف های سیاسی و اقتصادی در داخل آمریکا است.

ژیووینوویچ اظهار کرد: اتحاد بین کشورهای اسلامی و عربی و همبستگی آنها با فلسطین بهترین روند در رویارویی با سیاست های تنش زای واشنگتن بخصوص در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ است.

برچسب‌ها رژیم صهیونیستی ترامپ صربستان فلسطین پروندهٔ خبری روز جهانی قدس در جهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی ترامپ صربستان فلسطین رژیم صهیونیستی ترامپ صربستان فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد

واشنگتن پست گزارش داد، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده به محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، امیر قطر گفته است که اگر حماس به رد توافق آتش بس با اسرائیل ادامه دهد، قطر باید آن را اخراج کند. 

دفتر مرکزی رهبری سیاسی حماس از سال ۲۰۱۲ به درخواست ایالات متحده در قطر مستقر است.

به گفته یکی از دیپلمات‌های ناشناس که با این موضوع آشناست، قطر قبلاً به رهبری حماس گفته است که "در صورت نیاز به ترک، باید یک طرح پشتیبان برای اقامت طراحی کند. " با این حال، یکی دیگر از مقامات گفت که تحت فشار قرار دادن بازوی سیاسی حماس هیچ هدفی نخواهد داشت، زیرا "افراد تصمیم گیرنده در غزه هستند و برای آنها اهمیتی ندارد که دفتر سیاسی کجا واقع شده است. "

آمیچای شکلی، وزیر امور دیاسپورا اسرائیل (جامعه و مبارزه با یهودی ستیزی)، اخیرا مدعی شد: «پذیرش قطر به عنوان یک میانجی اشتباه بزرگی است، بلکه یک بازیکن و بخشی از حمله ۷ اکتبر است»، زیرا «قطر و ایران دشمن هستند». 

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال هم اعلام کرد که جنبش حماس با حداقل دو کشور منطقه در مورد انتقال دفتر خود تماس گرفته است.

این روزنامه به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که اقدام حماس در نتیجه فشار میانجی گران مصر و قطر بر جنبش برای تسهیل شرایط مذاکرات با اسرائیل صورت گرفت. با این حال، قطر هفته گذشته اعلام کرد که دفتر سیاسی حماس تا زمانی که حضورش به نفع میانجی‌گری میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باشد، در دوحه باقی خواهد ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • پیشنهاد اینترمیامی به ستاره پرتغالی/ رونالدو و مسی در یک تیم
  • پاسخ به شبهه قرآنی تحلیلگر اسرائیلی در توجیه غصب سرزمین فلسطین
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • ویدیو/ تحلیلگر عرب: بیداری جوانان آمریکایی شوک بزرگی برای دولت واشنگتن بود
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین