Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد با ۳۰۰ عضو هیئت علمی و ۳۵۰ رشته در مقاطع مختلف گسترده‌ترین طیف تحصیلی استان را دارد و قرار است امسال ۳۰ رشته در مقاطع مختلف به دانشگاه‌های استان اضافه شود.

سلطانعلی میردر نشست خبری با اصحاب رسانه استان سیستان و بلوچستان که به مناسب سالروز سی و هشتمین تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، افزود: در حال حاضر ۴۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۴ رشته در مقطع دکتری در دانشگاه‌های آزاد سطح استان فعال است و تلاش داریم مقطع ارشد و دکتری را گسترش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد با ۴۱ مرکز آموزش عالی و ۳۰ هزار دانشجو بزرگترین مرکز آموزشی استان سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود که پراکندگی خوبی در همه مناطق استان دارد.

میر اظهار کرد: در حال حاضر آموزش عالی در سطح استان اشباع شده و تنها واحدی که راه‌اندازی آن در استان در دستور کار است، واحد دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان هامون محسوب می‌شود که از مهرماه به جمع پردیس‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان افزوده خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه از موضوع شیوع کرونا به عنوان یک فرصت استفاده کردیم، گفت: در ماه‌های اخیر مقدمات و زیرساخت‌های لازم جهت آموزش مجازی به خوبی در دانشگاه آزاد استان فراهم شده به نحوی که تاکنون ۳۴ هزار ساعت آموزش مجازی در قالب ۲۴ هزار کلاس آنلاین برای دانشجویان استان برگزار شده است.

وی ادامه داد: فراهم شدن زمینه آموزش مجازی موجب شده  برای بحران‌های احتمالی آینده مثل طوفان و ریزگرد در منطقه سیستان آمادگی خوبی داشته باشیم تا در صورت نیاز کلاس‌ها به سرعت در بستر مجازی برگزار شود.

میر به فعالیت‌های برجسته دانشگاه آزاد استان در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: اولین مقاله ISI در مورد بیماری کرونا در استان سیستان و بلوچستان توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به چاپ رسید. همچنین راه‌اندازی خط تولید ماسک و خط تولید اتانول یا همان الکل طبی در دانشگاه آزاد زاهدان در دستور کار قرار دارد که به زودی محقق می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: عملکرد ما در سال گذشته در زمینه پژوهشی و برگزاری همایش مطلوب بوده به نحوی که رتبه برتر برگزاری همایش‌های علمی را در سال گذشته کسب کردیم و این موضوع از سوی پایگاه علمی سیویلیکا اعلام شد. همچنین سال گذشته ۵۸ مقاله ISI توسط دانشجویان واحدهای مختلف دانشگاه آزاد استان به چاپ رسید.

وی به فعالیت این دانشگاه در حوزه بین‌المللی اشاره کرد و اظهار داشت: سال گذشته ۴۰ دانشجوی افغانستانی داشتیم که این تعداد مهرماه سال جاری به ۴۰۰ دانشجو افزایش پیدا می‌کند و تلاش داریم تا با تبدیل پردیس‌های سطح استان به سطح بین‌المللی جذب دانشجویان بیشتری از کشورهای افغانستان و پاکستان به عنوان همسایگان استان داشته باشیم.

میر به فعالیت‌های دانشگاه آزاد در مقاطع پیش از دانشگاه اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی ۱۰ مدرسه در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان قرار دارد. تلاش داریم مدارس تحت پوشش را به سمت آموزش‌های مهارتی سوق دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در آینده نزدیک جذب دانشجو را آغاز خواهیم کرد و ارزیابی بر این است که تعداد دانشجویان ما به زودی به ۳۵ هزار دانشجو برسد. با توجه به وسعت استان به مرکز پیشنهاد شده واحدهای دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان را در راستای افزایش بهره‌وری به سه بخش شمالی، مرکزی و جنوبی تقسیم کنند تا زیر نظر سه رئیس با سه ردیف بودجه مجزا اداره شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي سيستان و بلوچستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان دانشگاه آزاد استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۳۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان تلاش برای توسعه پنبه‌کاری در سیستان و بلوچستان دستاوردهایی به همراه داشته و با راهبرد حمایتی، چشم‌انداز احیا و رونق کشت پنبه در استان افق روشنی دارد که در صورت حمایت می‌تواند به سمبل و نماد به‌زراعی در دوران کم‌آبی تبدیل شود.

اعمال برخی سیاست‌های حمایتی و برنامه‌های درازمدت، بروز برخی وقایع اقلیمی و اعمال سیاست‌های اقتصادی در سایر حوزه‌های کشاورزی موجب رغبت تعدادی از کشاورزان به کشت پنبه در استان شده است.

با توجه به مشکلات استان سیستان و بلوچستان در تامین منابع آبی مورد نیاز بخش زراعی و ضرورت کاهش کشت‌های پرآب، باید احیای کشت پنبه بیش از پیش در دستور کار متولیان قرار بگیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در قالب خرید تضمینی وش پنبه مابین سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان و یک شرکت فعال در این زمینه یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت قراردادی پنبه خواهد رفت.

سید محمد رضا سیدحسینی در گفت وگو با ایسنا، تصریح کرد: براساس این تفاهمنامه، کشاورزان با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و این شرکت، مزارع خود را به کشت پنبه اختصاص و کارخانه پنبه تولیدی را با نرخ تضمینی در مزرعه خریداری می‌کند.

وی  بیان کرد: کشت پنبه از اوایل فروردین ماه سالجاری در سیستان‌وبلوچستان آغاز و تا مرداد ماه با همکاری کشاورزان شهرستان های دلگان ،بمپور ،ایرانشهر، خاش و تفتان ادامه خواهد داشت.

سید حسینی افزود: تاکنون ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت پنبه رفته است.

وی اظهار کرد: با انجام کشت های قراردادی دغدغه کشاورزان جهت فروش محصول مرتفع و زمینه توسعه کشت این محصول در سیستان وبلوچستان فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: جهت ارتقای دانش بهره برداران استان برای کشت پنبه ،سفرهای آموزش و ترویجی به استان های پیشرو در کشت پنبه انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی