Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دیپلمات سابق کشورمان در مورد علت عقب‌نشینی اعراب از مواضع خود در برابر رژیم صهیونیستی می‌گوید.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق با امارات برای گشوده شدن سفارت این رژیم در دبی در راستای عادی سازی روابط خبر دادند.

«فریدون مجلسی»، کارشناس مسایل بین‌الملل، در این باره گفت: از این قبیل اتفاقات در جهان رخ داده که برای مقابله با آن، دو حالت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی اینکه کشورها به غیرت، شعار و ناسیونالیسم روی بیاورند و آنقدر بجنگند که دوباره به حقوق از دست رفته برسند. در جنگ دوم جهانی هیتلر همین کار را می‌خواست انجام دهد، او می‌خواست سرزمین‌هایی که در جنگ اول جهانی از دست داده بود و به نوعی شکست خورده بود را پس بگیرد اما چنان نابودی ایجاد کرد که جانشینان وی ناچار شدند به از دست دادن روس شرقی هم تن بدهند، اما چند سال بعد به آلمان دومین قدرت اقتصادی جهان شد. عرب‌ها در برخورد با رژیم صهیونیستی ابتدا شیوه اول را انتخاب کردند، در واقع آنها شیوه حق و استرداد سرزمین‌ها را پیش گرفتند و در سه جنگ بزرگ شکست خوردند، البته در جنگ آخر مصر با پس گرفتن صحرای سینا به توفیق نسبی رسید که با رژیم صهیونیستی صلح کرد و در کشورهای یکدیگر، سفارت‌خانه‌ گشودند.

مجلسی در توضیح راه‌های برخورد با رژیم صهیونیستی تصریح کرد: در جنگ اعراب با رژیم صهیونیستی، کشورهایی که در خط مقدم جبهه نبودند، در این جنگ‌ها کمک می‌کردند و بخشی از سرمایه ملی خود را ‌دادند.

این دیپلمات سابق کشورمان ادامه داد: امروز امارات متحده عربی مترقی‌ترین و پیشرفته‌ترین کشور منطقه است، روزی آرزوی این کشور رسیدن به پای ایران بود؛ حتی ایران برای کمک به امارات در آنجا مدرسه و درمانگاه داشت اما امروز برعکس شده و آرزوی ایرانی‌ها رفتن به دوبی، ابوظبی شده است. در حال حاضر طرز تفکر سران امارات این است که با تفاهم و توافق بر سر مسئله‌ای که به تاریخ پیوسته است، آینده خود را بسازند و تبدیل به قدرتی شوند که از رژیم صهیونیستی پیشی بگیرند. همین امارات از کل فلسطین بسیار بزرگ‌تر است و جمعیت این کشور هم به تدریج از رژیم صهیونیستی بالاتر می‌رود، ثروت هم دارد و همه جوانان این کشور به دانشگاه می‌روند. بنابراین امارات در آینده پیشرفت خوبی خواهد داشت چرا که زندگی خوب را انتخاب کرده است.

مجلسی در خصوص ادعاهای جدید رژیم صهیونیستی‌ در مورد فلسطین و نحوه برخورد اعراب در برخورد با این ادعاها اظهار کرد: به تازگی رژیم صهیونیستی  می‌گوید فلسطینی‌ها سرزمین‌های غرب رود اردن را پس بدهند که این رژیم یا باید این حرف خود را پس بگیرد و یا به دشمنی اعراب در آینده، تن بدهد که مورد تحریم اعراب قرار بگیرد. تحریم شدن می‌تواند آن را وادار به توافق کند. بهرحال عرب‌ها پیرو تِز ملک عبدالله، پادشاه فقید عربستان هستند و به همین دلیل احساس می‌کنند از این طریق حقوق مردم فلسطین بهتر جبران می‌شود. ملک عبدالله‌ می‌گفت ما جنگ را باخیتم و باید به قراردادها و روابط بین‌المللی و تابع قانون بین‌الملل باشیم. اگر برخلاف قانون بین‌الملل رفتار کنیم جامعه بین‌الملل هم ما را خرد می‌کند که در این شرایط تنها با رژیم صهیونیستی مواجه نیستیم.

این کارشناس در پایان یادآور شد: منظور از اصول بین‌الملل، قطعنامه 224 شورای امنیت است که رژیم صهیونیستی را به بازگشت به مرزهای قبل از 1967 میلادی، به رسمیت شناختین استقلال فلسطین به مرکزیت قدس و پرداخت غرامت به آسیب‌دیدگان فلسطین محکوم می‌کند. در اصل عرب‌ها به این نتیجه رسیدند که بعد از 70 سال جنگ بهتر است به پیشرفت خود بیاندیشند و با جنگ و هزینه ناشی از آن جلوی پیشرفت و قدرت آینده را نگیرند. اینها قدرت آینده هستند، قدرت آینده از زبان اقتصاد و صنعت سخن می‌گوید. اتفاقا تهدید آینده رژیم صهیونیستی هم همین قدرتمند شدن است وگرنه گرفتار فقر، تورم و بیکاری شدن جامعه را از درون نابود می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعراب و اسرائیل رژیم صهیونیستی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته جهان عرب و سردبیر روزنامه رای الیوم در مقاله جدید خود به عملیات‌های نیروهای مسلح یمن ضد کشتی‌های صهیونیستی اشاره کرده و نوشت آقای «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن روز پنجشنبه در سخنرانی خود اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن با تمام سلاح‌های خود اجرای مرحله چهارم عملیات‌های ضد رژیم صهیونیستی را آغاز کرده‌اند و همه کشتی‌هایی که به سمت بنادر فلسطین اشغالی حرکت می‌کنند، بدون توجه به ملیت آنها در همه دریاها از جمله دریای مدیترانه هدف قرار خواهند گرفت.

چرا رژیم صهیونیستی جرأت پاسخ به عملیات‌های یمن را ندارد؟

عطوان افزود که این اعلام رهبر انصارالله مطابق با گسترش دامنه جنگ محور مقاومت علیه رژیم اشغالگر و بنادر آن در چندین جبهه است؛ بدون توجه به نتایج مذاکراتی که در حال حاضر در قاهره برای رسیدن به توافق آتش بس در نوار غزه در حال انجام است. در اینجا قبل از پرداختن به جزئیات لازم است یک سوال بسیار مهم مطرح شود و آن، این است که چرا رژیم اشغالگر هرگز به حملات ارتش یمن چه علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ و خلیج عدن و اقیانوس هند و چه علیه بندر ایلات پاسخی نمی‌دهد؟

این تحلیلگر فلسطینی ادامه داد، پاسخ این سوال مربوط به رعب و وحشتی است که رژیم اشغالگر در آن قرار دارد و این رژیم را وادار می‌کند تا از گشودن هر جبهه‌ای با یمن و کشاندن این کشور به دایره جنگ گسترده خودداری کند. در این میان لازم است توجه داشته باشیم که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز اشغالگری در فلسطین به کشورهای عربی متعددی تجاوز کرده اما تاکنون جرأت شلیک حتی یک گلوله به سمت یمن را نداشته است.

در ادامه این مقاله آمده است که اسرائیلی‌ها، چه سیاستمداران آن و چه مقامات نظامی این رژیم به خوبی از شجاعت و استواری یمنی‌ها و عزت نفس آنها و عدم ترس یمنی‌ها از مرگ آگاهند و به خوبی می‌دانند که مردم یمن همواره آماده شهادت در راه دفاع از سرزمین خودشان هستند و به خاطر همین ویژگی‌های ملت یمن است که آنها در همه نبردها و جنگ‌هایی که با متجاوزان داشته‌اند بدون هیچ استثنائی پیروز شده‌اند. یمنی‌ها کسانی بودند که به افسانه موشک‌های پاتریوت که افتخار صنعت آمریکا بود پایان دادند و همه نواقص سامانه پاتریوت آمریکا و شکاف‌های آن در زمینه دفاعی را فاش کردند.

عبدالباری عطوان ادامه داد که بعد از آن ایرانی‌ها ضربه نهایی را به سامانه‌های پدافندی آمریکا وارد کردند؛ جایی که موشک‌های ایرانی در عملیات «وعده صادق» دو پایگاه هوایی ارتش رژیم صهیونیستی را در قلب النقب هدف قرار دادند که یکی از آنها در مجاورت رآکتور هسته‌ای دیمونا قرار داشت. بنابراین می‌توان متوجه شد که چرا رژیم اشغالگر اخیرا اعلام کرد که استفاده از همه سامانه‌های موشکی پاتریوت آمریکا را کنار می‌گذارد و این رژیم علناً به شکست در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی که در عملیات وعده صادق استفاده شده بودند اعتراف کرد. این در حالی است که به گفته مقامات ایرانی موشک‌هایی که در این عملیات استفاده شدند در مقایسه با سایر موشک‌های ایران بسیار ضعیف‌تر هستند و ایران قدرت واقعی موشک‌ها و پهپادهای خود را هنوز به نمایش نگذاشته است.

شگفتی‌های جدید مقاومت ضد صهیونیست‌ها

این تحلیلگر عرب زبان در ادامه یادداشت خود مجدداً به عملیات‌های نیروهای مسلح یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی یا کشتی‌هایی که به مقصد فلسطین اشغالی حرکت می‌کنند اشاره و تاکید کرد که انتقال نیروهای مسلح یمن به مرحله چهارم از عملیات‌های ضد صهیونیستی خود در چارچوب تشدید روند عملیات‌های محور مقاومت در مقیاس وسیع در چند جبهه در شرایطی است که برای نخستین بار مقاومت اسلامی بحرین مستقیماً وارد نبرد با اشغالگران شد و پهپادهای خود را به سمت ایلات اشغالی فرستاد.

از سوی دیگر مقاومت اسلامی عراق در سایه ادامه عملیات‌های ضد صهیونیستی خود چند روز قبل برای اولین بار تل‌آویو را موشک باران کرد. در این میان مقاومت لبنان عملیات‌های خود را وارد فاز بسیار پیشرفته ای کرده و موشک‌های حزب الله برای اولین بار به شهر اشغالی عکا رسید و ما بعید نمی‌دانیم که موشک‌های حزب‌الله لبنان به زودی به خود حیفا هم برسند و شاید سخنرانی سید حسن نصرالله که عصر دوشنبه آینده انجام خواهد شد شامل شگفتی‌هایی در این زمینه باشد.

عبدالباری عطوان خاطرنشان کرد که ما همه اطلاعات و اخبار منتشر شده را درباره اینکه ممکن است مذاکرات قاهره منجر به توافق آتش بس در نوار غزه و سپس پایان جنگ شود، دنبال می‌کنیم و به خوبی می‌دانیم که رهبری مقاومت در نوار غزه به همه شروط خود در زمینه برقراری آتش بس دائمی و عقب نشینی کامل اشغالگران از اراضی غزه پایبند بوده و همه فشارهای آمریکا از طریق میانجی‌های مصری و قطری علیه مقاومت با هدف تسلیم کردن آن در مذاکرات و عقب نشینی از خواسته‌های اصلی خود شکست خورده است.

در پایان این یادداشت آمده است که اگر توافق آتش بس قریب الوقوع بود، چرا مقامات آمریکایی شروع به برچیدن بندر موقت خود در نوار غزه کردند و دولت قطر را تحت فشار قرار دادند تا دفترهای حماس را در این کشور ببندد و رهبران حماس در خارج را که مقر آنها در دوحه است، اخراج کند؟ در اینجا راهکار یمن بهترین و کوتاه‌ترین راه برای پاسخ دادن به عربده کشی‌های اسرائیل و شکستن استکبار این رژیم و نیز آمریکا است. یمنی‌ها ثابت کرده‌اند که هرچه را که می‌گویند انجام می‌دهند و به همین دلیل است که شنیدن اسم یمن لرزه به اندام مقامات رژیم اشغالگر می‌اندازد و موجب شده که صهیونیست‌ها از باز کردن هرگونه جبهه مستقیم با یمن پرهیز کنند؛ زیرا می‌دانند که این امر موجب تسریع نابودی اسرائیل خواهد شد.

کد خبر 6097020

دیگر خبرها

  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • وعده صادق، عبور از بازدارندگی خودساخته رژیم صهیونیستی بود
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • اسرائیل جرأت نشان دادن خسارت عملیات ایران را نداشت
  • آخرین جزئیات از مذاکرات قاهره/ منابع صهیونیستی: مذاکرات به نتیجه نرسیده است/ منابع مصری: مذاکرات برای رسیدن به توافق ادامه دارد
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • حماس: برای رسیدن به توافق به قاهره می‌رویم