Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از بندرعباس، علیرضا سایبانی در نشست تخصصی مسئولین مرکز تحقیقات علوم شیلات و فنون دریایی خلیج فارس با اعضای هیات علمی گروه شیلات و کارشناسان استانی علوم دریایی دانشگاه آزاد بندرعباس طرح راه اندازی مجتمع های آموزشی، تحقیقاتی و تولیدی محصولات شیلاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی را یک فرصت جهت محقق ساختن شعار جهش تولید دانست و گفت: این دانشگاه مصمم است تا با ورود علمی خود به این مساله ضمن تولید، اشتغال‌زایی و رعایت اصول زیست محیطی در حفظ و نگهداری این ذخایر ارزشمند الهی نیز گام های بزرگی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری واحد بندرعباس با اشاره به اینکه استان هرمزگان به عنوان قطب شیلات کشور محسوب می شود افزود: راه اندازی چنین مراکزی هم ضرورت اشتغال‌زایی را تضمین کرده و بهره وری درست از منابع دریایی را به شکل استاندارد نهادینه می‌کند همچنین مجموعه دانشگاه های آزاد اسلامی استان هرمزگان می‌تواند با توجه به اعضای هیات علمی توانمند، متعهد و متخصص و داشتن بنیه های پژوهشی درجهت حل مسائل و مشکلات آبزی پروری وارد چرخه صنعتی، تحقیقاتی و کارآفرینی نماید.

رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاداسلامی استان هرمزگان، تاکیدکرد: توسعه آبزی پروری راهی مطمئن برای ایجاد اشتغال پایدار در استان است که باید باتوجه به وضعیت دسترسی و توپوگرافی اراضی، فاصله از دریا، میزان ریسک و خطرپذیری سیل، بررسی سایت های فعال منطقه و نقشه موقعیت کانال های آبرسان به طور کارشناسی و با اجرای طرح های اشتغال زا و سودآور اقتصادی شاهد توسعه پایدارصید و پرورش آبزیان ضمن حفظ و حراست ازمنابع آبزیان درمنطقه باشیم.

سعید مسندانی کارشناس مجرب حوزه شیلات و از فعالان مزرعه دار پرورش میگو دراستان هرمزگان دراین جلسه چشم انداز این صنعت را امیدوارکننده خواند و گفت: دانشگاه بایستی به مسائل و مشکلات آبزی پروری ورود پیدا کند و راهکارهای علمی جهت حل این مشکلات را با استفاده از فرایندهای پژوهشی و تحقیقاتی مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد.

وی اضافه کرد: بسیاری از سایت های پرورش آبزیان دراستان بصورت علمی، پشتیبانی و آبزی پروری نمی کنند به همین دلیل تولید آبزیان خصوصا میگو سالهای پرفراز و نشیبی را سپری می کند که در چرخه تولید دچار نشسب و فراز های فراوانی نیز هست.

مسندانی ابرازامیدواری کرد: با راه اندازی چنین مراکز تحقیقاتی چالش های آبزی پروری مانند بحث بیماری های میگو و نیز تحقیق بر روی لاروهای مقاوم به بیماری، می توان میانگین تولید را افزایش داده و از توسعه پایدار پرورش آبزیان بر مبنای علمی بهره برد.

این جلسه با بررسی و آسیب شناسی در حوزه پرورش آبزیان با نظر استادان و کارشناسات حوزه شیلات وآبزی پروری ادامه یافت.

انتهای پیام /

82 / 167 مرکز تحقیقات دریایی شیلات و فراوردهای دریایی صنعت شیلات و فرآوردهای دریایی دانشگاه آزاد بندرعباس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرکز تحقیقات دریایی دانشگاه آزاد بندرعباس استان هرمزگان دانشگاه آزاد پرورش آبزیان راه اندازی آبزی پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقیه حسن‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کتابی با عنوان «روش تحقیق در مدیریت» را تألیف کرد.

علی‌ خانی، معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره این کتاب اظهار کرد: کتاب روش تحقیق در مدیریت گام کوچکی بوده که در راستای پژوهش و تحقیق برداشته و حاصل برخورداری از منابع، آثار و تجارب ارزشمند دیگران و چندساله نگارنده در زمینه تحقیقات، آموزش روش تحقیق و مسئولیت‌های پژوهشی دانشگاه است.

وی ادامه داد: کتاب روش تحقیق در مدیریت، مشتمل بر هشت فصل، با تیراژ ۵۰۰ نسخه با موضوعات مختلف در ۱۴۰ صفحه، توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه امروزه لازمه بهره‌گیری و استفاده از نتایج و یافته‌های تحقیقات در جوامع بشری بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: تحقیقات جنبه‌های متعددی از زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و انجام پروژه‌های تحقیقاتی می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل بشری را مرتفع سازد.

خانی بیان کرد: به دنبال تحولات علمی که در کشور و جامعه به‌ویژه در سال‌های اخیر به وجود آمده آثار زیادی در قالب تألیف و ترجمه به چاپ رسید که هر یک به سهم خود توانسته دانش و معرفت افراد علاقه‌مند، به‌ویژه تحصیل‌کرده‌ها و دانشگاهیان را در زمینه روش‌های تحقیق علمی افزایش دهد.

وی با تأکید بر اینکه در آینده نیز شاهد غنی‌تر شدن ادبیات روش تحقیق علمی در کشور خواهیم بود، گفت: تحول و خیز علمی بدون آشنایی با روش‌ها و آداب تحقیق علمی و بدون برخورداری از ابزار مورد نیاز و کارآمد مقدور نیست.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تحقیق، پژوهش و روش بهینه مطالعه کتاب و منابع تحقیق را ازجمله راهکار‌های موفقیت در هر تحقیق و پژوهشی برشمرد و مطرح کرد: از آنجایی که مطالعه منظم و روش‌مند در هر پژوهش، نظری و میدانی، لازمه هر پژوهش پویاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه