Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه صدای زنجان در گزارشی به موضوع حفاری غیرمجاز حوزه میراث فرهنگی و کشف و ضبط آثار و اشیا قدیمی در استان پرداخت و از قول مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نوشت: در استان زنجان نیز مثل سایر استان‌های کشور متاسفانه حفاری‌های غیرمجاز اتفاق می‌افتد و بخش قابل توجهی از آن را این اداره با توجه به مسئولیتی که در زمینه حفاظت و حراست و پیشگیری از حفاری غیرمجاز و خرید و فروش اشیای قیمتی دارد، جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود طی همین ۲ ماه گذشته چندین حفاری غیرمجاز داشتیم و چندین فلزیاب غیرمجاز نیز کشف و ضبط شد. همچنین از معامله برخی از آثاری که متعلق به استان زنجان نبودند اما در استان خرید و فروش می‌شدند، جلوگیری و عاملان آن به کمک نیروی انتظامی و یگان حفاظت دستگیر شدند.

وی ادامه داد: قوانین و مقرراتی بابت خرید و فروش اشیای تاریخی وجود دارد که خرید و فروش برخی از این اقلام را مجاز می‌کند، به این اشیا، اشیای تاریخی مجاز خرید و فروش گفته می‌شود و عمدتا شامل اشیا و یا ظروف مربوط به اواخر دوره صفویه، زندیه و قاجاریه است و خرید و فروش آنها مجاز هست و در بسیاری از مغازه‌های سطح شهر که به فروش اشیای عتیقه می‌پردازند وجود دارد.

ارجمند افزود: اداره میراث فرهنگی برای آثار قبل از این دوران که خرید و فروش آنها ممنوع است، ضوابط و ساز و کاری دارد که خرید و فروش این اشیا را در قالب قانون مجازات می‌کند و برای عاملان آن از ۶ ماه تا ۳ سال زندان در نظر می‌گیرد.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با اشاره به اینکه اگر خرید و فروش این اشیا اتفاق بیفتد، جرم اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: مثل سایر جرم‌هایی که در سطح کشور در حال وقوع است و پیش از وقوع ما نمی‌توانیم در این زمینه ورود پیدا کنیم، این اداره نمی‌تواند به خانه مردم ورود پیدا کند و بگوید که شما آثار مربوط به دوران قبل از صفویه را دارید و چرا این را خرید و فروش می‌کنید؟ پس اگر نسبت به این تخلف آگاه باشیم، نسبت به آن اقدام خواهیم کرد ولی اگر در جریان این اتفاق نباشیم مثل سایر جرم‌هایی که در کشور اتفاق می‌افتد و پیش از وقوع نمی‌توان اقدامی کرد، با این موضوع نیز برخورد می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: این اداره کل در زمینه حوزه میراث فرهنگی به جد پیگیر حفاظت و حراست از محوطه‌ها و بناهای تاریخی و جلوگیری از حفاری غیر مجاز است و اتفاق خوبی که در این زمینه افتاده است؛ این است که استان زنجان در مقایسه با استان‌های همجوار کمترین حفاری غیرمجاز را دارد و حداقل در شش ماه گذشته برآوردهای من این بوده است که کمترین میزان حفاری‌های غیرمجاز و توقیف و معامله اشیای تاریخی در استان زنجان اتفاق افتاده است.

پایگاه خبری موج رسا در خبری به رفتار سهامداران در بورس طی این روزها پرداخت و از قول مدیر بورس منطقه زنجان نوشت: موضوعی در حال حاضر در بازار سرمایه وجود دارد سهامداران هیجانی عمل می‌کنند که نباید این اتفاق بیفتد.

مهرداد محبی در مورد وضعیت و علت نوسانات بازار بورس اظهار کرد: نوسان ذات بازار سرمایه است چرا که وضعیت بازار سرمایه از روز گذشته به وضعیت عادی خود برگشته و سهم‌های به سمت مثبت حرکت کرده است.

وی با بیان اینکه نمی‌توان ذات بازار را تغییر داد و انتظار داشت همیشه وضعیت رو به مثبت حرکت کند و یا همیشه رو به منفی خواهد بود گفت: ارزش سهام شرکت‌ها و قیمت‌شان و همچنین تغییرات محیط اقتصادی و سیاسی فرآیندی است که در روند بازار تاثیر می‌گذارد.

مدیر بورس منطقه‌ زنجان با اشاره به تاثیرگذاری عوامل سیاسی و اقتصادی بر روند بازار سرمایه عنوان کرد: شرایط اقتصادی و سیاسی که اخیرا اتفاق افتاده بر روند بازار تاثیر گذاشته است.

پایگاه خبری همدلی زنجان از خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی کرونا به صنعت گردشگری زنجان خبر داد و از قول مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی زنجان نوشتت :با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی صنعت گردشگری ۱۸۰ میلیارد تومان به حوزه صنایع دستی و ۴۰ میلیارد تومان به صنعت گردشگری استان زنجان خسارت وارد شده است.

 امیر ارجمند اظهار کرد: بیشترین خسارت به بخش صنایع دستی استان زنجان وارد شده است که این بخش ها شامل تعطیلی نمایشگاه ها، بازارچه های صنایع دستی ، خانه‌های صنایع دستی و کارگاه‌های تولید صنایع دستی و کارگاههای مشاغل خانگی  است.

وی افزود: از اسفند پارسال تاکنون نزدیک به ۲۰۰ مجتمع‌ اقامتی ، رفاهی و بین راهی ، رستورانها ، مجموعه گردشگری و تفریحی ، سفره خانه ها و مهیمان پذیرها ، خانه های بوم گردی ، دفاتر خدماتی و مسافرتی زنجان خسارت دیده است.

برچسب‌ها تارنماهای خبری زنجان بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تارنماهای خبری زنجان بورس تارنماهای خبری زنجان بورس حفاری غیرمجاز بازار سرمایه میراث فرهنگی استان زنجان خرید و فروش صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابلوی بورس، تابلوی رکود

شاخص در روز یکشنبه با افت حدود ۵هزار واحدی به ۲میلیون و ۲۵۹هزار واحد رسید. کاهش قیمت ارز و تداوم تثبیت قیمت در بازار نیما سبب شد تا طی ۵ روز ۷۹۰میلیارد تومان پول از بازار خارج شود. امروز یک‏سال از سقوط شاخص از قله ۲میلیون و۵۰۰هزار واحدی می‏گذرد.

«دنیای‌اقتصاد» عملکرد بورس طی یک‌سال اخیر را بررسی کرده است. شاخص‌کل بورس در روز یک‌شنبه به‌عنوان اولین روز کاری هفته‌جاری با افت ۵ هزار و ۱۰۰ واحدی به ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار واحد رسید، به‌طوری‌که بازدهی این نماگر بازار از ابتدای سال حدود ۳ درصد بوده است، ضمن آنکه شاخص‌کل هموزن نیز با رشد ۱۹۲ واحدی به ۷۵۱ هزار و ۳۷ واحد رسید. بازدهی این نماگر ثانویه بازار سرمایه نیز از ابتدای ۱۴۰۳، هنوز بیش از یک‌درصد است.

به‌نظر می‌رسد، رشد قیمـــــت دلار در روز‌های ابتدایی سال‌۱۴۰۳ بازار را نسبت به رشد سهام کامودیتی‌محور که از کل بازار به لحاظ بازدهی عقب‌تر بودند، امیدوارتر کرده‌بود، چراکه با وجود اختلاف بالای دلار نیما و آزاد بورس تهران، به‌طور تاریخی حدس زده می‌شد این اختلاف به حداقل ممکن برسد.

ظاهرا دولت سیزدهم دلار نیما را خط قرمز خود می‌داند و رشد آن را با سرعت بسیار محدودی دنبال می‌کند. اکنون بورس دچار سردرگمی شده‌است. عملکرد خوب کلیت بازار در گزارش‌های فروردین و از سوی دیگر کارنامه سبز برخی از صنایع در صورت‌های مالی سالانه برخی از شرکت‌ها که اخیرا منتشر شده، سبب شده‌است تا شاخص هموزن افت بیشتری را تجربه نکند، چراکه از اول سال نیز از شاخص‌کل عقب‌تر بوده‌است. به‌نظر می‌رسد شاخص هموزن جای زیادی برای افت بیشتر ندارد، چراکه به‌طور تاریخی باید این نماگر فرعی بازار از نماگر اصلی جلوتر بیفتد.

به‌نظر می‌رسد با توجه به احتمال نوسان اندک، اما مثبت دلار آزاد، جو بازار سرمایه در این هفته متعادل‌تر شود، اما در نهایت اگر مقاومت بانک‌مرکزی برای رشد دلار نیما ادامه‌یابد، بازار چاره‌ای ندارد جز آنکه در محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار واحد پناه گیرد.

تابلوی بورس، تابلوی رکود

همچنان ارزش معاملات در بورس تهران اعداد بسیار پایینی به‌ثبت می‌رسد، به‌طوری‌که با وجود ۸ روز معاملاتی نسبتا پررونق در دو هفته گذشته، دوباره ارزش معاملات به زیر ۳ هزار میلیارد‌تومان رسید. همچنین میانگین ارزش متحرک ارزش معاملات خرد نیز حکایت از آن دارد که ارزش معاملات کوتاه‌مدت بازار پایین‌تر از بلندمدت است. کاهش دوباره میانگین ارزش معاملات متحرک ۵‌روزه به زیر ۲۰‌روزه حکایت از تداوم رکود در بازار سهام دارد، ضمن آنکه میانگین‌های متحرک بلندمدت ارزش معاملات به‌هم نزدیک شده‌اند، از این‌رو به‌طور تاریخی در صورتی‌که محرک‌ها بازار را هدایت کنند، عبور میانگین متحرک ۵‌روزه از سایر میانگین‌ها می‌تواند بازار را به سمت ارزش معاملات ۲۰ هزار‌میلیاردی هدایت کند.

این درحالی است که ارزش معاملات دلاری نیز در سطوح پایینی قرار دارد و تا زمانی‌که چند روز متوالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار تثبیت نشود، نمی‌توان از بازار انتظار رونق داشت. این شاخص، اکنون در محدوده ۳۰ میلیون دلار قرار دارد. علاوه‌بر این، در اولین روز معاملاتی هفته نزدیک به ۸۰ میلیارد‌تومان پول حقیقی از بازار خارج‌شده و این درحالی است که از ابتدای سال حدود ۴ هزار و ۳۰۰ میلیاد‌تومان پول حقیقی از بازار خارج شده‌است.

با بورس چه می‌توان کرد؟

بورس تهران، درگیر چند متغیرسیاسی و اقتصادی است و نمی‌داند به کدام‌سو برود. از سویی با نوسان‌ها نرخ ارز به‌طور موقتی خوشبین و بدبین می‌شود. از سویی دیگر به امید رشد دلار نیما رونق می‌گیرد و دوباره با رکود همراه می‌شود. از طرف دیگر بازار ترجیح می‌دهد با وجود تعدیل P/E بازار سرمایه با انتشار برخی از گزارش‌ها همچنین با P/E زیر میانگین تاریخی خود معامله شود، چراکه هنوز سایه نرخ بهره ۳۰ درصدی سنگینی می‌کند.

همچنین بورس، با درگیری‌های منطقه‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کند و هر لحظه امکان دارد که دشمن‌های منطقه‌ای دوباره تنش‌ها را افزایش دهند، لذا بازار دچار بی تصمیمی شده‌است. هرچند ممکن است در هفته پیش‌رو با نوسان اندک و مثبت دلار فضا متعادل‌تر شده و شاخص‌کل نیز استراحت کند، اما در صورتی‌که رویکرد ارزش دولت تغییری نکند، بازار سهام به روند نزولی ادامه خواهد داد و در آغوش محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار‌واحدی پناه خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • سپیدار بهترین عملکرد فروش
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد