Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@05:54:31 GMT

آیا روسیه بالاخره به توافق با اوپک عمل کرد؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۸۶۶۷

آیا روسیه بالاخره به توافق با اوپک عمل کرد؟

برخلاف ادوار قبلی پیمان کاهش تولید، به نظر می‌رسد که روسیه این بار در تلاش است به سهم خود از توافق کاهش تولید اوپک پلاس عمل کند.

به گزارش ایسنا، روسیه در ادوار قبلی توافق کاهش تولید اوپک پلاس همواره از سهمیه تولید نفت خود فراتر می‌رفت اما به گفته منابع آگاه، در دور جدید کاهش تولید اوپک پلاس که از اول ماه مه به اجرا درآمده است، روسیه در ماه میلادی جاری تقریبا به سهمیه تولید خود عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه ماه گذشته به خبرگزاری اینترفکس گفته بود در راستای این توافق، روسیه متعهد شده است تولیدش را در ماه‌های مه و ژوئن به ۸.۵ میلیون بشکه در روز کاهش دهد که حدود دو میلیون بشکه در روز یا معادل ۱۹ درصد نسبت به سطح تولید فوریه سال ۲۰۲۰ کاهش خواهد داشت.

روسیه تولید نفت خود را از ۱۱ میلیون بشکه در روز به ۸.۵ میلیون بشکه در روز کاهش داده و بسیاری از تحلیلگران پیش بینی می‌کنند که مسکو دوباره نخواهد توانست به سهمیه تولید خود پایبند بماند.

پاول سوروکین، معاون وزیر انرژی روسیه با اشاره به دشواری کاهش تولید دو میلیون بشکه در روز برای روسیه، اوایل ماه میلادی جاری اظهار کرده بود که مسکو انتظار دارد در اسرع وقت به سطح کاهش حداکثری دست پیدا کند.

طبق اظهارات منابع آگاه رویترز، مجموع تولید نفت و میعانات روسیه در فاصله اول تا ۱۹ مه به ۹.۴۲ میلیون بشکه در روز بالغ شد. بدون در نظر گرفتن تولید میعانات که تحت توافق اوپک پلاس جزء سهمیه تولید روسیه به شمار نمی‌رود، تولید نفت خام این کشور ۸.۷۲ میلیون بشکه در روز بوده است. این رقم نزدیک به سهمیه تولید تعیین شده برای روسیه است.

با گذشت سه هفته از اجرای دور جدید توافق کاهش تولید، روسیه و عربستان سعودی تلاش می‌کنند بازار را نسبت به تلاش این گروه و جدیتش برای متوازن کردن عرضه و تقاضا مطمئن کنند. این توافق تاریخی در پی افت ۳۰ درصدی تقاضای جهانی برای نفت در بحبوحه قرنطینه جهانی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا مورد موافقت تولیدکنندگان اوپک پلاس قرار گرفت.

بر  اساس گزارش اویل پرایس، هفته گذشته وزیر انرژی روسیه و همتای سعودیش، شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان با صدور بیانیه مشترکی اعلام کردند که این دو کشور برای دستیابی به هدف ثبات بازار و برقراری مجددی توازن بازار نفت متعهد مانده‌اند و اطمینان دارند که شرکایشان در اوپک پلاس به طور کامل به اهدافشان عمل کرده و به توافق اوپک پلاس پایبند می‌مانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید نفت روسیه توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک قيمت نفت کرونا در جهان میلیون بشکه در روز سهمیه تولید کاهش تولید تولید نفت اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۸۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت

قیمت نفت در پی افزایش امید به آتش‌بس در جنگ غزه، برای سومین روز کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در بحبوحه افزایش امیدها به توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی در غزه و افزایش ذخیره‌سازی‌ها و تولید نفت خام در ایالات‌متحده، بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت جهان، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) برای سومین روز پیاپی کاهش یافت.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه امروز ساعت ۴ و ۵۶ به وقت گرینویچ با ۷۰ سنت یا ۰.۸درصد افت به ۸۵ دلار و ۶۳ سنت برای هر بشکه رسید.

نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا در ماه ژوئن با ۷۵ سنت یا ۰.۹درصد افت، ۸۱ دلار و ۱۸ سنت برای هر بشکه معامله شد.

پس از تلاش دوباره مصر برای احیای مذاکرات بین حماس و رژیم صهیونیستی، که انتظار می‌رود توافق برای آتش‌بس بین دو طرف به سرانجام برسد، قیمت‌های جهانی نفت خام با کاهش روبه‌رو شد.

تحلیلگران بانک ای‌ان‌زد امروز طی یادداشتی گفتند: احتمال توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، نگرانی‌ها از تشدید درگیری‌ها و هرگونه اختلال احتمالی در عرضه را کاهش داده است.

در همین حال، فشار بر قیمت‌ها سبب افزایش ذخیره‌سازی‌های نفت خام ایالات‌متحده و افزایش عرضه آن شد.

اداره اطلاعات انرژی روز سه‌شنبه اعلام کرد تولید نفت آمریکا از روزی ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه در ژانویه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در ماه فوریه رسید که بیشترین افزایش ماهانه آن طی سه سال گذشته است.

به‌گفته تحلیلگران ای‌ان‌زد، علائم تداوم تورم همچنین نگرانی‌ها را درباره تقاضا برای نفت خام افزایش داد و این در حالی است که در آستانه فصل افزایش سفرها با خودروهای شخصی در ایالات‌متحده، که سبب افزایش شدید تقاضای بنزین می‌شود، این نگرانی‌ها اوج خواهد گرفت.

تازه‌ترین نظرسنجی رویترز در روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) نشان داد تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه آوریل با ۱۰۰ هزار بشکه افت به ۲۶ میلیون و ۴۹۰ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت
  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • حجم و درآمد صادرات نفت روسیه کاهش یافت
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد