Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاهی که از مهرماه ۹۸ تاکنون مابه تفاوت افزایش کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری را پرداخت نکرده باشد و یا از ماه‌های بعدی آن به‌طور مثال از آذرماه این افزایش را اعمال کرده باشد؛ مرتکب تخلف شده است.

علی پزشکی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با توجه به تورم موجود در جامعه و افزایش سرسام‌آور هزینه‌های جاری زندگی اظهار کرد: بسیاری از دستیاران و دانشجویان دکترا متأهل هستند و با هزینه‌ای که دریافت می‌کنند زندگی خود را می‌گذراند سال گذشته در شورای صنفی مرکزی دستیاران و دانشجویان phd پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی کمک‌هزینه این دانشجویان در شورای صنفی مرکزی وزارت بهداشت داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه پس از پیگیری و برگزاری چندین جلسه با افزایش این ۴۰ درصد موافقت نشد نهایتاً مقرر شد ۲۵ درصد به کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری اضافه شود. افزایش ۲۵ درصدی کمک‌هزینه دانشجویان دستیاری و phd در تابستان ۹۸ به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ و از اول مهرماه همان سال لازم‌الاجرا شد.

بیشتر بخوانید:

تخلف در پرداخت ۲۵ درصدی افزایش حقوق دستیاران و کارورزان پزشکی

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد:  میزان افزایش کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری به هیئت‌امنای دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذارشده است، بدین معنا که در ابلاغیه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به هیئت‌امنای دانشگاه اجازه داده‌شده که بر اساس شرایط دانشگاه و اوضاع مالی آن تا ۲۵ درصد اجازه افزایش کمک‌هزینه دستیاران و دانشجویان phd را افزایش دهند.

پزشکی گفت: متأسفانه شورای صنفی دانشجویان پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و زمانی که از سوی مسئولان به نتیجه مطلوب خود می‌رسد با یک‌بند و تبصره راه این شورا برای پیگیری‌های بعدی بسته می‌شود. بسیاری از دانشگاه علوم پزشکی سقف به افزایش کمک‌هزینه دانشجویان دستیاری و phd را اعمال کردند اما متأسفانه برخی از دانشگاه‌ها کمتر از ۲۵ درصد اعمال کردند و برخی دیگر هنوز مابه تفاوت را پرداخت نکردند. دانشگاه‌ها موظف هستند که افزایش هزینه کمک‌هزینه دانشجویان دستیاری و phd را اعمال کنند در غیر این صورت مرتکب تخلف شده‌اند.

وی ادامه داد: در دانشگاه‌های که شورای صنفی قوی داشتند ۲۵ درصد افزایش کمک هزینه به دانشجویان دستیاری و کارورزی با پیگیری مسئولان شورای صنفی به‌صورت کامل پرداخت شد؛ اما در دانشگاهی که شورای صنفی ندارند و یا آن شورا ضعیف عمل کرده باشد؛ دانشجویان از این حق محروم شده‌اند

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:  در تورم ۵۰ درصدی جامعه بسیاری از دستیاران و دانشجویان phd متأهل هستند و تنها منبع درآمدی آن‌ها این کمک‌هزینه هست همچنین از طرفی دستیاران به علت این‌که ساعات زیادی را در بیمارستان‌ها هستند و یا دانشجویان phd علت اینکه بار آموزشی و پژوهشی بسیاری از اساتید در دانشگاه را به دوش می‌کشند و عملاً فرصت اینکه شغل دیگری را در کنار دانشگاه داشته باشند را ندارند.

پزشکی خاطرنشان کرد: افزایش ۲۵ درصدی هزینه‌های کمک‌هزینه دانشجویان از تحصیل و phd نیز ناچیز است اما همین ۲۵ درصد را نیز بسیاری از دانشگاه پرداخت نمی‌کند، در حال حاضر پیگیر دانشگاه‌هایی که این ۲۵ درصد را اعمال نکردند هستیم تا مکاتباتی با هیئت‌امنای این دانشگاه را داشته باشیم تا این کمک‌هزینه را برای دانشجویان اعمال کند.

بدون دستیاران و کارورزان، نظام سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی فلج می‌شود

وی با تأکید بر اینکه تمام باره آموزشی و پژوهشی دانشگاه بر دوش دانشجویان و بار درمانی بیمارستان‌های دانشگاهی به دوش دانشجویان دستیاری است، گفت: اگر این دو قشر تنها یک روز سرکار نروند؛ نظام سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی فلج می‌شود. بااین‌وجود متأسفانه آن‌طور که باید قدردان این دانشجویان نیستند.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: اگر دانشگاهی از مهرماه ۹۸ تاکنون مابه تفاوت افزایش کمک‌هزینه دانشجویان phd و دستیاری را پرداخت نکرده باشد و یا از ماه‌های بعدی آن به‌طور مثال از آذرماه این افزایش را اعمال کرده باشد؛ مرتکب تخلف شده است. دانشگاه‌ها موظف هستند هر آنچه تاکنون پرداخت نکردند از مهرماه سال ۹۸ به دانشجویان پرداخت کنند. هر مقدار افزایشی که دانشگاه‌ها اعمال کرده باشند باید از مهر ۹۸ به دانشجویان پرداخت‌شده باشد.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: علی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزایش کمک هزینه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دستیاران و دانشجویان دانشجویان دستیاری دبیر شورای صنفی دانشگاه ها ۲۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت

به گزارش  اتاق خبر به نقل از نبض بازار،علی بهادر جهرمی در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفت که افزایش 35 درصدی مستمری این قشر در هیئت دولت تصویب شده است.

وی افزود: البته سایر اجزای حقوق مثل حوزه هایی که ناظر به عائله مندی و سایر کمک‌هزینه های جانبی افزایشش بعضا از این مقدار هم بیشتر بوده و افزایش قابل قبولی بوده و ان شا الله به جبران هزینه هایی که در طول ماه و سال این خانواده بزرگ و عزیز بازنشستگان تامین اجتماعی دارند کمک کند.

وی بیان کرد: یکی از محورهای مهم سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی به حوزه انتظام‌بخشی به سیاست‌های حمایتی در کشور اختصاص دارد و امروز آیین‌نامه‌ای در هیات وزیران به منظور ایجاد پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان و در راستای محور مهم سیاست‌های کلی تامین اجتماعی به تصویب رسید. 

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: هیات وزیران امروز با این آیین که به پیشنهاد وزارت کار به هیات وزیران تقدیم شده بود و در جلسات متعدد کمیسیون‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود موافقت کرد که بتوانیم انتزاع‌بخشی مناسبی داشته باشیم و هم کارآمدی و هم انسجام را در خدمت‌رسانی‌ حمایتی به جوامعی که تحت پوشش نهادهای مختلف حمایتی هستند و یا به روش‌های مختلف حمایت‌هایی از آنها انجام می‌گیرد مطابق این مصوبه داشته باشیم.

وی ادامه داد: درخصوص سیل سیستان و بلوچستان که پیش از این گزارش‌هایی در همه جلسات از ابتدای سیل تا امروز وزرای مرتبط در جلسه ارائه کرده بودند امروز به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه در جلسه هیات وزیران مقرر شد که فعلا میزان هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت تنخواه در اختیار استاندار و وزارت کشور قرار بگیرد تا بتوانند به عنوان هزینه‌های ضروری اولیه در سطح استان هزینه کنند البته مبالغ خسارت که بیش از این برآورد شده بعد از برآورد نهایی توسط مجموعه‌ها و دستگاه‌های مربوطه درخصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

     

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند