Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، سازه کنترلی بین چاه نیمه ۱ و ۳ در شهرستان زهک با ظرفیت آبگیری ۶۰۰ متر مکعب در ثانیه با هدف کمک به مدیریت بهینه منابع آب چاه نیمه، جداسازی منابع شرب و کشاورزی، مدیریت حجم مخازن و کاهش تبخیر چاه نیمه‌ها و با اشتغالزایی برای ۱۷۰ نفر به بهره‌برداری رسیده است.

طرح احداث خروجی مستقل چاه نیمه شماره ۴ نیز با کانال تقرب به طول ۲ هزار ‌و ۲۰۰ متر و با هدف تامین آب کشاورزی هامون، نیمروز، زابل و ۶۲ درصد آب اراضی دشت سیستان، افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین طرح جامع ساماندهی و لایروبی رودخانه سیستان در زابل به منظور لایروبی ۲۶ میلیون متر مکعب در بیش از ۲۰۰ کیلومتر و ساماندهی ۲ میلیون متر مکعب با هدف افزایش ظرفیت آبگیری رود سیستان، افزایش آبگیری انهار، مدیریت بهینه رسوب و افزایش سهم آب ایران با دستور دکتر روحانی به بهره برداری رسید.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در مراسم افتتاح این سه طرح ملی در حوزه وزارت نیرو در استان سیستان و بلوچستان با قدردانی از تلاش همه دست اندرکاران اجرای این سه پروژه مهم، گفت: پایان روزهای رمضانی هستیم و به درگاه خداوند شکرگزاری می‌کنیم که نعمت آب را برای مردم کشور ما در این دو سال اخیر با رحمت بیشتری نازل کرد و الحمدالله این رحمت خداوند باعث یک حرکت و توسعه بسیار مناسب در سطح کشور و مخصوصا دشت سیستان خواهد بود؛ دشتی بوده که از دیرباز تامین کننده نیازمندی‌های مواد غذایی نه تنها آن منطقه بلکه بخش بزرگی از کشور بوده است.

رئیس جمهور افزود: این سه پروژه بسیار برای ما اهمیت دارد بویژه اینکه آب شرب بخش بزرگی از مردم این استان از زاهدان و زابل و زهک و هیرمند و همچنین 930 روستای منطقه را تامین می کند و از این نظر، طرحی مهم و بزرگ برای ما است.

روحانی با اشاره به اجرای این سه طرح با هزینه 356 میلیارد تومان،  اظهارداشت: مساله دوم اینکه گفته شد 60 درصد آب کشاورزی 46هزار هکتار اراضی استان در چاه‌نیمه چهارم تامین می‌شود و این طرح هم خیلی مهم است و طرح سوم نیز هم طرح امنیتی و هم طرح توسعه‌ای است برای اینکه لایروبی این مسیل‌ها و رودخانه‌ها باعث می‌شود که مردم ما هنگام وقوع سیلاب ها در خطر نباشند و  از سوی دیگر از این سیلاب‌ها به خوبی استفاده و بهره‌برداری شود.

رئیس جمهور هنگام دستور افتتاح این سه طرح در حوزه وزارت نیرو گفت: "با توکل به خداوند بزرگ و با توسل به روح همه شهیدان به ویژه شهدای عزیز سرزمین فلسطین، این سه پروژه مهم را افتتاح بفرمایید.

طرح های ملی وزارت جهاد کشاورزی در استان سیستان و بلوچستان نیز روز پنجشنبه با دستور حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

در این راستا فاز اول طرح انتقال آب با لوله به اراضی دشت سیستان شامل احداث ۱۶ ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۳۹ مترمکعب در ثانیه، تامین ۵۲ مگاوات برق برای ایستگاههای پمپاژ و ۵ هزار ۶۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری برای ۳۲ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان به بهره‌برداری رسید.

همچنین ۸۰۲ پروژه از طرح سیستم‌های نوین آبیاری و عملیات آب و خاک شامل اجرای سیستم‌های نوین آبیاری و عملیات آب و خاک تعاونی های تولید در ۵ هزار ۹۷۴ هکتار و مرمت و بازسازی قنوات مشمول بر ۲۳۰ رشته و ۲۲۰ کیلومتر لوله گذاری برای انتقال آب به مزارع با اعتبار ۶۹۶ میلیارد ریال با دستور رییس جمهور در سطح استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید.

با دستور دکتر روحانی همچنین ۴ پروژه منابع طبیعی شامل عملیات مالچ پاشی در ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار، عملیات پخش آب در ۱۴ هزار هکتار و پخش سیلاب گوهر کوه در ۱۰۰هزار متر مکعب با اعتبار ۱۹۴۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

احیای اراضی سیستان یکی از ارزوهای من در آغاز دولت و تدبیر و امید بود/ کرونا نباید مانع فعالیت های زیرساختی و افزایش تولید در کشور شود

رئیس جمهور پس از دریافت گزارش وزیر جهاد کشاورزی از طرح های بخش کشاورزی استان سیستان بلوچستان و قبل از صدور دستور افتتاح این طرح ها، تاکید کرد: احیای اراضی سیستان  از آرزوهای من در آغاز دولت تدبیر و امید بود و خوشحالم که امروز کار بسیار بزرگی انجام شده و با عملی شدن قول من در سال 93 به مردم، بهره برداری 32 هزار هکتار از طرح 46 هزار هکتاری اراضی استان را شاهد هستیم و امیدوارم تا پایان سال، کل این طرح به بهره برداری برسد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی با قدردانی از مقام معظم رهبری بخاطر موافقت با برداشت از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آب و خاک کشور، افزود: از مقام رهبری تشکر می کنم که در سال 93 با همه درخواست های دولت در این حوزه برای برداشت از صندوق توسعه ملی موافقت کردند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با پیگیری وزیر جهاد کشاورزی و استاندار سیستان و بلوچستان همه طرح های مکمل این طرح اجرایی و عملیاتی شود، گفت: محصولاتی که با اجرای این طرح در اختیار مردم منطقه و کشور قرار می گیرد بسیار ارزشمند است.

دکتر روحانی در ادامه با جویا شدن وضعیت استان سیستان بلوچستان از نظر بیماری کووید 19 و شیوع ویروس کرونا، از استاندار، با بیان اینکه با همراهی مردم با مسئولان و رعایت اصول بهداشتی از مراحل سخت این بیماری عبور خواهیم کرد، افزود: باید دقت و تلاش کنیم که کرونا مانع  فعالیت های زیرساختی و تولیدی در کشور نشود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان بهره برداری رسید جهاد کشاورزی هزار هکتار رئیس جمهور دشت سیستان متر مکعب چاه نیمه طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۹۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان گفت: طی برگزاری کمیسیون، ۴۵ پرونده تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی افزود: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 750442

دیگر خبرها

  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد