Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام عیسی بزمانی امام جمعه شهرستان بزمان در گفتگو با خبرنگار حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، پیرامون رزمایش مواسات و  شناسایی محرومان و آسیب‌دیدگان از شیوع کرونا در این منطقه گفت: این منطقه بسیار کوچک است و کار شناسایی زیاد سخت نیست، زیرا اعضای ستاد رزمایش در محل های مختلف زندگی می کردند و موضوع شناسایی را خود این عزیزان انجام دادند، همچنین در روستاها هم مردم به صورت قومی زندگی می‌کنند و شناسایی از طریق خود اقوام به خوبی انجام شد، البته کمیته امداد خودش کار شناسایی را انجام داده بود و فهرستش تکمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از توزیع ۱۲۰ بسته غذایی در مرحله اول رزمایش خبر داد و گفت: در مرحله اول ۱۲۰ خانواده بی سرپرست شناسایی شدند که سبدهای غذایی میان آنها توزیع شد، همچنین 70 خانواده بدسرپرست و دانش‌آموزان نیازمند داشتیم که کمک هایی هم به این عزیزان اعطا شد.

بزمانی از حضور گروه های جهادی در منطقه خبر داد و گفت: گروههای جهادی ۷۰۰ بسته معیشتی در بین خانواده‌ها توزیع کردند و خادمان آستان امام رضا علیه السلام ۱۵۰ سبد معیشتی به منطقه آورده و توزیع کردند، همچنین تعداد ۷۰ کارت هدیه ۲۰۰ هزار تومانی هم میان خانواده‌های مستضعفی که تحت پوشش جایی نبودند توزیع شد.
امام جمعه بزمان از توزیع مرغ زنده و آرد در بین مردم خصوصاً روستاها خبر داد و گفت: یکی دیگر از کمک های قرارگاه رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه، توزیع ۲۶۰ مرغ زنده بین مردم بود، همچنین در این راستا مبلغ ۵ میلیون تومان هم آرد تهیه و میان محرومان توزیع شد. با دو نانوایی هم صحبت کردیم تا در ایام ماه مبارک رمضان به خانواده‌های نیازمندی که شناسایی شده‌اند نان رایگان بدهند.

وی در خصوص مراحل بعدی کمک ها گفت: تعدادی از خیران از اطراف پای کار آمدند و حدود ۶۰ میلیون تومان کمک جمع آوری شده است، همچنین با نماینده محترم ولی فقیه صحبتی داشتیم که مقرر شد تعدادی بسته معیشتی به شهرستان ما ارسال کنند.

امام جمعه شهرستان بزمان در خصوص جذب خیران گفت: با برخی از آنها ارتباط داشتیم و دعوت کردیم پای کار بیایند، تعدادی از خیران را هم افراد مختلف معرفی کردند و آنها هم به رزمایش ملحق شدند، مثلاً در همین موضوع توزیع آرد یکی از اعضای قرارگاه، خیری را به ما معرفی کرد و او هم بانی شد تا هم آرد رایگان توزیع کند و هم با دو نانوایی صحبت کند تا نان رایگان میان محرومان توزیع شود.

وی از لزوم ترویج فرهنگ کمک رسانی به این مردم خبر داد و گفت: کار مهمی که باید ذیل این رزمایش انجام شود این است که باید فرهنگ کمک و احساس مسئولیت در بین مردم نهادینه شود، البته نهادهای مختلف پای کار می آیند و خیلی خوب است اما اینها مقطعی و مسکن است و اگر موضوع کمک و احساس مسئولیت در بین خود مردم به فرهنگ تبدیل شود می توان با مدیریت این کار خانواده ها را توانمند کرد تا به لحاظ اشتغال خودکفا شوند و دیگر نیاز به کمک های مقطعی به آنها نباشد. همچنین برگزاری این رزمایش هم نباید محدود به ماه رمضان باشد زیرا موضوع نیاز و محرومیت کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: رمضان 99 خبر داد و گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران، در کمیته ترویج فرهنگ اهدای عضو گفت: سلامت یک اصل و مسئله مهم در زندگی بشریت است که بی توجهی به آن، عواقب جبران ناپذیری برای فرد و جامعه دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اهدای عضو یکی از مواردی است که در حوزه سلامت تعریف می‌شود ادامه داد: بر اساس آمار‌های موجود بیش از ۸ هزار فرد سالانه دچار مرگ مغزی خاکسپاری می‌شود که از این تعداد آمار اهدا کننده عضو مطلوب نیست و باید فرهنگ سازی بیشتر و بهتری صورت گیرد.


عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: یکی از راه‌های فرهنگ سازی در خصوص هر موضوعی فرهنگ سازی از سنین کودکی است که در این زمینه نهاد‌های آموزشی همچون وزارت آموزش و پرورش و بخش‌های تبلیغی مثل صداوسیما می‌توانند کمک قابل توجه‌ای داشته باشند. وزارت آموزش و پرورش می‌تواند موضوع اهدای عضو را در سرفصل‌های آموزشی خود قرار دهد.


نجفی گفت: دریافت کارت اهدای عضو یکی از راه‌های عضویت در این امر که سبب ادامه زندگی به افراد دیگر می‌شود است، اما با توجه به شرع مقدس برای اهدای عضو رضایت، ولی دم نیاز است لذا انجمن اهدای عضو نباید به صرف داشتن کارت عضویت اکتفا کند بلکه باید این مسئله را در خانواده‌ها نیز ترویج کند.

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها