Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@23:10:24 GMT

کرونا ریسک مقاومت آنتی بیوتیکی را افزایش می دهد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۰۱۸۹

کرونا ریسک مقاومت آنتی بیوتیکی را افزایش می دهد

به گفته محققان، بیماری کووید ۱۹ عفونتی است که فرد را در معرض ریسک بالاتر عفونت باکتریایی ثانویه قرار می دهد.

به گزارش مشرق،  مقاومت آنتی بیوتیکی یک مشکل واقعی در دنیای کنونی است و بسیاری از بیماران مبتلا به عفونت‌های باکتریایی را درگیر می‌کنند.

اکثر سوپرباگ ها از طریق آنتی بیوتیک ها نابود می‌شوند اما برخی هم در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده غیرضرور آنتی بیوتیک ها غالباً علت این مسئله است. بیمارستان‌ها جایگاه اصلی پرورش و گسترش این سوپرباگ ها بوده و بسیاری از افراد بعد از بستری شدن در بیمارستان دچار این عفونت‌ها می‌شوند.

اگر فردی مبتلا به هر نوع عفونت ویروسی شود در معرض ریسک بالاتر عفونت باکتریایی هم قرار دارد. بیماری کووید ۱۹ عفونتی است که می‌تواند ریسک ابتلاء به عفونت باکتریایی ثانویه را نیز افزایش دهد.

طبق اعلام مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها آمریکا، در دوره پاندمی آنفلوانزا H۱N۱ در سال ۲۰۰۹، ۲۹ تا ۵۵ درصد مرگ و میرها ناشی از عفونت باکتریایی ثانویه بود.

علت این مسئله آن است که ایمنی بدن بعد از عفونت ویروسی به خطر می‌افتد. برای یک باکتری پیچیده و مقاوم در برابر درمان حمله به بدن در چنین شرایطی بسیار آسان است.

مطالعات نشان می‌دهد شمار قابل توجهی از بیمارانی که تست کروناویروس شأن مثبت بوده و در بیمارستان بستری شده اند ممکن است به برخی عفونت‌های باکتریایی هم مبتلا شوند.

به گفته محققان، ۵۰ درصد این بیماران تسلیم عفونت‌های شأن می‌شوند و در اکثر مواقع، مقاومت آنتی بیوتیکی نقش بزرگی ایفا می‌کند.

داده‌های بدست آمده از ووهان چین هم نشان می‌دهد که حدود نیمی از بیماران کووید ۱۹ فوت کرده، مبتلا به عفونت ثانویه هم شده بودند.

محققان معتقدند باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط کنونی مرگبارتر از خود ویروس است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اخبار بورس ویروس کرونا سلامت محققان عفونت باکتریایی آنتی بیوتیک عفونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!

به گزارش ورزش سه، دیدار تیم های استقلال ملاثانی و سپاهان در ورزشگاه شهید بهنام محمدی برگزار خواهد شد و این موضوع به چالشی جدی برای تیم سپاهان تبدیل خواهد شد.

با توجه به هفته های حساس پایانی لیگ برتر، فشردگی مسابقات و مصدومیت های پرشماری که در هفته های پایانی گریبان بازیکنان را می‌گیرد بازی جام حذفی مقابل تیم لیگ یکی که با انگیزه های زیادی وارد می‌شوند و جنگنده ظاهر خواهند شد ریسک بزرگی برای سپاهانی خواهد بود که ستاره‌های مصدوم زیادی روی دست این تیم باقی مانده است!

سپاهان در حال حاضر با توجه به مصدومیت دانشگر دو مدافع میانی دارد که اگر آنها دچار آسیب دیدگی شوند کار سختی برای بازی با پرسپولیس خواهد داشت، پیام نیازمند برای حضور درون دروازه مقابل پرسپولیس نیاز دارد تا در شرایط مسابقه قرار بگیرد و بازگشت او به میادین با حضور در این مسابقه همراه با ریسک خواهد بود!

شهریار مغانلو و رضا اسدی دو بازیکن بدون جانشین سپاهان هستند که حضور آنها در این مسابقه می‌تواند آینده این تیم را به خطر بیندازد و بازی مهم با پرسپولیس را تبدیل به یک چالش بزرگ کند.

باید دید ژوزه مورایس سرمربی سپاهان در این مسابقه از ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد یا از بازیکنان آکادمی و نفراتی که کمتر به میدان رفته‌اند در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد.

سپاهان 4 روز بعد از برگزاری بازی با ملاثانی که به میزبانی مسجدسلیمان برگزار می‌شود باید در دیداری حساس در ورزشگاه آزادی مقابل پرسپولیس به میدان برود.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال