Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس گفت: صنعت برنامه‌ای برای تولید محصول نوین ندارد و نمی‌خواهد هزینه‌ای را به دانشگاه ارائه دهد بنابراین به واردات کالا‌های خارجی می‌پردازد.

یعقوب فتح الهی، معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: تولید علمی کار بسیار سختی است، خداوند باید هر انسانی را مورد لطف و عنایت خود قرار دهد تا آن شخص بتواند به تولید علم بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه ما وظیفه داریم با علم و ایمان دنیا را تغییر دهیم؛ اظهار کرد: هدف از انقلاب اسلامی نیز همین موضوع بوده است. آنچه امروز در فعالیت‌های دانشگاهی و مراکز علمی مشاهده می‌کنیم، آن هدف مورد نظر جمهوری اسلامی نیست، درحقیقت گفتمان دانشگاه و فرهنگ دانشگاه در مسیر غلط حرکت می‌کند، زیرا باید دانشگاه‌ها با فعالیت‌ علمی اقتصاد را متحول کند.

وی افزود: گروهی از افراد معتقد هستند مقالات زیادی در کشور تولید می‌شود، اما اینطور نیست ما با تمام کار‌هایی که انجام داده‌ایم در تولید مقالات هنوز رتبه شانزدهم را داریم. کشور آمریکا با تمام مشکلات و سیاست‌های غلطی که دارد در صنعت و علم، رتبه نخست را دارد و تعداد مقالات خود را کاهش نداده است، بلکه ارتباط صنعت با دانشگاه را افزایش داد.

فتح‌اللهی ادامه داد: اکنون اگر ارتباط دانشگاه و صنعت کم رنگ است دلیل آن را می‌توانیم در صنعت جستجو کنیم، زیرا صنعت باید برای رفع مشکلات خود به سوی دانشگاه بیاید. تا زمانی که این تحول در صنعت رخ ندهد مشکلی حل نخواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: صنعت ترجیح می‌دهد محصولی را از خارج کشور وارد کند و در داخل به مونتاژ آن بپردازد، زیرا برنامه‌ای برای تولید محصول نوین ندارد و نمی‌خواهد هزینه‌ای را به دانشگاه ارائه دهد. خلاقیت هزینه دارد که باید صنعت آن را بپردازد، اما متاسفانه تمام سود را برای خود می‌خواهد که به موجب آن به واردات کالا‌های خارجی می‌پردازد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز صنعتگر باید برنامه تعالی و رشد را در کنار سایر برنامه‌های خود داشته باشد که اگر این اتفاق بیفتد بدون شک به دانشگاه نیازمند می‌شود، این در حالی است که دولت در اداره اقتصاد هنوز تحول اقتصاد را برنامه‌ریزی نکرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس ارتباط صنعت و دانشگاه معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد