Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در جریان برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی البرز در ارتباطی ویدئویی درباره سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده،گفت: البرز رتبه پنجم را در انتصاب مدیران زن دارد.

ابتکار درباره اهمیت سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، افزود: این سند بر اساس مشکلات و بحران‌های هر استان، تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت : برای اجرای این سند نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، انجمن‌ها و تشکل‌ها هستیم.

او افزود: عدالت جنسیتی تکلیف قانون برنامه ششم توسعه است و مبنای آن تفکر قرآنی و نشأت گرفته از نگاه دینی ما است.

ابتکار گفت: ضروری است عدالت جنسیتی و فرصت‌های برابری زنان و مردان در جامعه فراهم شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر این که شاخص‌های عدالت جنسیتی و سند ارتقای جایگاه زنان و خانواده سال ۹۶ به استان‌ها ابلاغ شده است، افزود: توجه به تعداد بانوان فارغ التحصیل بیکار، تحکیم خانواده و اشتغال بانوان از دیگر مسائل مهم سند است.

او گفت: با همکاری جهاد کشاورزی بحث آموزش، تولید و ترویج محصولات سالم و استاندارد برای توان‌افزایی جوامع روستایی دنبال شده است، در مجموع ۳۰۰ نفر در استان البرز این آموزش‌ها را دیده اند.

 ابتکار افزود: در پنج مرکز جهاد کشاورزی استان البرز بحث توانمند سازی زنان در زنجیره پرورش گیاهان دارویی دنبال شده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: ترویج بوم گردی در ۱۶۰ روستای منتخب با محوریت کار و اشتغال بانوان با کمک وزارت میراث فرهنگی دنبال شده است.

او با اشاره به حمایت از تعاونی‌های زنان، افزود: دو تعاونی در استان البرز انتخاب شده است.

ابتکار درباره گفتگوی ملی خانواده، گفت: طی دو سال گذشته دو تعاونی در استان البرز این مهم را دنبال و اجرا کرده اند که هدف آن توجه به مهارت‌های ارتباطی است.

به گفته ابتکار تاکنون ۵۰ هزار مورد تسهیلات بانکی به زنان سرپرست خانوار اختصاص یافته که دریافت شده است در این خصوص سهم استان البرز هزار و ۵۰۰ مورد بوده است.

او با اشاره به طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی جوامع محلی آسیب دیده که در ۹۵۰ نقطه کشور انجام شده است، افزود: در البرز نیز ۹۷ طرح اجرا شده است.

انتهای پیام/خ

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور انتصابات جدید استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار


به گزارش تابناک به نقل از مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • آزادی بانوی زندانی پس از ۶ سال حبس در البرز
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • تیراندازی با کمان کاپ جهانی| رکورد تیمی ریکرو بانوان ایران شکسته شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • اجرای موفق طرح عفاف و حجاب در آذربایجان غربی
  • جام جهانی پاارتیراندازی| مدال طلای تپانچه بادی به نسرین شاهی رسید/ جوانمردی سوم شد