Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:57:28 GMT

واحد الفین پتروشیمی جم به مدار تولید بازگشت

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۷۶۰۹

واحد الفین پتروشیمی جم به مدار تولید بازگشت

حسن معینی روز جمعه به رسانه‌ها اعلام کرد: شرکت مجتمع پتروشیمی جم با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده برای افزایش ظرفیت در سال جدید و به منظور رفع موانع این برنامه، الفین خود را به تعمیرات ۱۱ روزه برد اما با یک روز صرفه جویی در زمان، پس از طی ۱۰ روز به تعمیرات خود پایان داد.

وی با اشاره به بروز مشکل عملیاتی در خشک‌کن‌های واحد الفین به عنوان اصلی ترین دلیل برنامه ریزی برای تعمیرات افزود: هر واحد عملیاتی در حوزه پتروشیمی برای راندمان بهتر و رعایت کمیت و کیفیت بالا در محصول نهایی نیازمند انجام تعمیرات به موقع در تجهیزات خود بویژه قطعات حساس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معینی ادامه داد: در الفین جم به عنوان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای الفین جهان با انجام این گونه فرایندهای تعمیراتی به صورت مداوم کاهش هزینه و پیشبرد برنامه به سوی اهداف تولیدی با جدیت تمام دنبال می‌شود.

معاون مجتمع پتروشیمی جم رفع نشتی جزئی بخار از توربین ۳۰۱ و شیرهای کنترلی مهم الفین برای پیوستگی تولید را از دیگر اقدامات تعمیراتی برشمرد.

وی گفت: همکاران ما همچنین تعویض جاذب‌های درایر واحد الفین، تست ۱۳ مبدل همراه با رفع نشتی و بازدید از برج‌های اتیلن، پروپان و بوتادین را نیز در دستور کار خود داشتند.

معینی در ادامه از نشتی فلنج بخار فلر واحد الفین مجتمع نیز یاد کرد و افزود: با وجود اینکه دو واحد پلی اتیلن سنگین و سبک پتروشیمی جم با استفاده از ذخایر اتیلن مجتمع در حال فعالیت و تولید بودند توانستیم در عملیاتی مهم و ایمن نسبت به تعویض گسکت مورد نظر اقدام کنیم که این مهم علاوه بر رفع نشتی، منجر به کاهش آلودگی زیست محیطی نیز می‌شود.

این مقام ارشد عملیات پتروشیمی جم با حائز اهمیت خواندن این بازه تعمیراتی گفت: در نهایت با تکیه بر دقت و مهارت همکاران، یک روز زودتر از برنامه تعیین شده الفین در مدار تولید قرار گرفت و اولین گام برای تحقق برنامه تولید در سال ۹۹ برداشته شد.

معینی سال پیش رو را سالی خوب همراه با پیشرفت‌های عالی برای مجتمع جم ارزیابی کرد و از ثبت رکورد جدید تولید نسبت به رکورد ثبت شده در سال گذشته خبر داد. 

برچسب‌ها بوشهر پتروشیمی جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر پتروشیمی جهش تولید بوشهر پتروشیمی جهش تولید پتروشیمی جم واحد الفین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۷۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر با بازگشت ۵۰ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن ضامن‌فر امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ستاد تسهیل جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص آنها تصمیم‌گیری و در جهت رفع آنها و پایداری اشتغال و تولید گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم در سال جدید جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، افزود: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاه‌های اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری به چرخه تولید بازگردند که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه‌ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است و تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.

وی عمده مشکلات سرمایه‌گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و تصریح کرد: در برخی مواقع دستگاه‌ها و بانک‌ها برای همکاری با سرمایه‌گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل هستند که در این زمینه سرعت تصمیم‌گیری افزایش می‌یابد.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری و اینکه واحدها درگیر زمان شوند در سریع‌ترین زمان ممکن مسائل را در ستاد تسهیل مطرح و رفع شود.

وی افزود: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرح‌ها و همچنین شهرستان‌ها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عوائد و نتایج جلسات منجر به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و کامل شدن همه ظرفیت واحدها می‌شود تا شاهد سرمایه‌گذاری و وارد شدن طرح‌های بیشتری به چرخه تولید باشیم.

وی تصریح کرد: در استان بسیاری از دستور کارهایی که در جلسه مطرح می‌شود حاشیه امنی ایجاد می‌کند که مدیران با فراغ بیشتری به واحدهای سرمایه‌گذاری کمک کنند و در رفع مشکلات و حل مسائل این واحدها همکاری دارند.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: در چهارمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شش طرح اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات آنها گرفته شد.

کد خبر 747960

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳