Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک شهبازیان مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان در زمینه تامین تجهیزات و مواد پزشکی و دندانپزشکی در کشور فعالیت می‌کند، اظهار کرد: این شرکت با همکاری یک شرکت دیگر موفق به ساخت دستگاه ضدعفونی کننده هوا و سطوح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهبازیان در مورد فرآیند تولید دستگاه اظهار کرد: فرآیند ساخت این دستگاه از سال 1395 شروع شد و اواخر سال گذشته، به اتمام رسید. این دستگاه در حال حاضر تنها دستگاه تولیدیِ ضدعفونی محیط و سطوح است که تاییدیه وزارت بهداشت، درمان و آمورش پزشکی را دارد. به عبارت دیگر پروانه ساخت وسیله پزشکی برای این دستگاه صادر شده است.

عضو هیات مدیره شرکت با بیان اینکه این دستگاه ساخت داخل است، گفت: دستگاه ضدعفونی کننده با تکنولوژی مه خشک که توسط شرکت ما تولید شده است، نمونه خارجی دارد. ما تکنولوژی این دستگاه را با مهندسی معکوس، دریافت و طراحی مجدد کردیم. البته بخش‌هایی از این دستگاه کاملا طراحی داخلی است.

وی تصریح کرد: در واقع این دستگاه به مانند یک ابر، توزیع یکنواختی از ذرات محلول ضدعفونی کننده را به محیط و تمام خلل و فرج سطوح می‌رساند.

شهبازیان ادامه داد: در زمینه دستگاه ضدعفونی کننده واقعیت امر این است که با یک حجم زیادی از تقاضا مواجه شدیم ؛ زیرا فناوری‌های مختلفی برای آن در نظر گرفته شده است که بعضی از این فناوری ها پاسخگو هستند و برخی پاسخگو نیست. نمی‌توان برآورد دقیقی از حجم بازار داشت، اما به نظر می رسد که با اتمام نمونه کارگاهی به تولید انبوه برسیم. با توجه به ظرفیت بالای تولید پیش‌بینی می‌شود بیش از 100 دستگاه در هفته کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: هم‌اکنون تقاضاهای زیادی از بازارهای اطراف داریم تا جاییکه نمونه‌هایی را برای ترکیه، دانمارک، هندوستان و لبنان ارسال شده تا بحث بازرگانی را انجام دهیم.

وی همچنین در مورد تولید یونیت صندلی دندانپزشکی گفت: این شرکت بزرگترین تولید کننده و صادر کننده یونیت صندلی دندانپزشکی در کشور است علاوه برتامین 10 درصد نیاز بازار داخلی درصدد تامین نیاز کشورهای اطراف به ویژه منطقه خلیج فارس است. هم اکنون این شرکت نمایندگی انحصاری در برزیل است.

شهبازیان گفت: تمام تجهیزات با دانش فنی و بومی و برخی نیز با مهندسی معکوس بوده است، می توان گفت این محصولات تلفیقی از دانش روز است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تولید دستگاه ضدعفونی کننده هوا و سطوح در دو مدل جدید و تولید یونیت صندلی دندانپزشکی و تولید محلول‌های ضدعفونی کننده را از جمله برنامه‌های آتی این شرکت عنوان کرد و گفت: در حال حاضر برای تولید محلول‌های ضدعفونی‌کننده با یک شرکت سوئیسی مذاکراتی را انجام داده است و پیش‌بینی می‌شود مراحل اجرایی ان در نیمه دوم سال‌جاری کلید بخورد.

وی تأکید کرد: در این شرکت دانش‌بنیان 38 نفر مستقیم و 148 نفر غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.

شهبازیان درباره جهش تولید گفت: با توجه به شرایط نرخ ارز تولید داخل برای مصرف کننده و تولیدکننده مقرون به صرفه است منتها چند بحث کلیدی است که به شدت به آن کمک می کند. نخست کاهش بروکراسی ادرای( گرفتن مجوز و تاییدیه‌ها)، تا جایی که امکان دارد باید کسب وکار را راحت کنیم یعنی همه مجوزها را حذف کنیم زیرا در حین بازرسی اگر خلافی اتفاق بیفتد می توانیم قوانین را اعمال و در صورت تخلف با آنها برخورد کنیم.

دوم اینکه بحث تامین نقدینگی است، کشور ما کشوری است که اقتصادش پول محور است این درحالیست که برخی از کشورها اقتصادشان فناوری محور است. ما در مرحله نقدینگی گیر کردیم. بنابراین مشکل نقدینگی بخاطر بالا بودن حجم نقدینگی در بازار است، باید شرایطی را فراهم کنیم تا تولیدکننده با یک نرخ مناسب به خدمات مالی دسترسی پیدا کند و ریسک سرمایه گذاری بانک ها باید از طریق بیمه سرمایه گذاری حل شود.

بحث سوم فرهنگ سازی است تلاش کنیم که بحث استفاده از منابع تجهیزات و کالای ایرانی را در کشور جا بیندازیم خوشبختانه در دو حوزه صنایع غذایی و پوشاک بعد فرهنگی جا افتاده است بنابراین با فرهنگ سازی می توانیم به کیفیت کالای تولیدی کمک کنیم.

بحث چهارم دیپلماسی است باید دستگاه‌های سیاست‌گذاری حوزه روابط خارجه زمینه‌ای را فراهم کنند تا با کشورهای خارجی تعامل بهتری داشته باشیم.

وی تأکید کرد: چندسالی است که در وزارت بهداشت دستور العمل خرید محصولات ایرانی نهادینه شده است در خیلی از مناقصات و خریدهای کلان پزشکی و دندانپزشکی تا زمانی که تولید داخلی باشد کالای خارجی خریداری نمی‌شود. به نظرم کافی نیست بلکه باید بیشتر فرهنگ سازی شده و خرید محصولات داخلی اجباری شود.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان تولید محصول بابک شهبازیان ضدعفونی کننده صادرات بازار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان تولید محصول ضدعفونی کننده صادرات بازار دستگاه ضدعفونی کننده شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه قرار است امسال یک گام بلند بردارد، گامی که نقش مهمی در آینده اقتصادی استان ایفا می‌کند. این گام مهم و سرنوشت ساز رسیدن به رشد اقتصادی هفت درصدی در سال جاری است.

شاید این میزان رشد در نگاه اول چندان زیاد به نظر نرسد، اما همین رشد چند درصدی با تحولات بسیاری برای استان همراه است، از جمله احیای تعداد زیادی از واحدهای صنعتی راکد استان، توسعه سطح کشت و تولید محصولات کشاورزی، بهبود معیشت و افزایش رفاه جامعه، ایجاد چندین هزار شغل در استان، توسعه خدمات، افزایش واحدهای فناور و دانش بنیان، توسعه صنعت گردشگری استان و ...

اینها تنها بخشی از دستاوردهایی است که با همین رشد چند درصدی برای استان حاصل می‌شود و حالا کرمانشاه در حال فراهم کردن مقدمات برداشتن این گام بزرگ است. گامی که قرار است بخشِ مهم آن توسط سازمان جهاد دانشگاهی استان انجام شود.

سازمان جهاد دانشگاهی نهادی است با ماموریت‌های حساس و مهم، ماموریت‌هایی که هر کدام قرار است خلاهای موجود در جامعه را رفع کرده و کشور و استان را یک گام به جلو پیش برد.

یکی از ماموریت مهم این سازمان حمایت از شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان است، طوری که در استان طی سالهای اخیر بیش از ۷۷۰ واحد فناور و دانش بنیان تحت حمایت‌های این مجموعه قرار گرفته‌اند و ۳۳۰ واحد همچنان تحت حمایت قرار دارند. واحدهایی که بیش از ۲۷۰۰ نفر در آنها مشغول به کارند.

این سازمان زیرساخت های مهمی را هم در توسعه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه دارد که از جمله آنها می‌توان به ۱۴ زیرساخت فناورانه شامل شتابدهنده صنایع شیمیایی، مرکز نوآوری کشاورزی هوشمند، مرکز نوآوری طراحی و معماری داخلی، مرکز نوآوری ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی، مرکز نوآوری حوزه زیستی، مرکز نوآوری گیاهان دارویی و... اشاره کرد.

این سازمان همچنین صاحب بزرگترین «برج فناوری» کشور است، برجی که توانسته بستر کار برای بیش از ۱۱۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان را فراهم کند.

«مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه» هم یکی دیگر از زیرساخت‌های مهم این مجموعه است که فضای کارگاهی برای فعالیت ۲۱ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان را فراهم کرده است.

با وجود این زیرساخت‌های مهم و حمایت‌های صورت گرفته، حالا بیش از ۷۲۱ محصول تجاری سازی شده فناورانه در شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان تحت حمایت سازمان جهاد دانشگاهی تولید می‌شود. محصولاتی که جدای از رفع نیازهای داخل، به سایر کشورها هم صادرات شده و توانسته ارزآوری مطلوبی برای کشور داشته باشد، طوری که در سال ۱۴۰۱ این شرکت‌ها ۱۷.۲ میلیون دلار صادرات داشته اند و پیش‌بینی می‌شود این میزان با رشد ۲۰ درصدی در سال گذشته همراه بوده باشد.

همچنین با حمایت‌های جهاددانشگاهی بیش از ۷۰ درصد شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیانِ تحت حمایت، به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده‌اند و از محصولات متنوع تولیدی این شرکت‌ها ۲۰ محصول فناورانه بصورت انحصاری در کرمانشاه تولید می‌شوند، یعنی شرکت‌های کرمانشاهی تنها تولیدکننده این محصولات در کشور هستند.

این توانمندی‌های و زیرساخت‌های مطلوب موجب شده که حالا ماموریت جدیدی به این نهاد واگذار شود، ماموریتی که نقش مهمی در آینده اقتصادی استان دارد.

طبق برنامه‌ریزی و هدفگذاری صورت گرفته ۲۰ درصد از سهمِ رشد اقتصادی هفت درصدی استان در سال جاری به سازمان جهاد دانشگاهی واگذار شده تا این بار هم این سازمان با قابلیت‌های خاص خود بتواند زمینه این رشد مهم و سرنوشت ساز را برای کرمانشاه فراهم کند.

برای انجام ماموریت آماده‌ایم/ نیازمند حمایت ویژه مسئولین استان و همکاری سایر دستگاه‌ها هستیم

دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در تشریح ماموریت جدید این سازمان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طبق هدف‌گذاری صورت گرفته کرمانشاه امسال باید به رشد اقتصادی هفت درصدی برسد و قطعا لازمه تحقق این رشد چشمگیر هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های استان است.

وی افزود: در میان نقش‌آفرینی که تمام دستگاه‌های استان در تحقق این رشد خواهند داشت، بخش اصلی کار به سازمان جهاددانشگاهی واگذار شده و این سازمان ماموریت دارد که ۲۰ درصد از این رشد اقتصادی را در استان محقق کند.

حدیدی گفت: برای تحقق این سهم ارزشمند، ماموریت‌هایی به سازمان واگذار شده که از جمله مهمترین آنها می‌توان به حمایت از توسعه شرکت‌های دانش بنیان و فناور، افزایش کمی و کیفی محصولات فناورانه، ایجاد و توسعه زیرساخت‌های فناوری استان، تکمیل زنجیره‌های ارزش در زیست بوم نوآوری استان و توسعه ساختارهای فناورانه اشاره کرد.

توسعه فعالیت‌های نوآورانه و تجاری سازی محصولات فناورانه، شناسایی و حل مسائل استانی- منطقه‌ای با استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان و فناور، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناوری‌های راهبردی جهت رفع چالش‌های استان، تقویت فعالیت‌های تحقیق و توسعه بنگاه های بزرگ اقتصادی و ارتقا بازار شرکت‌های دانش بنیان و فناور با تاکید بر استفاده از ظرفیت طرح‌های توسعه‌ای استان هم از دیگر ماموریت‌های سازمان جهاد دانشگاهی در تحقق این رشد هفت درصدی است که حدیدی به آنها اشاره کرد.

وی با تاکید بر پیگیری جدی ماموریت های جدید سازمان گفت: قطعا از هیچ تلاشی در این مسیر فروگذار نمی‌کنیم، اما تحقق این ماموریت‌ها و به سرانجام رساندن آنها نیازمند حمایت‌های ویژه از سوی مسئولین استان و همکاری همه دستگاه‌هاست.

وی افزود: اگر بخواهیم شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور را توسعه دهیم قطعا نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و بستر فعالیت این شرکت‌ها هستیم و این درحالیست که برج فناوری به تنهایی جوابگوی نیاز شرکت‌ها نیست.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، شرکت‌ها به محیط‌های کارگاهی و صنعتی برای تولید محصولات خود نیاز دارند که باز هم این کار نیازمند توسعه زیرساخت‌هاست.

حدیدی با تاکید بر نیاز استان به راه‌اندازی «شهرک فناوری»، گفت: با راه‌اندازی این شهرک، بستر لازم برای فعالیت بیشتر واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان استان فراهم شده و این امر گامی در راستای جهش تولید خواهد بود. 

وی بر لزوم توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان هم تاکید کرد و افزود: یکی از ماموریت‌های ما در تحقق سهم ۲۰ درصدی از رشد اقتصادی هدفگذاری شده استان در سال جاری، ارتقاء بازار شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور است که ارتقاء و توسعه این بازار نیازمند حمایت ویژه دستگاه‌های دولتی است. اگر شرایطی فراهم شود که تجهیزات و اقلام مورد نیاز دستگاه‌ها از شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور خریداری شود، قطعا گام مهمی در توسعه بازار این شرکت ها برداشته می‌شود.

وی افزود: از طرفی برای توسعه زیرساخت‌های فناورانه استان بازهم نیازمند حمایت‌های ویژه مسئولین استان هستیم تا بتوانیم بستر لازم برای توسعه این زیرساخت‌ها را فراهم کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • تخصیص٢ هزار میلیارد ریال اعتباربرای بهسازی سطوح پروازی فرودگاه بم
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد