Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شمسی نیا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شیوع ویروس کرونا و کسادی برخی از کسب و کارها شرایط اقتصادی بیماران خاص را بیش از قبل دچار مشکل کرده است.

وی با اشاره به همراهی همیشگی خیران و مردم نوع دوست استان کرمان در ادوار مختلف در راستای کمک به بیماران خاص تصریح کرد: خیران و مردم می توانند از طریق شماره گیری کد مهربانی  #۳۶۰*۴*۷۳۳* و شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۹۰۰۱۳۵۹۱ زکات فطریه خود را برای درمان و امور مربوط به بیماران خاص این استان اختصاص دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: همچنین کد مهربانی #۸۸۸*۶۶۵۵* و شماره کارت ۵۰۴۱۷۲۷۰۱۰۰۸۰۷۵۰ برای واریز زکات فطریه سال جاری به درمان و امور مربوط به بیماران کلیوی استان کرمان در نظر گرفته شده است.   

مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص استان کرمان بر فرهنگ‌سازی در زمینه پرداخت زکات فطریه به بیماران خاص تاکید کرد و گفت: ائمه جمعه و جماعات و رسانه‌ها نقش مهمی در راستای احیای فرهنگ زکات فطریه در جامعه دارند.

وی با بیان اینکه بیش از سه هزار بیمار همودیالیز و پیوند کلیه در کرمان وجود دارد که در شرایط فعلی نیازمند حمایت جدی هستند اظهار داشت: هزار و ۲۰۰ بیمار تالاسمی در این استان وجود دارد که اساتید بنامی در استرالیا با ارتباط با این بیماران در زمینه چگونگی خونگیری این افراد به منظور حفظ سلامت بیش از پیش آنها در حال مطالعه و تحقیق هستند.

وی گفت: هزار و ۶۰۰ بیمار ام اس و چهار هزار بیمار خاص و سخت درمان در استان کرمان تحت پوشش موسسه خیریه ثامن الحجج قرار دارند.

شمسی نیا با انتقاد از اینکه بیماران خاص در کشور حمایت نمی شوند افزود: ما باید برای نجات بیماران تلاش کنیم، در دین ما روایت شده که اگر یک نفر را نجات دایم، به اندازه نجات بشریت است.
وی اظهار داشت: ۱۰ کیلنیک با تجهیزات کامل در موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) کرمان وجود دارد و اعلام می کنم که برای اولین بار در کشور برای کمک به بیماران خاص در مراکز پوششی استان آمادگی داریم.
وی از تکمیل کلینیک جامع ام اس با کمک خیرین خبر داد و اظهار داشت: احداث یک کلینیک دیگر نیز در دستور کار قرار دارد، یکی از اهداف ما این است که در پایان امسال، افتتاح چندین بخش درمانی را داشته باشیم.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی فطریه کرمان حمایت از بیماران خاص

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی فطریه کرمان حمایت از بیماران خاص خبرگزاری جمهوری اسلامی فطریه کرمان حمایت از بیماران خاص بیماران خاص استان کرمان زکات فطریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها