Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-08@13:50:41 GMT

۷۵ درصد ایرانی ها گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۹۹۱۷

۷۵ درصد ایرانی ها گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند

رویداد۲۴ سید محمد مهدی میرناصری دبیر اجرایی هفته سلامت گوارش، گفت: امسال با توجه به شیوع کرونا، تصمیم گرفته شد تا برنامه های هفته سلامت گوارش در قالب وبینار برگزار شود.

وی با اعلام اینکه برنامه های هفته سلامت گوارش تا ۱۷ خرداد ادامه خواهد داشت، افزود: این برنامه ها بیشتر برای پزشکان است.

میرناصری ادامه داد: در هر استان برای برگزاری هفته سلامت گوارش، یک دبیر علمی و یک کمیته علمی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا ملک زاده رئیس هفته سلامت، با عنوان این مطلب که انسان سالم معمولاً بیش از ۱۰۰ تریلیون باکتری و میکروب در بدنش دارد، گفت: این تعداد، ۱۰ برابر سلول های بدن انسان است.

وی افزود: در گذشته خیلی به نقش بیماری زایی و سلامت باکتری ها و میکروب ها توجه نمی شد، اما از اول قرن ۲۱ بود که انسان و علم پزشکی و بیولوژیست ها در این مسیر قرار گرفتند به طوری که هر سال نزدیک به ۹ هزار مقاله علمی در همین ارتباط منتشر می شود.

رئیس هفته سلامت گوارش، تاکید کرد: میکروب ها نقش بسیار مهمی در سلامت و بیماری انسان دارند. تغییر میکروبیوتا که عمدتاً باکتری هستند، در این بین نقش مهمی دارند. هر کسی یک نوع میکروبیوتا دارد که عوامل تغییرزای میکروبیوتا شامل چند عامل است.

ملک زاده ادامه داد: این عوامل تغییرزای میکروبیوتا، شامل نوع تولد طبیعی و سزارین، شیر مادر، رژیم غذایی، بهداشت دهان و دندان، سن تقویمی، مصرف داروها و منطقه جغرافیایی محل زندگی است.

وی با عنوان این مطلب که یکی از مشکلات سلامت ایرانی ها بهداشت دهان و دندان است، افزود: ۹۰ درصد میکروبیوتا در لوله گوارش هستند.

بیشتر بخوانید:با رژیم کتوژنیک چربی‌هایتان را آب کنید!

ملک زاده، شناخت میکروب هایی که باعث بیماری می شوند را مورد اشاره قرار داد و گفت: به عنوان مثال، مشخص شده که میکروب هلی کوباکتر، عامل ۸۵ درصد موارد سرطان معده است.

وی افزود: یکی از مشکلات جامعه ایرانی، چاقی و اضافه وزن است. به طوری که بیش از ۷۵ درصد ایرانی ها یا چاق هستند و یا اینکه اضافه وزن دارند. همین مسئله عامل بروز بیماری هایی همچون دیابت، سکته و برخی سرطان ها است.

منبع: مهر لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت تناسب اندام هفته سلامت گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر

زهرا سیدمعلمی، در نشست مشارکت سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه که در ارتباط با پویش کشوری سلامت دهان و دندان برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما در این پویش علاوه بر آگاه سازی مردم درباره سلامت دهان و دندان خود، حساس سازی مسئولین سایر سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی است، تا مشارکت و توجه آنها را به این موضوع مهم جلب کرده و تفاهم و همکاری‌ها در این حوزه بیشتر شود.

وی با بیان اینکه همه افراد در هر دوره‌ای از زندگی با نوعی از بیماری دهان و دندان درگیر هستند، گفت: پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه و بی دندانی از جمله بیماری‌هایی است که در سنین ابتدایی و سپس در میانسالی و پیری شایع می‌شود.

مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت افزود: شایع‌ترین بیماری بشر مربوط به پوسیدگی دندان است و ۴۵ درصد از جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند.

سیدمعلمی خاطرنشان کرد: میزان پوسیدگی دندان در کودکان ۱۲ ساله ایرانی ۱/۸۴ است یعنی به طور متوسط هر کودک ۱۲ ساله ایرانی نزدیک به ۲ دندان پوسیده دارد. این وضعیت در جهان وضعیت نسبتا خوبی است ولی در سنین میانسالی میزان پوسیدگی در افراد جامعه افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: باید شاخص پوسیدگی دندان را بهبود ببخشیم و این نیازمند اقدامات پیشگیری هوشمندانه است.

سیدمعلمی ضمن مقایسه اقتصادی بین ارائه مراقبت‌های پیشگیرانه و یا انجام درمان‌های پایه و ارائه درمان‌های پیچیده و پرهزینه، افزود: با انجام اقدامات پیشگیری و درمانی پایه صرفه جویی اقتصادی زیادی در سلامت مردم و نظام سلامت می‌شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، توسعه عدالت در سلامت، پایداری ارائه خدمات دندان پزشکی در مناطق محروم، گسترش مراقبت‌های دهان و دندان برای دستیابی به هدف پوشش همگانی سلامت و بهبود سلامت دهان و دندان عموم جامعه را از اهداف دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت عنوان کرد.

سیدمعلمی افزود: برای کاهش پرداخت از جیب مردم در خدمات دندانپزشکی، علاوه بر رایگان کردن این خدمات در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و تعدیل تعرفه‌های دولتی در شهرها، از تلاش‌ها و رایزنی‌ها برای گسترش پوشش بیمه‌ای در خدمات دندان پزشکی خبر داد و گفت: امیدواریم علاوه بر بخش دولتی، دندانپزشکان بخش خصوصی نیز طرف قرارداد بیمه‌های پایه شوند تا بتوانند با کاهش هزینه‌ها به مردم خدمات دندانپزشکی را ارائه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان کشور گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • پوسیدگی دندان شایع‌ترین بیماری بشر/ به طور میانگین هر کودک ۱۲ ساله ایرانی ۲ دندان پوسیده دارد
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟