Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون مناطق محروم و کمتر توسعه یافته گفت: این فراکسیون با ۱۲۵ عضو و با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام موجودیت کرد. ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از دفتر ارتباطات مردمی نماینده منتخب ملکان در مجلس، سید علی موسوی با اعلام خبر آغاز به کار فراکسیون مناطق محروم و کمتر توسعه یافته اظهار داشت: این فراکسیون با عضویت 125 منتخب تشکیل جلسه داد و در اولین جلسه فراکسیون حدود 100 منتخب حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون مناطق محروم و توسعه نیافته گفت: پیش از ماه مبارک رمضان در جلسه فراکسیون آقای صالحی رئیس سازمان خصوصی سازی و آقای بذرپاش رئیس بنیاد احسان حضور یافتند.

وی ادامه داد: در ماه مبارک نیز دو جلسه فراکسیون برگزار شد که در یک جلسه وزیر راه و شهرسازی و آقای بختیاری رئیس کمیته امداد و در جلسه دوم وزیر کشاورزی و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور یافتند.

منتخب مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی تشریح اهداف و برنامه‌های فراکسیون مناطق محروم گفت: محرومیت‌زدایی، توسعه متوازن از اهداف مهم این فراکسیون است، به علت عدم توسعه متوازن در شهرهای کوچک و و کلان شهرها فاصله زیادی از نظر برخورداری از امکانات بین این مناطق وجود دارد.

پایگاه اطلاع‌رسانی فراکسیون مردمی نیروهای انقلاب رونمایی شدگفتگو|میرتاج‌الدینی: مجلس دهم از قافله مدیریت کشور عقب ماند/ تشکیل فراکسیون راهبردی با هدف بازگرداندن جایگاه مجلس به رأس امور

وی ادامه داد: عدم توسعه یافتگی در مناطق محروم و شهرستان‌ها موجب مهاجرت مردم از این مناطق به شهرها و بروز پدیده حاشیه نشینی شده است.

سید علی موسوی تاکید کرد: ایجاد توسعه متوازن موجب مهاجرت معکوس به شهرستان‌ها خواهد شد و مشکلات کلان شهرها رفع می‌شود.

رئیس فراکسیون مناطق محروم و در حال توسعه گفت: فراکسیون مناطق محروم بر اجرای دقیق قانون توسعه روستایی نظارت خواهد کرد و در راستای توسعه زیرساخت‌ها برای توسعه صنایع منطقه محروم اقدام خواهد کرد.

وی افزود: باید قوانین و مقرراتی وضع شود که سرمایه گذاری در مناطق محروم تسهیل شود علاوه بر این برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری در مناطق محروم تسهیلاتی در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: در این راستای باید قوانینی جهت تسهیل سرمایه‌گذاری در مناطق محروم به تصویب برسد.

رئیس فراکسیون مناطق محروم استفاده از منابع صندوق توسعه ملی یکی از راهکارهای توسعه این مناطق خواند و گفت: باید منابع صندوق توسعه ملی در این منطقه سرمایه گذاری شود تا کسب و کار رونق یافته و معضل بیکاری حل شود.

انتهای پیام/115/

R7887/P4001/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فراکسیون مناطق محروم مناطق محروم سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۰۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی

سمیه رفیعی گفت: وضعیت شاخص عملکرد محیط زیست کشور نشان دهنده افت ۶۶ رتبه‌ای از رتبه ۶۷ به ۱۳۳ از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ است. بررسی مقایسه‌ای شاخص‌های کشور نشان می‌دهد که ایران در بسیاری از شاخص‌های جدید تعریف شده همچون شاخص قرارگرفتن در معرض دی اکسید نیتروژن، قرارگرفتن در معرض دی اکسید گوگرد، قرارگرفتن در معرض مونو اکسید کربن و شاخص انتشار گازهای گلخانه‌ای پیش‌بینی شده تا سال ۲۰۵۰ رتبه و نمره بسیار ضعیفی کسب کرده است.

رفیعی بیان کرد:بر اساس گزارش بانک جهانی میزان کل تولید پسماند عادی در جهان در سال ۲۰۱۶ برابر با ۰۲/۲ میلیارد تن بوده که پیش بینی می شود تا ۲۰۵۰ به ۴۰/۳ میلیارد تن برسد. از این میزان پسماند عادی، نزدیک به ۲۱ میلیون تن هر سال در ایران تولید می شود.هر پسماندی که تولید شود دیگر از بین نمی رود؛ فقط بسته به نوع مدیریت می‌تواند به صورت تبدیل به مواد دیگر، انرژی و یا در بدترین حالت در زمین دفن شود. بر اساس گزارش بانک جهانی در سطح دنیا ۶/۶۹ درصد پسماندها دفن و بقیه به مواد دیگر و یا انرژی تبدیل می‌شوند.

او تصریح کرد:گزارش‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور نشان می‌دهد که نرخ تفکیک پسماندها در مبدأ در کشور نزدیک به ۱۰ درصد است، این بدان معناست که در صورت عدم بهره‌مندی از مشارکت مردمی عملاً امکان استقرار اقتصاد چرخشی در کشور و دستیابی به مزایای آن غیرممکن خواهد بود. براساس یک برآورد صورت گرفته توسط اتحادیه صنایع بازیافت ایران، ارزش هشت قلم پسماند بازیافتی شهری در ایران ۳.۵ میلیارد دلار برآورد شده است. علاوه بر این ارزش‌افزوده از تکمیل زنجیره بازیافت پسماندهای صنعتی و کشاورزی در ایران ۱۰ میلیارد دلار برآورد شده است که به معنای اشتغال پایدار ۱.۲۶۰.۰۰۰ نفری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی