Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه به نقل از العالم، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد: امام خمینی (ره) زمانی که روز قدس را بعد از پیروزی انقلاب اعلام کرد، این امر ماحصل مسیری طولانی از جهاد بود. مخالفت امام خمینی با شاه به دلیل تسلیم شدن شاه در مقابل مواضع آمریکا و کمک‌های شاه به اسرائیل بود و در آن هنگام شاه هم‌پیمان کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضع مراجع دینی شناخته شده و غیر شناخته شده در نجف یا قم یا هر مکان دیگر هم موضعی شفاف و بی تردید نسبت به مساله فلسطین بود و آن اینکه فلسطین باید به مردم آن بازگردد و اسرائیل یک رژیم غاصب است و باید زوال یابد و ماندن آن مشروعیت ندارد.

وی خاطرنشان کرد: ما در لبنان، نسل‌های ما و اجداد ما و فرزندانمان ما نیز بر اساس این موضع رشد یافته‌ایم که این موضع اسرائیل را شر مطلق می‌داند. موضع ما تا به الان نسبت به قدس و مساله فلسطین یک موضع عقیدتی، ایمانی، شرعی، حقوقی و نیز موضعی انسانی و اخلاقی است و این به معنای آن است که این موضع گیری تغییر نمی‌کند و این موضع فراموش نمی‌شود و قابل معامله نیست. هرکس که بر این امر حساب باز می‌کند که از طریق جنگ یا گرسنه نگه داشتن یا گمراه کردن می‌تواند این موضع را تغییر دهد، اشتباه می‌کند. برخی گمان می‌کنند که مقاومت در لبنان و فلسطین عبارت از یک شور جوانی است و تمام می‌شود، اما اشتباه می‌کنند، چراکه این یک عقیده است که نسل به نسل انتقال پیدا می‌کند. این یک مساله عاطفی نیست، بلکه یک موضع عقیدتی است.

سید حسن نصرالله عنوان داشت: حق، با گذر زمان زایل نمی‌شود، چیزی که به صورت دزدی حاصل شده، با گذر زمان، قانونی نمی‌شود. دزد چیزی را که سرقت کرده است، با گذر زمان تحت تملک قانونی‌اش نمی‌شود. فلسطین از "بحر تا نهر" (بحرالمیت تا رود اردن) متعلق به مردم فلسطین است و باید به آنها بازگردد. این خانه متعلق به مردم فلسطین است. آنچه که سرقت شده است، با گذر زمان تبدیل به ملک شرعی نمی‌شود، ولو اگر تمامی جهانیان مشروعیت آنچه را که دزد، ربوده است، به رسمیت بشناسند. هیچ شخص فلسطینی، یا عربی یا مسلمان یا مسیحی حق ندارد بخشی از فلسطین یا قدس را به صهیونیست‌ها بدهد، این‌ها مقدسات امت است و این سرزمین متعلق به مردم فلسطین است و فقط برای نسل کنونی نیست، بلکه برای نسل‌های آتی نیز است.

دبیرکل حزب‌الله افزود: مسئولیت بازگرداندن مقدسات و حقوق، در وهله نخست مسئولیت مردم فلسطین است، اما مسئولیت امت نیز است. مقاومت به هر شکلی، تنها راه برای آزادسازی اراضی و مقدسات و بازگرداندن حقوق است و هر راه دیگری، وقت تلف کردن است و فقط به بن بست منتهی می‌شود، همانند چیزی که در مذاکرات اخیر رخ داد و آزادسازی طی دو سه سال حاصل نشد. طولانی بودن زمان نبرد، نباید دلیلی برای ناامیدی شود و نسل‌ها باید این مسئولیت را حفظ کنند و می‌بایست مقاومت ادامه یابد و نسل معاصر اگر احساس می‌کند که قادر به مقاومت نیست، نباید این را توجیهی برای مشروعیت بخشیدن بداند و نباید آن را به رسمیت بشناسد. نبردهای آزادسازی سال‌های طولانی زمان می‌برد.

وی خاطرنشان کرد: امروز باید شفاف باشیم که با چه کسی می‌جنگیم. مردم لبنان با اسرائیل می‌جنگند. مردم فلسطین با اسرائیل می‌جنگند. ظاهر امر این است که با اسرائیل می‌جنگیم، اما حقیقت این است که جنگ با آمریکا است. اسرائیل فقط در خط مقدم است و این جنگ با دولت‌های آمریکاست. برخی ممکن است که این مساله را بپذیرند، اما برخی که این امر را نمی‌پذیرند، باید در نگاه خود بازنگری کنند. آمریکا تجهیزاتی به اسرائیل می‌دهد که به هیچ طرفی نمی‌دهد. حمایت‌های اقتصادی بسیاری از اسرائیل ارائه می‌دهد. مانورهای مشترک با ارتش اسرائیل صورت می‌گیرد و تمامی اقدامات برای مشروعیت بخشی به دشمن اسرائیلی صورت می‌گیرد.

نصرالله ادامه داد: در لبنان، آمریکا اجازه محکوم کردن هیچ جنایتی که توسط اسرائیل صورت می‌گرفت را نمی‌داد و آمریکا تمامی روابط بین‌المللی خود را به نفع اسرائیل به کارگرفت تا کشورها به اسرائیل خدمات ارائه دهند و روابط را با اسرائیل عادی سازی کنند. آمریکا برای برتری نظامی اسرائیل تلاش کرد. نبرد حقیقی با آمریکا است. آمریکا جنگ‌هایی را برای دفاع از اسرائیل در منطقه به راه می‌اندازد و به سمت وقوع جنگ‌ها در منطقه سوق می‌دهد تا اسرائیل را تثبیت کند. به عنوان مثال، جنگ صدام علیه ایران و امروز جنگ تحمیلی که علیه یمن رخ داده است.

دبیرکل حزب‌الله اظهار کرد: در شرایط کنونی، در نزاع کنونی، در رده بندی مواضع، برخی از دولت‌ها از این معادله خارج شده‌اند و به وضعیت خود و به بحران‌های داخلی‌شان مشغول هستند. کشورهایی دیگر، از معامله نزاع با دشمن خارج شده‌اند، اما بی طرف نیستند، بلکه موضع طرف‌هایی را گرفته‌اند که به دشمن کمک می‌کنند. فلسطینی‌ها را در کشورهای عربی بازداشت می‌کنند، فلسطینی‌ها را در فهرست "تروریست‌ها" قرار می‌دهند، به عادی سازی روابط با اسرائیل می‌پردازند. این کشورها در واقع موضع دوست و پشتیبان اسرائیل را در پیش گرفته‌اند. برخی از کشورها، در قلب معادله هستند که تعدادشان محدود است، در راس‌شان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری سوریه است. جنبش‌های مردمی هم که در عراق، لبنان، افغانستان، بحرین، شمال آفریقا و نیجریه وجود دارد. اما در پشتیبانی از محور آمریکایی و اسرائیلی، برخی از کشورهای عربی علناً خدماتی به این محور در عراق یا در یمن یا در بحرین و لبنان یا علیه جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌دهند.

دبیرکل حزب‌الله گفت: طی سال گذشته، آمریکا و اسرائیل بر سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران یا دست کم تغییر موضع نظام درخصوص مساله فلسطین حساب باز می‌کردند. ترامپ فکر می‌کرد که خروجش از برجام، بحران معیشتی شدیدی در ایران ایجاد می‌کند و تظاهرات گسترده برگزار می‌شود و خصومتی میان گروه‌های سیاسی در ایران رخ می‌دهد. بولتون به خانه‌اش رفت، اما نظام جمهوری اسلامی ایران پابرجاست. اسرائیل بر گروه‌های تکفیری حساب باز کرد، همانند گروه‌هایی که در مرزهای شرقی یا غربی ایران درصدد حملات تروریستی بودند که ایران با این امر مقابله کرد. اسرائیل حتی بر کرونا هم حساب باز کرده بود اما جمهوری اسلامی ایران از امتحان کرونا نیز با افتخار بیرون آمد. سازمان بهداشت جهانی اذعان می‌کند که نظام بهداشتی در ایران قدرتمند است. اسرائیل با تاکید شرایط را به سمت وقوع جنگ میان آمریکا و ایران هم سوق می‌داد، اما این امر نیز شکست خورد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سید حسن نصرالله روز قدس فلسطین پارسی خبر جمهوری اسلامی ایران دبیرکل حزب الله مردم فلسطین گذر زمان حساب باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اتحادیه عرب درباره مسئله غزه و فلسطین

به گزارش خبرگزاری آناتولی، اتحادیه عرب روز چهارشنبه برای بررسی حمله مرگبار رژیم صهیونیستی به نوار غزه جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد.

مهند الاکلوک، نماینده فلسطینی اتحادیه عرب در بیانیه‌ای گفت: «این نشست در خصوص نسل‌کشی اسرائیل، کشف گور‌های دسته‌جمعی در غزه و وتوی آمریکا علیه درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل برگزار می‌شود».

به گفته آژانس دفاع مدنی غزه، پس از عقب نشینی ارتش اسرائیل از منطقه پس از یک حمله زمینی ۴ ماهه، حداقل ۲۸۳ جسد از یک گور دسته جمعی در بیمارستان ناصر در شهر جنوبی خان یونس پیدا شد.

هفته گذشته آمریکا پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را در شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

فلسطین نشست روز چهارشنبه را برای گفتگو درباره حملات اسرائیل در غزه و کرانه باختری اشغالی درخواست کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تغییر در پیشنهاد آتش‌بس رژیم صهیونیستی پس از موضع قاطع مقاومت
  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
  • بیانیه وزارت خارجه در سالگرد واقعه طبس و شکست آمریکا
  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • ضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصرالله
  • نشست اتحادیه عرب درباره مسئله غزه و فلسطین
  • موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل