Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:00:33 GMT

نتیجه آزمایش واکسن کرونا روی انسان مشخص شد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۴۷۹۰

نتیجه آزمایش واکسن کرونا روی انسان مشخص شد

واکسن "کروناویروس" چینی‌ها که روی ۱۰۸ فرد سالم تست شد، نتایج امیدوار کننده‌ای را نشان داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از شینهوا، بر اساس مقاله‌ای که به صورت آنلاین در مجله پزشکی"medical journal" منتشر شد، یک واکسن "کرونا ویروس" که توسط چینی‌ها ساخته شده است، در مرحله آزمایش بالینی روی انسان، نتایج امیدوارکننده‌ای را نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واکسن ایمن بوده و پاسخ ایمنی بدن در برابر بیماری "کووید-۱۹" را به همراه داشت.

در مرحله آزمایش بالینی، این واکسن به ۱۰۸ فرد بزرگسال سالم تزریق شد و پس از ۲۸ روز، نتایج امیدوارکننده‌ای نشان داد.

نتایج نهایی این واکسن هم طی ۶ ماه آینده ارزیابی خواهد شد.

به نقل از این مجله پزشکی، آزمایشات بالینی بیشتری نیاز است تا پاسخ ایمنی بدن در برابر ویروس "SARS-COV-۲" به طور قطعی مشخص شود.

"وی چن"(Wei Chen) از موسسه زیست فناوری پکن، مسئول این پروژه مطالعاتی گفت: این نتایج نقطه عطف مهمی در راه مهار بیاری کووید-19 است. آزمایش بالینی این واکسن نشان داد که تنها یک دوز از واکسن مذکور که "Ad5-nCoV" نام دارد، در عرض ۱۴ روز، در بدن افراد آزمایش شده آنتی‌بادی‌های ویژه ویروس و سلول‌های T تولید کرد.گرچه این نتایج باید با احتیاط تفسیر شوند.

وی ادامه داد: چالش‌های توسعه واکسن کووید-۱۹ بسیار جدید و بی‌سابقه است و تحریک سیستم ایمنی بدن لزوما نشانگر این نیست که واکسن ساخته شده، انسان را در برابر بیماری "کووید-۱۹" محافظت می‌کند.

وی چن در نهایت افزود: این نتیجه امیدوارکننده است ولی هنوز برای اینکه واکسن در دسترس همگان قرار گیرد، راهی طولانی در پیش داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۴۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف

این‌که چقدر افراد یک جامعه به یکدیگر اعتماد دارند و چقدر به دولت و سیاستمداران اعتماد می‌کنند، باعث شکل‌گیری تعریفی به نام سرمایه اجتماعی است؛ شاخصی که در بزنگاه‌های مهم اجتماعی و سیاسی می‌تواند برای یک کشور راهگشا باشد. اگر نخواهیم با مصداق‌های سیاسی به تشریح اهمیت این شاخص بپردازیم، می‌توان به فراگیری کرونا در ایران اشاره کرد؛ فراگیری بیماری‌ای که کنترل و مهار آن تنیدگی مهمی با سرمایه اجتماعی داشت. شاید به‌دلیل میزان اهمیت مراقبت‌های بهداشتی بود که راه‌حل این چالش پزشکی را می‌بایست در اعتماد عمومی جست‌وجو می‌کردیم. اتفاقی که البته در مقایسه با دیگر کشورها وضعیت ایران را بهتر نشان می‌داد. اعتماد عمومی یعنی انتظار مردم از دریافت پاسخ مثبت به خواسته‌های‌شان از طریق متولیان امور. البته حداقل داده‌های آماری استخراج‌شده از پژوهش‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد این شاخص رو به کاهش است اما در این میان جامعه ایرانی به چه کسانی همچنان اعتماد دارد و ازچه قشروگروهی سلب اعتماد کرده است؟ نکته مهم در میانه نتایج این آمارها این است که بدانیم صرف خوانش داده‌های آماری نمی‌توان به نتیجه درستی رسید و گاه خروجی این داده‌های بدون تحلیل می‌تواند گمراه‌کننده باشد. نتایج آخرین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان درسال۱۴۰۲نشان می‌دهد که با وجود کاهش سرمایه اجتماعی، همچنان پزشکان، معلمان واستادان دانشگاه اقشار مورد اعتماد در جامعه هستند. با این حال درصد اعتماد «زیاد یا خیلی‌زیاد» به این اقشار نیز حدود۵۰درصد بوده است. همچنین، نتایج این پیمایش نشان می‌دهد با وجود آن‌که درسال۱۳۹۴اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد»به هنرمندان و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۵۴ درصد بوده، درسال ۱۴۰۲، اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد» به سلبریتی‌ها و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۱۷درصد گزارش شده است. رد و نشان چرایی افول اعتمادنزد این افراد رامی‌توان درعملکردآنها طی چند سال اخیر درجامعه ایرانی جست‌وجو کرد. البته نکته جالب توجه این است که درمیان سایر اقشار نه‌فقط اعتماد به کسبه و بازاریان کاهش نداشته بلکه چند درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • نتایج کمانداران ایران در دور حذفی کاپ جهانی شانگهای
  • جام کشتی تختی اهواز؛ نتایج فینال پنج وزن نخست مشخص شد
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • اعلام زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف