Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور درباره برگزاری نماز عید سعید فطر در بقاع متبرکه گفت: نماز عید سعید فطر در بقاع متبرکه در مناطقی که طبق مصوبه ستاد ملی  مقابله با کرونا سفید اعلام شده‌اند، با رعایت نکات و دستورالعمل‌های بهداشتی که اعلام شده است، در فضای باز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره بازگشایی بقاع متبرکه ادامه داد: بعد از ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر، اماکن متبرکه، بقاع امامزادگان و حرم‌های مطهر در سه مرحله بازگشایی می‌شوند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به پیشنهاد کارگروه زیارتی ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص بازگشایی اماکن متبرکه گفت: ما به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد دادیم بازگشایی اماکن متبرکه در سه مرحله صورت بگیرد، در مرحله اول صحن‌ها بازگشایی می‌شوند که این مرحله بعد از عید سعید فطر انجام می‌شود. در مرحله دوم رواق‌ها و در مرحله سوم نیز بخش ضریح‌های مطهر بازگشایی شود.

حجت‌الاسلام نوروزپور خاطرنشان کرد: بعد از عید سعید فطر با رعایت فاصله بهداشتی و انجام پروتکل‌ها در ساعاتی از روز صحن‌ها بازگشایی خواهند شد و مردم می‌توانند با حضور در صحن‌ها زیارت خود را انجام دهند البته توصیه ما این است که مدت زیادی در صحن‌ها نمانده و زیارت را به سرعت انجام داده و حرم را ترک کنند. همچنین برنامه‌ریزی شده است که زائران گرامی از یک در بقعه با رعایت تمام مسائل بهداشتی و غربالگری که در جلوی در صورت می‌گیرد، وارد شده و پس از انجام یک زیارت مختصر از در دیگر خارج شوند.

وی با بیان اینکه در مناطق سفید و کم‌خطر این محدودیت‌ها برای بقاع متبرکه کمتر است، ادامه داد: در زمانی که وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کند که مناطق با خطر متوسط و پرخطر نیز کم خطر شده‌اند ان‌شاءالله محدودیت‌ها برای زیارت در اماکن متبرکه نیز کمتر خواهد شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره حضور مسافران در این ایام در زائرسراها و مهمانسراها تصریح کرد: زائرسراها و مهمانسراها از تصمیماتی که ستاد مقابله با کرونا در هر استان اتخاذ می‌کند پیروی می‌کنند. یعنی هر مصوبه‌ای که از سوی ستادهای استانی تکلیف شده است، زائرسراها و مهمانسراها نیز از همان مصوبه تبعیت می‌کنند. مثلا اگر هتل‌ها و مسافرخانه‌ها در شهر یا استانی اجازه فعالیت داشته باشند زائرسراها نیز می‌توانند فعالیت کنند. اما چنانچه ستاد مقابله با کرونا استان و شهرستان اجازه بازگشایی به هتل‌ها و مسافرخانه‌ها نداده باشد قطعا زائرسراها نیز تبعیت کرده و فعالیتی نخواهند داشت.

حجت‌الاسلام نوروزپور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر انقلاب فرموده‌اند که باید توصیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین توصیه‌های وزارت بهداشت توجه کرد چراکه آنها به سلامت جامعه توجه دارند و باید زنجیره بیماری قطع شود. سفرها باعث می‌شود زنجیره بیماری قطع نشده و بیماری کرونا در کشور چرخش داشته باشد. مردم اگر بتوانند از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند، بسیار خوب است تا ان‌شاءالله همینطور که روند کاهشی بیماری را شاهد هستیم بتوانیم وضعیت بهتری داشته باشیم و این بیماری را به طور کامل شکست دهیم و بعد از آن مردم به سفر رفته و ما در اماکن متبرکه پذیرای آن‌ها باشیم.

کد خبر 514272 برچسب‌ها كرونا در ايران رمضان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران رمضان ستاد ملی مقابله با کرونا عید سعید فطر اماکن متبرکه بقاع متبرکه عید فطر صحن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در این همایش گفت: آمار‌های غیر رسمی در کشور نشان می‌دهد سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در کشور انجام می‌شود که بسیار نگران کننده است و لازم است تا همه دستگاه‌ها در این زمینه فعالیت‌های جدی کنند.

ذاکریان افزود: سال ۱۴۰۰ با هدف جلوگیری از سقط عمد جنین موسسه نفس از مشهد شروع به فعالیت کرد و تا الان بیش از ۳۰۰۰ مورد جلوگیری از سقط عمد جنین در کشور توسط این موسسه انجام شده است.

وی بیشترین دلیل سقط عمد در کشور را ناسازگاری زوجین و احساس عدم امنیت عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرکرد
  • ۶ هزار نفر به برگزاری انتخابات مرحله دوم کمک می کنند
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • برگزاری مراسم سالگرد شهادت امام صادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • بازگشایی نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی در قم
  • برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۲۷ بقعه متبرکه
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد