Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران درباره سفرها در ایام تعطیلات عید فطر گفت: تمام نهادهای علمی و تخصصی چه بین المللی و چه سازمان بهداشت جهانی و چه در کشورمان معتقدند که اثربخشترین و موثرترین راه جلوگیری از چرخه انتقال ویروس عدم مسافرت، رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ما هنوز به پایان بیماری کرونا در کشور نرسیده ایم، ادامه داد: در طی یکی دو روز گذشته شاهد بودیم که به یکباره جاده های منتهی به شمال کشور بسیار پرترافیک شده است و حجم تردد در این محورها نشان دهنده این است که گویی شرایط برای مردم عادی شده است، در حالی که ما تمام تلاش مان این بود که حساسیت ها نسبت به شیوع بیماری همچنان حفظ شود و به مردم اطمینان خاطر کاذب ندهیم.

استاندار تهران با تاکید براینکه تمام اقدامات ما پرهیز از عادی سازی بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه هنوز چرخه بیماری و این ویروس ادامه دارد و همچنان در بیمارستان ها بیماران مبتلا به کرونا پذیرش می شوند، درخواست ما از مردم این بود که در این مدت به سفر نروند، چراکه این احتمال وجود دارد که مسافرتهای غیرضرور تمام زحمات کادر درمان و همه افرادی که برای کاهش این بیماری تلاش کردند را با علامت سوال مواجه کند و ما دوباره با انتقال ویروس مواجه شویم. 

محسنی بندپی با بیان اینکه برای جلوگیری از سفرهای غیرضرور اعلام شده بود که رستوران ها بعد از ماه مبارک رمضان فعالیت کنند، خاطرنشان کرد: درخواست ما از مردم این بود که به توصیه ها توجه کنند تا به این درجه از اطمینان و پایداری برسیم که بیماری از بین رفته است تا پایان سال ۹۹ همچنان زمان باقی است و مردم در فرصت های دیگر به سفر بروند، چراکه سفر را می شود همیشه رفت، اما اگر خدای نکرده فردی به بیماری مبتلا شود، خیلی ها دچار گرفتاری می شوند. 

وی درباره وضعیت استان تهران گفت: وضعیت استان تهران از نظر بیماری در حال حاضر وضعیت خوبی است، اما نگرانی ما این است که بعد از بازگشت مردم از سفرها دوباره با مشکل مواجه می شویم. در حال حاضر میزان فوت شدگان به دلیل ابتلا به بیماری کرونا در تهران به کمتر از ۱۰ نفر کاهش پیدا کرده است. ۳ الی ۴ روز است که توانستیم این شرایط را حفظ کنیم و حتی اول خردادماه در کلانشهر تهران فقط ۵ نفر فوتی داشتیم.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: شیب نزولی خوبی را در تهران شاهد بودیم و می توانستیم در ظرف یک هفته الی ۱۰ روز آینده تهران را نیز جزو مناطق سفید اعلام کنیم، اما در حال حاضر این دغدغه و نگرانی وجود دارد که بعد از بازگشت مسافران از سفرها چه شرایطی دوباره در تهران ایجاد می شود؟

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا تعطیلات عید فطر محسنی بندپی کرونا در تهران سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی استاندار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد

جیان کارلو سیری، مدیر برنامه جهانی غذا در ژنو در خصوص ادامه محاصره غزه و همه‌گیر شدن گرسنگی گفت: «ما روز به روز به وضعیت قحطی نزدیک‌تر می‌شویم. سوءتغذیه در میان کودکان در حال گسترش است. تخمین می‌زنیم که ۳۰ درصد کودکان زیر دو سال در حال حاضر به شدت دچار سوءتغذیه شده و ۷۰ درصد از جمعیت شمال غزه با گرسنگی فاجعه بار روبرو هستند». 

به گزارش وبسایت سازمان ملل، این مقام در یکی از شدیدترین هشدار‌هایی که تا کنون صادر شده گفت: «شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد هر سه مرحله قحطی یعنی ناامنی غذایی، سوء تغذیه و مرگ و میر در شش هفته آینده پشت سر گذاشته خواهد شد». 

مدیر برنامه جهانی غذا گفت که بعد از ۷ ماه بمباران رژیم صهیونیستی، مردم دیگر حتی نمی‌توانند ابتدایی‌ترین نیاز‌های غذایی خود را برآورده کنند. به گفته او «آن‌ها تمام راهبرد‌های مقابله با گرسنگی مثل خوردن علوفه حیوانات و فروختن اموال برای خرید غذا را به پایان رسانده‌اند. آنها به شدت فقیر هستند و مشخصا برخی از آنان دارند از گرسنگی می‌میرند».

به گفته این مقام سازمان ملل، تنها راه برون رفت از این وضعیت آن است که در مدت زمان بسیار کوتاهی مواد غذایی به صورت روزانه وارد غزه شود.

گزارش پیشین سازمان ملل که ماه مارس منتشر شد، نشان می‌داد احتمالا تا ماه مه غزه وارد دوره قحطی خواهد شد. گفته می‌شود احتمالا قحطی تا ماه ژوئیه در سراسر نوار غزه گسترش خواهد یافت. 

پیش از این، دفتر رسانه‌ای دولتی غزه اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی به طور گسترده‌ای مانع ورود کمک‌ها به نوار غزه می‌شود و آمار‌هایی که از ورود کامیون‌های کمکی به غزه منتشر می‌کند، «جعلی» است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • انتخابات در تهران تمام الکترونیک است + فیلم
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا