Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، وقوع سیلاب فروردین ماه ۹۸ در استان لرستان شهرهای مختلف این استان از خرم‌آباد مرکز لرستان گرفته تا پلدختر، دلفان، کوهدشت، دورود، چگنی و … را درگیر کرد.

در جریان وقوع این سیلاب واحدهای مسکونی، تجاری، زیرساخت‌های حوزه راه، شیلات، کشاورزی و… خسارت‌های فراوانی را متحمل شدند، خسارت‌هایی که با گذشت یک سال هنوز لرستان از زیر بار مصائب آنها کمر راست نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأمین اعتبار برای پروژه‌های آسیب‌دیده از سیل در لرستان

بیشترین خسارات سیلاب استان لرستان، در شهرستان پلدختر برآورد شده است به‌طوری‌که نماینده این شهرستان از خسارت ۵ هزار میلیاردی در جریان وقوع سیل به پلدختر خبر داده است.

کشاورزان لرستانی حالا در انتظار دریافت تسهیلات هستند؛ یک سال گذشته است و برخی از آنها به دلیل عدم ثبت پرونده خسارتشان در سامانه در بلاتکلیفی به سر می‌برند، بر اساس اعلام مسئولان جهاد کشاورزی لرستان، وزارت کشور باید سامانه «سجاد» را باز کند تا آنها بتوانند اطلاعات کشاورزان سیل زده را برای دریافت تسهیلات در این سامانه ویرایش کنند.

نماینده مردم ۲ وزیر را برای حل مشکل مردم فراخواند

حمیدرضا کاظمی، منتخب مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: ۱۵۰۰ پرونده کشاورزان سیل زده این شهرستان با بیش از ۲۰ میلیارد تومان خسارت تا کنون حتی ثبت سامانه نشده که باید پیگیری شود.

وی با بیان این‌که سیل داشته‌ها و زیرساخت‌های پلدختر را تخریب کرد، افزود: تا کنون برای احداث دیواره ساحلی پلدختر مبلغ ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده اما برای ایمنی کامل بخش غربی شهر از نفوذ سیلاب باید احداث این دیواره تا پایین دست استمرار پیدا کند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: بازسازی جاده پلدختر- خرم آباد که در جریان سیل تخریب شده بیش از هزار میلیارد تومان هزینه لازم دارد که باید برای خدمت رسانی به مردم از تمام توان و ظرفیت بهره گرفت.

کاظمی افزود: برای جبران خسارات ناشی از سیل و استفاده از فرصت خدمت رسانی به مردم در برنامه است وزیر راه و وزیر جهاد کشاورزی را جهت پیگیری وضعیت جاده پلدختر -خرم آباد و توجه به خسارات کشاورزان سیل زده به پلدختر دعوت شوند.

۱۸۴ میلیارد تسهیلات پرداخت کردیم

این سخنان منتخب مردم پلدختر و معمولان موجب شد تا بار دیگر آخرین وضعیت پرداخت خسارت‌ها به کشاورزان سیل زده را از مسئولان جهاد کشاورزی لرستان جویا شویم.

نامدار صیادی، معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان در این رابطه به خبرنگار مهر، گفت: از دو منظر این امر در دستور کار است، یکی بحث تسهیلات بانکی ارزان قیمت و دیگری کمک بلاعوض است.

وی با بیان این‌که تا کنون به ۲۸ هزار و ۶۰۰ نفر مبلغ ۱۰۴ میلیارد تومان کمک بلاعوض پرداخت شده است، عنوان کرد: همچنین تا کنون ۱۸۴ میلیارد تومان برای ۲۳ هزار نفر به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت معرفی شده است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان، تصریح کرد: از این تعداد ۱۱ هزار نفر موفق به دریافت ۷۷ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت شده‌اند.

کشاورزان سیل‌زده معطل وزارت کشور

صیادی با تاکید بر این‌که در حال حاضر مسئله و مشکلی که وجود دارد مربوط به سامانه «سجاد» است، گفت: این سامانه اجازه ویرایش را به ما برای ۴۵۵ پرونده از کشاورزان سیل زده استان نمی‌دهد.

وی با بیان این‌که این پرونده‌ها مربوط به کسانی است که به نوعی پرونده آنها ثبت شده اما بالاخره خطاهایی اتفاق افتاده که این پرونده‌ها نیازمند به ویرایش هستند، تصریح کرد: سامانه «سجاد» در اختیار وزارت کشور است، این وزارتخانه باید امکانی را فراهم کند که ما بتوانیم این ۴۵۵ پرونده را تعیین تکلیف کنیم.

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان داشت: اگر این تعداد پرونده تعیین تکلیف شوند، عملاً بحث پرداخت کمک‌های بلاعوض بسته می‌شود.

۱۴۰۰ پرونده هنوز در سامانه وزارت کشور ثبت نشده است

صیادی با اشاره به اینکه حدود ۲۹ هزار کشاورز لرستانی در جریان سیلاب خسارت دیدند، عنوان کرد: ۱۰۴ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای همه بخش‌های شیلات، زراعت، دام و… در نظر گرفته شده، اما به دلیل حساسیتی که در حوزه شیلات وجود دارد از این مبلغ ۱۳ میلیارد تومان مربوط به شیلات و آبزیان است.

وی، گفت: همچنین از ۱۸۴ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت، ۶۲ میلیارد تومان مربوط به حوزه شیلات و آبزیان است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه علاوه بر ۴۵۵ پرونده یاد شده که نیازمند به ویرایش هستند، هزار و ۴۰۰ پرونده دیگر نیز جامانده داریم که هنوز در سامانه ثبت نشده‌اند، بیان داشت: مبلغ مورد نیاز این هزار و ۴۰۰ پرونده نیز حدود شش میلیارد تومان است.

صیادی، افزود: در مجموع مبلغ مورد نیاز برای این تعداد پرونده ۸ میلیارد تومان است.

در انتظار باز شدن سامانه هستیم

وی با بیان این‌که علت نیاز ویرایش این ۴۵۵ پرونده، اشتباه از طرف کاربرهای ما بوده است، ادامه داد: اما هزار و ۴۰۰ پرونده دیگر جامانده هستند که کلاً در سامانه ثبت نشده‌اند و نیازمند این هستیم که سامانه «سجاد» باز شود و اطلاعات این پرونده‌ها را ما بارگذاری کنیم.

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: اگر ۴۸ تا ۷۲ ساعت به ما فرصت بدهند ما ۴۵۵ پرونده که مبلغ مورد نیاز آنها ۲ میلیارد تومان بوده را تعیین تکلیف می‌کنیم.

صیادی با تاکید بر این‌که مشکل این ۴۵۵ پرونده به دلیل اشتباه کاربرهای ما و تا حدودی کشاورزان است، گفت: در سطح کشور ۱۹ هزار پرونده نیازمند به ویرایش داریم که از این تعداد ۴۵۵ مورد مربوط به لرستان است.

کد خبر 514310 برچسب‌ها سيل استان لرستان کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سيل استان لرستان کشاورزی معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان کشاورزان سیل زده میلیارد تومان وزارت کشور ۴۵۵ پرونده ارزان قیمت تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، در راستای عرضه‌ی «اوراق مالی اسلامی دولتی» توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی (دولت) در تواترهای هفتگی، مرحله اول حراج اوراق مرابحه عام در سال ۱۴۰۳ برای فروش به بانک‌ها، مؤسسات اعتباری غیربانکی و نهادهای مالی موضوع بند (۲۱) ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار ج. ا. ایران، در روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است، بانک مرکزی در حراج‌های مزبور خدمات کارگزاری مورد نیاز را به وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی ارائه می‌دهد. نحوه برگزاری حراج و اوراق عرضه‌شده مطابق با جداول ذیل خواهد بود:

وزارت امور اقتصادی و دارایی الزامی به پذیرش کلیه پیشنهادات دریافتی یا فروش کلیه اوراق عرضه‌شده در حراج را ندارد. بانک مرکزی سفارشات دریافت شده از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی را به منظور تصمیم‌گیری به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال می‌نماید تا نسبت به تعیین و اعلام سفارش‌های برنده اقدام نماید. کارگزاری این بانک ضمن تامین‌زیرساخت معاملات، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی عرضه و فروخته شده نداشته و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تأمین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.

کد خبر 6090782 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید از سه‌شنبه
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان