Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین نگهدار معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۶۸ هزار بهره بردار بخش کشاورزی پارسال به مبلغ ۳ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان از سوی جهاد کشاورزی مازندران به بانک‌های عامل معرفی شدند که با وجود محدودیت‌های اعتباری تاکنون ۵۱ هزار و ۷۴۲ متقاضی موفق به دریافت هزار و ۳۴۹ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات تکلیفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه جذب اعتبارات پارسال از محل تسهیلات تکلیفی نسبت به سال ۹۷ حدود ۴۵ درصد رشد داشته است، افزود: علاوه بر سرفصل‌های تکلیفی سازمان جهاد کشاورزی، پارسال بانک‌های استان از محل اعتبارات داخلی ۵ هزار و ۲۵۳ میلیارد تومان به ۱۳۱ هزار و ۴۴۵ متقاضی بخش کشاورزی تسهیلات پرداخت کردند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای هماهنگی در پرداخت تسهیلات بانکی و برای ایجاد اشتغال و پایداری در تولید، کارگروه‌هایی شامل بسته رونق تولید، اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری، توسعه اقتصادی در سرمایه‌گذاری و کمیته تخصصی تسهیل و رفع موانع تولید وظیفه نظارت بر فرآیند معرفی تا جذب تسهیلات بانکی را بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: توصیه به باغداران برای مقابله با موج گرمای شدید

او با بیان اینکه پارسال در کارگروه بسته رونق تولید به ۲۱۱ متقاضی ۱۴۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد، افزود: اعتبارات بسته رونق تولید با هدف جلوگیری از تعطیلی واحد‌ها و حمایت از واحد‌های دارای مشکل است و براساس شیوه نامه و دستورالعمل ابلاغی به استان و ثبت نام متقاضیان در سامانه بهین یاب با عاملیت تمامی بانک‌های استان نسبت به پرداخت آن اقدام می‌شود.

نگهدار گفت: فعالیت کارگروه اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری بر اساس برنامه ابلاغی تولید و اشتغال از ابتدای سال ۹۸ آغاز شد و در این کارگروه تمامی متقاضیان برای توسعه کمی و کیفی واحد‌های تولیدی، بخشی از سرمایه ثابت و سرمایه در گردش مورد نیاز را با عاملیت بانک‌های کشاورزی، پست بانک و توسعه تعاون و ثبت نام در سامانه سیتا دریافت می‌کنند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران افزود: هزار و ۶۵۶ طرح کشاورزی پارسال به مبلغ هزار میلیارد ریال برای بهره‌مندی از تسهیلات تکلیفی به بانک عامل معرفی شد.

او گفت: متقاضیانی که سال گذشته در سامانه سیتا ثبت‌نام کردند با سود بانکی ۷ تا ۱۵ درصد متناسب با نوع طرحی تولیدی نسبت به دریافت تسهیلات اقدام کردند در سال جاری هم پس از ابلاغ شیوه نامه و دستورالعمل مربوط به این فرآیند ادامه خواهد داشت.

نگهدار با بیان اینکه تجهیز و نوسازی ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی یکی از طرح‌هایی است که برای توسعه مکانیزاسیون با هدف ارتقاء کمی و کیفی و در چارچوب برنامه اقتصاد مقاومتی از محل خط اعتباری ویژه مکانیزاسیون برای آن ردیف اعتباری درنظر گرفته شد، گفت: سال گذشته اعتبار مصوب برای این بخش ۷۳۸ میلیارد ریال بود که با جذب ۱۸۷ درصدی مبلغ ۱۳۸ میلیارد تومان جذب شد و نقش بسزایی در تامین ماشین آلات کشاورزی بویژه خرید دستگاه نشاکار داشته است.

او افزود: امسال هم در مرحله نخست با بهره‌مندی از ردیف اعتباری مبلغ ۱۰۲ میلیارد تومان به استان ابلاغ شد و برای ارتقاء سطح کشت مکانیزه برنج در ۱۰۰ هزار هکتار برای ۲۵۰ دستگاه نشاکار از سوی کشاورزان خریداری انجام شد.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی مازندران تسهیلات کشاورزی جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۷۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس

امتداد - معاونین مدیر عامل بانک توسعه تعاون طی جلسه ای اعلام داشته اند بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس در حال انجام است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، کریم میرزاخانی معاون مدیر عامل بانک توسعه تعاون در امور استانها و بازاریابی اظهار داشت: این بانک حرکت خود را به سمت بانکداری هوشمند در بستر خدمات دیجیتال آغاز نموده است، هدف این است که خدمات در بستر دیجیتال به بانکداری هوشمند منتج شود. تحول دیجیتال به عنوان نیاز ضروری کسب و کارها محسوب می‌شود تا بتوانند برای مشتریان ارزش افزوده ایجاد کنند.
وی افزود: ورود به عرصه بانکداری دیجیتال بر اساس تدابیر هوشمندانه مدیر عامل و بر حسب ضرورت ها و تحولات حوزه های کسب و کار است، این که شجاعانه و با تدبیر وارد این عرصه شده ایم قابل تحسین است، گرچه ورود به عرصه های نوین، سختی‌ها، مشکلات و آزمون و خطا را نیز به همراه دارد، اما پس از دوره ای دستاوردهای بسیار درخشان قابل حصول است.
میرزاخانی تصریح نمود: جوانان، زنان و شهروندان اینترنتی به عنوان سه گروه‌ مشتریان تاثیر گذار در عصر دیجیتال مطرح هستند، بازاریابان دربانکداری هزاره سوم بیشتر روی این سه گروه تمرکزمی کنند این سه بخش یک ویژگی شاخص مشترک دارند که آن‌ها را به هم‌ متصل می‌کند.جوانان، زنان و شهروندان اینترنتی تاثیرگذارترین بخش‌های ((اجتماع در عصر دیجیتال)) هستند.
در ادامه شهرام بخشا معاون مدیر عامل بانک توسعه تعاون در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات گفت: مدیر عامل بانک، تحول دیجیتال را به عنوان محور تحول بانک در نظر گرفته اند. بر این اساس سامانه تی تی پلاس در سال گذشته رونمایی گردید و به مرور امکانات و بخشهای متنوع بانکداری به آن افزوده شد. افتتاح حساب غیر حضوری، تشخیص هویت آنلاین، پرداخت تسهیلات آنلاین، سفته الکترونیک در این سامانه تعبیه شد، انواع پرداخت های الکترونیک که مورد نیاز شهروندان است دراین سامانه وجود دارد و سامانه با سایر اپلیکیشن ها کاملا قابل رقایت است و حتی مزیت ها و ویژگی های ممتازی نیز دارد.
بخشا افزود: مطابق رهنمودهای مدیر عامل برنامه این است تا پایان اردیبهشت شرایطی فراهم گردد تا بانک توسعه تعاون کلیه تسهیلات خرد را از طریق سامانه تی تی پلاس پرداخت نماید. این برنامه بسیار مهم و تحول آفرین است. با این اقدام مهم فصلی جدید در خدمات بانک توسعه تعاون آغاز می گردد و این اقدام و پروژه گامی مهم برای ادامه روند تحول دیجیتال بانک است. در صدد هستیم تا این مرحله را با حداکثر تحقق اهداف کمی و کیفی رقم بزنیم. همه واحدهای ستادی و استانی برای مجموعه متنوع اقدامات هماهنگ و همسو شده اند.
وی تاکید کرد: طی سال گذشته بیش از ۲۱۵ هزار پرونده تسهیلاتی مورد بررسی قرار گرفته و پرداخت شده است. حدود ۹۴ درصد تسهیلات زیر سه میلیارد ریال بوده است. بنابراین حجم عملیات مورد نیاز برای پرداخت تسهیلات از طریق تی تی پلاس بسیار بالا است که با برنامه و تدابیر متنوع و تقویت زیرساخت ها و فراهم سازی الزامات در پی تحقق این هدف مهم هستیم.
سید امیر حسین موسوی معاون مدیر عامل بانک توسعه تعاون در امور حقوقی و نظارت در ادامه گفت: انتقال عملیات بانکی از حضوری به غیر حضوری و در بستر آنلاین مستلزم رعایت الزامات حقوقی فراوانی است که امور حقوقی بانک همگام با قواعد و چارچوب های نوین، فعالانه در این عرصه ها ورود کرده و زمینه را برای ورود کم ریسک بانک به این حیطه مهیا نموده است.
موسوی افزود: فرآیندهای نظارت و بازرسی نیز با تغییر ریلی که از عملیات بانکی شعبه ای به عملیات بانکی بر بستر دیجیتال صورت می گیرد قابلیت تطبیق دارد، فرآیندهای دیجیتال از شفافیت بالاتری برخوردار است و نظارت عالیه بر پرونده های متنوع از طریق شبکه انجام خواهد شد.
در این جلسه صیاد رحمانپور مدیر امور استانها و شعب گفت: استانها در موضوع جذب ۷۰ هزار میلیارد ریال منابع جدید تلاش فراوانی داشتند. در طول دو هفته پایانی سال به طور طبیعی ورودی و خروجی داشتم، البته با تلاش همکاران مجموعا جذب ۷۰ هزار میلیارد ریال منابع جدید صورت گرفت. همکاران اثبات نمودند که واجد دانش، تجربه و تخصص فروان هستند و در طرحها و اقدامات مهم با بکارگیری ظرفیت های متنوع و تقویت ارتباط با مشتریان و رعایت مراتب مشتری مداری می توانند دستاوردهای مهمی را حاصل نمایند.
رحمانپور افزود: در برنامه ارتقای منابع بانک از ۷۰۰ هزار میلیارد ریال به فراتر از ۱۰۰۰ هزار میلیارد ریال ضرورت دارد همکاری، هماهنگی و همسویی و مشارکت همه استانها را داشته باشیم، لذا تکالیف و اهدافی برای استانها در نظر گرفته شده است.
ممکن است اهداف ابلاغی برای برخی استانها با توجه به شرایط استان و نیز رقابت شدید شبکه بانکی تا حدودی دشوار باشد، اما برای تحقق هدف کلی بانک نیازمند اقدامات اساسی هستیم.
در این جلسه که با حضور احمد محمدی مدیر امور اعتباری و تعدادی از روسای ادارات ستادی و مدیران ارشد شرکت سمات برگزار شد، علی وفایی-مدیر شعب استان تهران ، علیرضا اکبری-مدیر شعب استان مازندران مهدی درستی-مدیر شعب استان آذربایجان غربی فرهاد شیراوند-مدیر شعب استان همدان، سید علیرضا حسینی معصوم-مدیر شعب استان مرکزی سید علمدار شایان-مدیر شعب استان بوشهر، ایرج طاهرخانی-مدیر شعب استان قزوین مطالب کاربردی را در رابطه با سامانه تی تی پلاس مطرح کردند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران