Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@23:23:43 GMT

تاریخ بازگشایی سینمای کشورهای مختلف جهان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۸۳۴۹

تاریخ بازگشایی سینمای کشورهای مختلف جهان

پس از تعطیلی شمار قابل توجهی از سینماهای جهان به سبب شیوع ویروس کرونا، کشورهای مختلف به تدریج برنامه زمانی بازگشایی سالن‌های سینمایی را تحت شرایط ویژه اعلام می‌کنند.

به گزارش ایسنا، آمریکا به عنوان بزرگترین بازار سینمایی جهان از اواسط ماه مارس و در پی شیوع ویروس کرونا، سالن‌هایی سینمایی خود را تعطیل کرد و اکران همه فیلم‌های مهم هم به تعویق افتاد و حالا "جورجیا" به عنوان اولین ایالت آمریکا سالن‌های سینمایی خود را از تاریخ ۲۷ آوریل (۸ اردیبهشت) بازگشایی کرده و ایالت تگزاس نیز هم از اول ماه می (۱۲ اردیبهشت) درهای سینما را بار دیگر به روی مخاطبان باز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فرآیند بازگشایی سینماها در آمریکا به صورت ایالت به ایالت در حال انجام است. 

اما چین که کانون اصلی شیوع ویروس کرونا در جهان بود دستور تعطیلی سینماها را از ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) صادر کرد اما  پس از کنترل این بیماری همه‌گیر، ۵۰۰ سالن سینمایی در آخر هفته ۲۰ تا ۲۲ مارس (۱ تا ۳ فروردین) فعالیت خود را به صورت آزمایشی از سر گرفتند اما تنها چند روز بعد در ۲۸ مارس (۹ اردیبهشت) و با دستور اداره ملی فیلم این کشور تعطیل شدند. هنوز تاریخ جدید بازگشایی سینماهای چین اعلام نشده است. 

برنامه بازگشایی سینماها در سایر کشورها بر اساس آنچه تاکنون اعلام شده به شرح زیر است: 

*فرانسه: تاریخ بازگشایی: حداقل ۲ ژوئن- ۱۳ خرداد (دولت فرانسه اعلام کرده سینماها به همراه دیگر محوطه‌های هنری حداقل تا ۲ ژوئن تعطیل باقی خواهند ماند. ۶ هزار سالن سینمایی فرانسه از ۱۴ مارس تعطیل شدند و رویدادهای فرهنگی شامل حضور بیش از ۵ هزار نفر حداقل تا سپتامبر اجازه برگزاری ندارند و جشنواره فیلم کن نیز به دلیل این قانون سرانجام تصمیم به عدم برگزاری دوره هفتاد وسوم خود گرفت)

*اسپانیا: تاریخ بازگشایی/ ۲۵ می تا ۸ ژوئن- ۵ تا ۱۹ خرداد (بر اساس طرح چهار مرحله‌ای بازگشایی کسب و کارها در اسپانیا، اغلب فعالیت‌ها چون سالن‌های سینما از تاریخ ۲۵ می می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. از تاریخ ۸ ژوئن ظرفیت سینماها افزایش و سینماهای مراکز تجاری نیز فعال خواهند شد. هنوز طرحی در سطح استانی اعلام نشده و انتظار می‌رود سالن‌های سینما در شهرهای مهم "مادرید" و "بارسلون" حداقل تا ۸ ژوئن- ۱۹ خرداد تعطیل هستند)

*ایتالیا: تاریخ بازگشایی/ ۱۵ ژوئن - ۱۶ خرداد (سینماهای ایتالیا در تاریخ اشاره شده می‌توانند با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ نفر فعالیت خود را از سر بگیرند. استفاده از ماسک اجباری است و اقدامات فاصله گذاری اجتماعی چون فاصله میان مخاطبان و رزرو آنلاین نیز اعمال خواهد شد. ایتالیا اولین کشور اروپایی بود که شرایط قرطینه اعلام کرد)

*آلمان: تاریخ بازگشایی/ ۱۵ می تا اول ژوئن- ۲۶ اردیبهشت تا ۱۲ خرداد (بازگشایی سینماها در آلمان به صورت ایالتی انجام می‌شود و از میان ۱۶ ایالت، ۸ ایالت تاریخ ۱۹ می را به این منظور اعلام کرده‌اند)

*سوئد: بر اساس سیاست کلی سوئد، سینماهای این کشور تاکنون دستوری برای تعطیلی دریافت نکرده‌اند. هرچند مجموعه سینماهای زنجیره‌ای Filmstaden که ۳۵ درصد از سهم بازار سینمایی این کشور را در دست دارد به تاسی از سیاست جهانی مالک خود یعنی کمپانی AMC، از ۱۲ مارس برابر با ۲۲ اسفند فعالیت خود را متوقف کردند. با این وجود برخی سینماهای مستقل در سوئد با رعایت فاصله گذاری اجتماعی وقفه‌ای در فعالیت خود ایجاد نکردند.

*اتریش: تاریخ بازگشایی/ ۱ جولای-۱۱ تیر (حداکثر ظرفیت سینماها ۲۵۰ نفر خواهد بود و از تاریخ اول اوت (۱۱ مرداد) این ظرفیت به ۵۰۰ نفر با اعمال قوانین فاصله گذاری اجتماعی افزایش خواهد یافت)

* کرواسی / تاریخ بازگشایی: ۱ می -۱۲ اردیبهشت (مجوز فعالیت مجدد سینماها در کرواسی از اول می صادر شده اما سینماهای واقع در مراکز بزرگ خرید باید تا تاریخ ۵ ژوئن (۱۶ خرداد) برای از سرگیری فعالیتشان صبر کنند)

*قبرس: تاریخ بازگشایی/ ۱۴ جولای- ۲۴ تیر (سینماها در فضای آزاد به عنوان بخشی از فاز سوم این  کشور بین ۹ تا ۱۳ جولای (۱۹ تا ۲۳ تیر) مجددا فعال خواهند شد و سینماها در فضاهای بسته نیز ۱۴ جولای (۲۴ تیر) بازگشایی می‌شوند)

*جمهوری چک: تاریخ بازگشایی/ ۱۱ می -۲۲ اردیبهشت (سینماها در فاز پنجم و پایانی بازگشایی کسب و کارها در کشور جمهوری چک و با حداکثر ظرفیت ۱۰۰ نفر فعال شدند)

*دانمارک: تاریخ بازگشایی/ ۸ ژوئن -۱۹ خرداد (تمامی ۱۶۹ مجموعه سینمایی در دانمارک از ۱۲ مارس و همزمان با اعلام قرنطینه نسبی در این کشور تعطیل شدند و می‌توانند به همراه سایر موسسات فرهنگی از ۸ ژوئن (۱۹ خرداد) آغاز به کار کنند)

*استونی: تاریخ بازگشایی/ ۱ جولای- ۱۱ تیر (تجمعات بزرگ عمومی از اول جولای با حداکثر ظرفیت هزار نفر در فصای باز و حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت تا ۵۰۰ نفر در فضاهای بسته شامل سالن‌های سینما مجاز است)

*فنلاند: تاریخ بازگشایی/ ۱ ژوئن- ۱۲خرداد (تجمعات در فضاهای داخلی محدود به حداکثر ۵۰۰ نفر است. بنیاد فیلم فنلاند مبلغ یک میلیون یورو برای ایجاد فضایی ایمن در سینماها از دولت این کشور دریافت کرده است)

*یونان: تاریخ بازگشایی/ ۱ ژوئن- ۱۲ خرداد

*هنگ کنگ: تاریخ بازگشایی/ ۸ می- ۱۹ اردیبهشت

*ایسلند: تاریخ بارگشایی / ۴ می- ۱۵ اردیبهشت

*ایرلند: تاریخ بازگشایی / ۱۰ اوت - ۲۰ مرداد

*لتونی: تاریخ بازگشایی/ ۱۲ می- ۲۳ اردیبهشت

*لیتوانی: تاریخ بازگشایی/ ۳۱ می- ۱۱ خرداد

* هلند: تاریخ بازگشایی/ ۱ ژوئن - ۱۲ خرداد

*نروژ: تاریخ بازگشایی/ ۷ می-۱۸ اردیبهشت

*لهستان: تاریخ بازگشایی/ ۱ ژوئن- ۱۲ خرداد

*پرتغال: تاریخ بازگشایی/ ژوئن- خردادماه

*رومانی: تاریخ بازگشایی/ حداقل ۱۵ ژوئن- ۲۶ خرداد

*اسلواکی: تاریخ بازگشایی/ ۱ می- ۱۲ اردیبهشت

*بوسنی و هرزگوین:  تاریخ بازگشایی/ ۱۴ می -۲۵ اردیبهشت

* بلغارستان:  تاریخ بازگشایی/ ۱۱ می-۲۲ اردیبهشت

* کره جنوبی: تاریخ بازگشایی/۲۹ آوریل - ۱۰ اردیبهشت

*سوئیس: تاریخ بازگشایی/ ۸ژوئن-۱۹ خرداد

*بریتانیا: تاریخ بازگشایی/ ۴ جولای- ۱۴ تیر (دولت بریتانیا بر اساس اعلام پیشین ۴ جولای را به عنوان تاریخ موقت بازگشایی سینماها درنظر گرفته اما هنوز اطلاعات بیشتری در این باره اعلام نکرده است)

*اوکراین: تاریخ بازگشایی/ ۱۰ ژوئن-۲۱ خرداد

لینک کوتاه: asriran.com/0033tQ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سینمای جهان کرونا بازگشایی سینماها تاریخ بازگشایی سالن های سینما فعالیت خود ۱۲ خرداد ۱۹ خرداد ۴ جولای بر اساس ۸ ژوئن ۱ ژوئن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در برخورد با جنگ غزه در تاریخ ثبت خواهد شد
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)