Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی روز شنبه در دیدار با جمعی از معتمدان و مردم منطقه طارم و الموت شرقی و غربی که در مسجد ثارالله (ع) قزوین تشکیل شد، اظهار داشت: ۲ منطقه محروم طارم و الموت را بارها به واسطه حضور در اردوهای جهادی از نزدیک دیده‌ام و می‌دانم که این ۲ منطقه نیاز ضروری به حمایت مسئولان برای حل مشکلات دارند.

 وی با اشاره به پیگیری‌های خود در این زمینه، عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱ روستا در منطقه الموت و طارم از نعمت گاز محروم است بنابراین در دیدار با مسئولان،  گازکشی به این روستاها پیگیری شد و همچنین تعیین تکلیف صنایع مس در این منطقه مورد تاکید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتخب مجلس یازدهم با اشاره به مشکل آب این مناطق، تصریح کرد: برای حل این مشکل نیازمند مجتمع‌های آب روستایی هستیم از این رو باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط هر چه سریعتر در این زمینه اقدام کنند.  

محمدبیگی با اشاره به آثار و برکات توجه به اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد: برای خروج از محرومیت در ۲ منطقه طارم و الموت به دنبال تهیه زیرساخت‌های اقتصاد دانش بنیان هستیم، از سویی دیگر این مناطق به دلیل ظرفیتی که در حوزه گیاهان دارویی دارند می‌توانند محور صنایع مرتبط با این حوزه در منطقه باشند.

چشم‌انداز مجلس یازدهم بر مبنای اولویت‌های ضروری کشور

محمد بیگی در دیدار با تعدادی از معتمدان و مردم منطقه اقبال شرقی و غربی نیز،  اظهار داشت: قاطبه مجلس یازدهم را نیروهای انقلابی و کارآمد در بر گرفته اند، از این رو با وجود آنکه هنوز به طور رسمی فعالیت این مجلس شروع نشده اما جلسات متعددی برای حل مشکلات و تشکیل فراکسیون‌های کاربردی تشکیل شده است.

 وی افزود: از جمله این فراکسیون‌ها می‌توان به فراکسیون راهبردی اشاره کرد که در آن به دنبال اولویت‌بندی مسائل کلیدی مورد نیاز کشور هستیم تا براساس آن ریل گذاری لازم صورت گرفته و چشم انداز چهارساله فعالیت نمایندگان مجلس تهیه شود.

محمدبیگی ادامه داد: همچنین فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان از دیگر فراکسیون‌های تشکیل شده در مجلس یازدهم است که می‌تواند بستر لازم را برای تقویت حوزه دانشگاهیان رقم بزند.

 منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با توجه به قابلیت‌های حوزه دانش بنیان در کشور، تمام تلاش خود را بر مبنای این اصل مهم پایه گذاری خواهم کرد تا بدین واسطه سرعت و بازدهی فعالیت‌های انجام شده در استان بیشتر و بهتر باشد.

محمدبیگی تاکید کرد: تامین مسکن برای نیازمندان، اشتغالزایی و گرفتن اعتبارات ملی برای پروژه‌های آب و راه روستایی از جمله اولویت‌های ما در مجلس خواهد بود چرا که در صورت تحقق می‌تواند اقتصاد استان و روستاهای آن را سر و سامان دهد.

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان استان قزوین توسعه روستایی محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان استان قزوین توسعه روستایی محرومیت شرکت دانش بنیان استان قزوین توسعه روستایی محرومیت مجلس یازدهم دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۹۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح چهارشنبه در دیدار اعضای شورای عالی مدیریت مردمی فرهنگی بوشهر اظهار داشت: متأسفانه زیر ساخت‌های استان از منظر فرهنگی نبوده، بلکه زیرساخت‌هایی برای توسعه رفاه اجتماعی و گردشگری بوده است. بنابراین حسب آمایشی که وجود دارد مراکز و مکان‌هایی مشخص و طرحی با کمک مشاورین در کنار ساحل برنامه ریزی و تمامی زیر ساخت‌ها فراهم شود.

امام جمعه بوشهر بیان داشت: چادر زدن در عرض ساحل و پارک‌ها مشکل ساز است، بنابراین کمپ‌هایی با استانداردهای لازم برنامه ریزی شود که دارای امکانات باشد، لذا با توجه به فرصتی که تا پایان سال وجود این کار را از اکنون شروع شود تا زمان عید این امکانات آماده باشد.

وی در کنار هم بودن و قرارگاه بودن را به بسیار مهم عنوان کرد بیان داشت: کارها آسیب شناسی شود و بر اساس برنامه ریزی رفع آسیب صورت گیرد.

آیت الله صفایی بوشهری پیشنهاد تدوین تقویم برای قرارگاه مردمی فرهنگی با در نظر گرفتن مناسبت‌ها را مطرح کرد و عنوان داشت: این کار کمک می‌کند که کارها با برنامه ریزی و منسجم انجام شود.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر توجه به حوزه رسانه ابراز داشت: جنگ رسانه نیازمند دانش، سرعت عمل و دیپلماسی است که کار با رسانه به چه شکل انجام شود. فعالیت‌های خوبی در عرصه فرهنگی به ویژه در کنار ساحل انجام شده اما بازتاب رسانه‌ای نداشته است. همچنین رشد تحلیل گری و دیپلماسی رسانه‌ای باید صورت گیرد.

وی بر هم پوشانی و حمایت از یکدیگر تاکید کرد و ابراز داشت: این قرارگاه یک پیکر است و با حمایت از هم اجازه ندهید قرارگاه تضعیف شود.

آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به تشکیل قرارگاه عفاف و حجاب در استان بوشهر بیان داشت: همه باید به این قرارگاه کمک کنند، این قرارگاه‌ها باید چارچوب را حفظ کنند، و مسئولان پاسخگوی مطالبات باشند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر پیشنهاد داد: طومار و راهپیمایی در حمایت از عفاف و حجاب برنامه ریزی، طراحی و برگزار شود.

کد خبر 6087475

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • زیرساخت های کشتی اردبیل تقویت می شود
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • محرومیت تماشاگران شمس آذر قزوین مقابل پیکان
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود