Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم ، امیر یزدی مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به لزوم راه‌اندازی ناوگان اتوبوسرانی و مطالبه مردم در این زمینه گفت: یکی از تصمیمات مهم و کلیدی ستاد مبارزه با کرونا استان تعطیلی موقت ناوگان اتوبوسرانی بوده و در رعایت قرنطینه خانگی تأثیر بسیاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم راه‌اندازی مجدد خطوط اتوبوسرانی را با تصمیم ستاد مبارزه با کرونا دانست و افزود: با توجه به تصمیم ستاد مبارزه با کرونا خطوط اتوبوسرانی و ناوگان حمل‌ونقل عمومی با شرایط ویژه‌ای دوباره راه‌اندازی شده و به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.

یزدی انتخاب ابتدایی راه‌اندازی خطوط را با خطوط اصلی نام برد و تصریح کرد: خط ۴ نبوت-پردیسان، خط ۵ قلعه کامکار – پردیسان، خط ۶ نبوت- امامزاده ابراهیم (ع) – مسجد مقدس جمکران، خط ۹ توانیر- خیام- خیابان امام (ره) - خیابان جمهوری- یزدانشهر تعدادی از این خطوط است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم آغاز به کار ناوگان اتوبوسرانی را از شنبه ۱۰ خرداد اعلام کرد و گفت: ناوگان اتوبوسرانی از تاریخ ۱۰ خردادماه با هفت‌خط اصلی برای تسهیل دررفت و آمد شهروندان و مطالبه مردم بعد از راه‌اندازی بیشتر مشاغل راه‌اندازی می‌شود.

یزدی ادامه داد: خط ۱۰ میدان شهید محلاتی- خیابان ۱۵ خرداد-خیابان شاهد، خط ۱۰۳ پارکینگ شرقی- پردیسان، خط ۲ که به‌صورت شعاعی حرکت کرده و از مرجعیت – بنیاد- خیابان شهید کریمی- شهید منتظری هفت‌خطی است که در ابتدا راه‌اندازی شده است.

او ساعت کاری اتوبوس‌ها را ساعت ۷ صبح تا ۲۱ شب اعلام و شرایط استفاده از آن را بیان کرد: قوانین مشخص‌شده مانند استفاده اجباری از ماسک و دستکش و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اتوبوس‌ها اصولی است که باید مردم به‌صورت جدی رعایت کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم حذف پرداخت نقدی را یکی دیگر از الزامات استفاده از ناوگان اتوبوسرانی دانست و تأکید کرد: شهروندان با دیدن هر گونه تخلف به‌ویژه پرداخت و دریافت کرایه نقدی را به سامانه ۱۳۷ اعلام و کد اتوبوس را اطلاع دهند.

یزدی تصریح کرد: برای جلوگیری از تخلف پرداخت و دریافت کرایه نقدی باجه‌های فروش و شارژ از روز چهارشنبه ۷ خردادماه آماده ارائه خدمات بوده و شهروندان می‌توانند به این باجه‌ها مراجعه کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم در پایان آسیب‌های شیوع ویروس کرونا را موردتوجه قرارداد و خاطرنشان کرد: متأسفانه با شیوع ویروس کرونا یکی از بخش‌هایی که در جامعه دچار آسیب شده است بخش خصوصی طرف قرارداد با سازمان اتوبوسرانی است.

یزدی یکی از دغدغه‌های سازمان را آغاز به کار این بخش از اتوبوس‌ها دانست و ابراز کرد: با توجه به آسیب‌های واردشده به بخش خصوصی در ماه‌های گذشته اولویت سازمان آغاز فعالیت با شروع به کار اتوبوس‌های این بخش توسط سازمان بوده که برنامه‌ریزی لازم برای آن انجام‌شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم تأکید کرد: اتوبوس‌های جدید با راه‌اندازی سایر خطوط در صورت ضرورت و تقاضای سفر در مجموعه ناوگان اتوبوسرانی فعال خواهند شد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتوبوسرانی قم شهرداری قم راه اندازی مجدد ناوگان اتوبوسرانی راه اندازی اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۹۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد