Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛  کشور چین نه تنها یک مصرف‌کننده و صادرکننده بزرگ مواد معدنی به شمار می‌رود، بلکه به عنوان بزرگترین استخراج‌کننده مواد معدنی در جهان نیز به شمار می‌رود.

 

گفتنی است در سال 2018، آخرین سالی که آمار کنگره جهانی معدن در دسترس است، چین حدود 4.1میلیارد تن از سوخت‌های فسیلی، آهن و همچنین فلزات دیگر و غیر آهنی را استخراج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین سهم از این آمار که در دسته سوخت‌های معدنی قرار دارد، زغال‌سنگ بود که تقریبا 3.5میلیارد تن از آن استخراج شد. دومین ماده معدنی استخراج شده در چین آهن بود که میزان آن 200میلیون تن اعلام شده است.

قابل ذکر است که مشابه چین، بسیاری از کشورهایی که جزو 10استخراج‌کننده برتر جهان هستند، تقریبا به صورت انحصاری به استخراج سوخت‌های معدنی وابسته بودند.

سهم عربستان و اندونزی از سوخت‌های معدنی در کل خروجی معادن به ترتیب 98 و 99درصد بود. سایر کشورها مانند استرالیا و برزیل بین 47 و 62درصد آهن (از جمله آلیاژهای فروم) استخراج کرده‌اند.

آمریکا نیز به میزان قابل توجهی به استخراج سوخت‌های معدنی در این صنعت متکی است. سهم آنها در این بخش در سال 2018، 94درصد بود و همچنین نفت و زغال‌سنگ نیز سهمی مساوی را به خود اختصاص دادند.

در نمودار ارائه شده، به ترتیب بزرگترین استخراج‌کنندگان از معادن را مشاهده می‌کنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین معدن کشورها استخراج معادن سوخت های معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر شرکت ملی پخش فرورده‌های نفتی منطقه سبزوار در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سوخت بخش‌های کشاورزی صنعت و معدن شهرستان بردسکن گفت: بیشترین قاچاق سوخت در بخش کشاورزی صورت می‌گیرد که باید متولیان امر تدابیر لازم اتخاذ کنند و تمامی ادوات کشاورزی را به دستگاه جی پی اس مجهز کنند.

حمید مظفری‌نژاد با اشاره  به ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان بردسکن در بخش معدن، کشاورزی و صنعت افزود: بر اساس نیاز سوخت را به شهرستان بردسکن اختصاص خواهیم داد و نخواهیم گذاشت رونق تولید و رشد اقتصادی در منطقه متوقف شود.

وی از فرماندار بردسکن خواستار اختصاص هزار متر مربع زمین برای احداث ساختمان اداری ناحیه نفتی بردسکن شد و قول داد در صورت تامین زمین مورد نیاز و سند آن به نام شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی ثبت شود این طرح را تا پایان امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار خواهیم داد.

علی دهقان‌زاده فرماندار بردسکن هم این نشست با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰ واحد معدنی و وجود راه‌های مواصلاتی و بخش کشاورزی این شهرستان گفت: بردسکن دومین شهر معدنی استان خراسان رضوی و پایتخت تولید مس در شرق کشور است و نباید شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی در تامین سوخت مورد نیاز شهرستان سخت‌گیری کند.

 

دیگر خبرها

  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • بیشترین میزان بارش‌ها با ۲۶ میلیمتر در فرخشهر
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • بیشترین میزان بارش ها با ۱۳ میلیمتر در فرخشهر
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید