Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سیدحسین چاکری رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آران و بیدگل با اشاره به اینکه موزه شترخان نوش آباد به عنوان اولین و تنها موزه تخصصی شتر در کشور است، اظهار داشت: این موزه با مشارکت شهرداری نوش آباد در حال ساخت است.

او با بیان اینکه با توجه به مشارکتی بودن ساخت این موزه ابراز داشت: از ابتدا قرار بود هر میزان بودجه‌ای که از طرف میراث برای ساخت این موزه در نظر گرفته می‌شود به همان میزان نیز شهرداری نوش آباد به آن اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



  مشکلاتی در زمینه ساخت و تجهیز فضای کالبدی موزه  
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آران و بیدگل با بیان اینکه در زمینه تهیه و تجهیز اشیا و مؤلفه‌های محتوایی این موزه مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: در مورد ساخت و تجهیز فضای کالبدی این موزه مشکلاتی وجود دارد، اما امیدواریم با اختصاص اعتبارات لازم تا پایان سال جاری این موزه افتتاح و به بهره برداری برسد.

او از اختصاص ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار برای ساخت این موزه توسط اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل در سال جاری خبر داد و تاکید کرد: امید است با اختصاص مبلغ معادل این اعتبار توسط شهرداری نوش آباد اقدامات لازم برای ساخت این موزه هر چه سریع‌تر به پایان برسد.

چاکری با اشاره به سفر گذشته وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به شهر نوش آباد و دیدار از شهر زیرزمینی اویی گفت: در جریان این سفر شخص وزیر نیز وعده کمک دو میلیارد ریالی برای تکمیل و تجهیز موزه شترخان را دادند.

او افزود: موزه شترخان نوش آباد دارای ۸۰۰ مترمربع زمین و ۶۰۰ مترمربع عرصه است که از سال ۱۳۸۸ تاکنون در چهار نوبت مبلغی معادل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای ساخت و تجهیز آن هزینه شده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی تامین اعتبار صنایع دستی و گردشگری ساخت این موزه میراث فرهنگی برای ساخت نوش آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد

حسین ایزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در خصوص مطلب درج شده در یک سایت با عنوان «عبور آزادراه از قلب تاریخ مازندران» گفت: مطالعات احداث پروژه آزادراه قائم شهر - ساری در سال ۱۳۹۲ آغاز شد و در ه‍مان زمان شرکت توسعه آزادراه‌های کشور مسیر پیشنهادی را از اداره‌کل میراث‌فرهنگی وقت استعلام کرد.

او افزود: با بررسی پیمایشی از مسیر پیشنهادی مشخص شد چند اثر تاریخی در مسیر آزادراه مذکور قرار دارد بنابراین با بررسی و اعلام نظر کارشناسان مسیر آزاد راه تغییر داده شد و علاوه بر آن شرکت توسعه آزاد راه‌های کشور متعهد شد چنانچه در حین انجام کار به گورستان تاریخی و یا آثاری دیگر برخورد کند کار متوقف و اداره‌کل میراث‌فرهنگی را در جریان قرار دهد.

ایزدی همچنین با اشاره به سرکشی و بازدید کارشناسان و یگان حفاظت از اجرای پروژه آزادراه، گفت: اطلاعات ارایه شده در مستند منظر ناشناخته و مغفول باستان‌شناسی قائم‌شهر از نواقص علمی برخوردار است و غیر کارشناسی و مردود است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: تپه گردکوه جمنان قائم شهر تا روستای واسکس در لیست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و تحت حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار دارد و هرگونه تخریب و دخل و تصرف در آثار ملی برخورد قانونی شده و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • همه چیز درباره موزه تمبر یکتا کرج