Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس یازدهم همین هفته کار خود را شروع و در گام اول تکلیف انتخابات هیات رییسه را معلوم می‌کند. مجلسی یک دست اصولگرا که وعده داده کارآمدتر از مجلس قبل بوده و برای هموار کردن مسیر حل مشکلات مردم بکوشد. تحقق این مهم اما نسبت تنگاتنگی با دیدگاه‌ها و رویکرد راه یافتگان به این نهاد دارد. باید دید که آقایان و خانم‌های منتخب مردم برای عملکرد بهتر از مجلس دهم قصد دارند از کجا شروع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضعف مجلس قبل را چه می‌دانند و بنا دارند که خود با تمرکز بر کدام محور وارد عمل شوند. خبرنگار سایت فردا این سوالات را از سارا فلاحی، نماینده ایلام، ایوان و شیروان در مجلس یازدهم پرسیده ‌است.
او در تشریح بزرگ ترين ضعف مجلس دهم ، گفت: «به نظر من مجلس دهم از یک طرف میراث خوار مجالس گذشته و ضعف‌های آنان بود و از طرف دیگر یکسری ضعف‌های خاص خودش را داشت. ضعف در حوزه نظارت و عدم موفقیت دراصلاح قوانین فاقد اولویت و مزاحم هم از نقاط ضعف مجالس گذشته بود و هم در این مجلس وجود داشت اما ضعف‌هایی که خاص این مجلس بود و به شکل نگران کننده‌ای بر شان و جایگاه این مجلس سایه انداخته بود سیاست زدگی این مجلس و تبدیل شدن آن به لابی دولت و تقلیل منافع ملی به منافع گروهی و جناحی بود که اتفاقا همین مورد باعث شد تا از راس امور بیفتد.»
وی در پاسخ به این پرسش که « اصلي ترين وظيفه مجلس يازدهم چيست؟» نیز گفت: «اصلی ترین وظیفه مجلس یازدهم اصلاح ساختار مجلس، تقویت بازوهای نظارتی و جلوگیری از تورم و تلمبار شدن قوانین فاقد اولویت در کنار نگاه کارشناسی و غیر سیاسی به طرحها و لوایحی است که در مجلس مطرح می شود.»
فلاحی همچنین درباره الزامات نحوه مواجهه مجلس جدید با دولت، گفت: «مجلس و دولت دو بازوی قدرت نظام جمهوری اسلامی هستند اگر مجلس به درستی وظایف قانونگذاری و نظارت خود را انجام دهد و دولت نیز در حوزه اجرا به وظایف خود عمل کند اعتماد عمومی تقویت می شود. قرار نیست دولت و مجلس در برابر هم و رقیب هم باشند اما قرار هم نیست به لابی شخصی و گروهی برای همدیگر تبدیل شوند و منافع مردم را قربانی سازند. مجلس موظف است با شجاعت و دلسوزی بر فرایند اجرای قوانین توسط دولت نظارت داشته باشد و هر جا اجرا به شکل صحیح صورت گرفت تعامل و هر جا فرآیند اجرا به درستی انجام نشد دخالت موثر داشته باشد و از تمام ابزارهای موثر و قانونی استنطاق و برخورد خود استفاده نماید.»
این نماینده مجلس یازدهم در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت و نقش جایگاه هیات رئیسه در پیشبرد اهداف مجلس، به شرح ویژگی‌هایی که رئیس مجلس باید داشته باشد، پرداخت و گفت: « رئیس مجلس باید کارنامه مشخص و قابل قبول داشته باشد، فهم صحیح از پتانسیل های کشور داشته باشد،روحیه جهادی و انقلابی داشته باشد،عملا در خط نظام و انقلاب و ولایت باشد نه صرفا در شعار،ریاست مجلس را یک مسئولیت بداند که مهم ترین هسته این مسئولیت ارتقا جایگاه مجلس و حفظ شان نمایندگان مجلس باشد، برای رسیدن به قدرت دیگران را تخریب نکند و فهم صحیحی از جایگاه تقنینی و نظارتی مجلس داشته باشد و به این مهم باور داشته باشد مجلس خانه ملت است نه خانه قدرت مسئولین.»
ویدر پاسخ به این پرسش که از ميان گزينه‌هاي موجود برای تصدی بر این کرسی كدام گزينه را مي‌پسنديد و چرا؟» گفت: «بنده معتقدم در بین گزینه‌های موجود دکتر قالیباف به شکل نسبی بیشتر از بقیه گزینه‌ها ویژگی‌هایی که مطرح کردم را دارا می باشد. بنده معتقدم ما در یکی از مهمترین بزنگاه‌های سیاسی و اقتصادی تاریخ انقلاب قرار گرفته‌ایم و این شرایط خاص می‌طلبد که این مسئولیت خطیر به دکتر قالیباف واگذار شود.»

منبع: فردا

کلیدواژه: قالیباف مجلس مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

جلال رشیدی کوچی درباره ضرب‌الاجل رئیس مجلس به دولت درباره مسائل اقتصادی و این که افکار عمومی مطرح می‌کند این ضرب‌الاجل چرا زودتر از این مطرح نشد آیا این اتفاق ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم پیدا می‌کند، گفت: هنگامی که در این زمان انجام می‌شود خواه ناخواه همین ذهنیت ایجاد می‌شود، زیرا قبل از آن هم فرصت بود و این گونه نیست که دولت آقای رئیسی الان سر کار آمده باشد، اما وقتی در این زمان مطرح می‌شود ناخواسته ذهن به این سمت می‌رود که این تقارن می‌تواند همان ذهنیت را ایجاد کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانطور که به نظر می‌آمد این ضرب‌الاجل در این چند روز که مجلس هم جلسه داشت، جواب نداد، چون عملا این چند روز مجلس روی بودجه بود و بعد هم تعطیل شد و هفته آخر هم اختتامیه است و نخود و نخود هرکه رود خانه خود.

وی درباره این‌که آیا دولت از مجلس حساب می‌برد، بیان کرد: الان دیگر خیر مجلس در روز‌های آخر خودش است، به جز این‌که زهر چشمی باشد برای مجلس بعدی که اگر این آقایان به عنوان هیأت رئیسه باشند ممکن است بخواهند کاری کنند.

رشیدی کوچی درباره این‌که برخی مدعی هستند که مجلس دوازدهم هم ممکن است وکیل الدوله باشد، گفت: خیر، حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است و آن زمان چه بشود!

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • امیدوارم در مجلس آینده همکاری‌ها با دولت بهتر شود
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت 1403/ قالیباف: دولت باید متناسب سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست