Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: افزایش تولید پیاز خارج از برنامه و عدم رعایت الگوی کشت بویژه در منطقه جنوب استان کرمان عامل اصلی افت قیمت پیاز است اما با این حال هیچگونه دفن محصول در کشور صورت نگرفته است. ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی حسین اصغری درباره این ادعا که به دلیل افزایش تولید محصول پیاز برخی مناطق کشور دفن می شود اظهار کرد: دولت به منظور حمایت از بخش کشاورزی، هر ساله در مواقعی که با افزایش تولید محصول و کاهش قیمت به کمتر از نرخ خرید تضمینی محصولی روبرو می شود از طریق سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران برای خرید ورود پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در 10 سال گذشته به خصوص سالهای 89، 90 و 94 با توجه به مازاد تولید، خرید تضمینی انجام شده است.

تصمیمات جدید ستاد تنظیم بازار درباره گوجه، پیاز، مرغ و تخم‌مرغ/صادرات رب گوجه آزاد شد

 

مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: امسال در منطقه جنوب استان کرمان برنامه کشت رعایت نشده و به طور تقریبی سطح زیرکشت آن منطقه دو برابر برنامه ابلاغی بوده که در نهایت موجب افت قیمت این محصول شده است.

وی با بیان اینکه میانگین قیمت تمام شده هر کیلوگرم پیاز برای تولیدکنندگان در کشور نزدیک 700 تومان است، گفت: اکنون حداقل قیمت هر کیلوگرم پیاز درشت سر مزرعه که متقاضی کمتری دارد با قیمتی بین  800 تا 900 تومان  خریداری می‌شود که حداقل 200 تومان برای تولیدکنندگان سود دارد.

اصغری افزود: در حالی که پیازهای سایز متوسط و کوچک با نرخی بالاتر از یک هزار و 500 تومان در مزارع خریداری می‌شود.

اصغری متوسط سطح زیرکشت سالیانه پیاز را حدود 55 هزار هکتار با تولید حدود دو میلیون و 500 هزار تن محصول برآورد کرد و اظهار داشت: در سال زراعی گذشته (98 - 97) دو میلیون و 700 هزارتن پیاز در کشور تولید شده است.

وی ادامه داد: برنامه تولید برای سال زراعی جاری ( 99- 98) دو میلیون و 600 هزارتن به استان‌ها ابلاغ شده است.

مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: اکنون استان‌های مهم تولیدکننده اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، جنوب کرمان، هرمزگان و زنجان است.

اصغری اظهار داشت: پیاز تولیدی منطقه جنوب کرمان سال گذشته 416 هزارتن بود که امسال به بیش از 550 هزارتن افزایش یافته است.

وی متوسط صادرات پنجساله محصول پیاز را  261 هزار و 400  تن به ارزش 83 میلیون دلار برشمرد و افزود: سال 97 صادرات پیاز نزدیک 342 هزار تن به ارزش 124.8 میلیون دلار، سال 98 حدود  395 هزار تن به ارزش 108 میلیون دلار بود که نشان می‌دهد جهش قابل توجهی در امر صادرات صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت چغندر قند در دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول  گفت: در سال زراعی جاری ۵ هزار و ۱۸۵ هکتار از مزارع این شهرستان به کشت چغندرقند اختصاص یافت. 

بهروز قمر زاده افزود:  ۲۹ دستگاه ماشین ‏آلات برداشت چغندرقند در شهرستان دزفول فعال است و پیش بینی می‌شود حدود  ۳۵۰ هزار تن محصول چغندرقند از مزارع این شهرستان برداشت شود. 

وی ادامه داد: محصول چغندر شهرستان دزفول پس از برداشت به ۱۲ کارخانه قند از جمله کارخانه قند بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان، همدان، قزوین، مرودشت، چهارمحال، اهواز، شوش، اسلام آباد، کوار، فسا و اقلید منتقل ‏می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول اظهار کرد: کشت چغندرقند در شهرستان دزفول همه ساله بصورت پائیزه کشت می‏شود.

 

 

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران